Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lianda píše:
Myslím, že zakladatelka doufala, že se najde někdo, kdo napíše, že si ho vezme… a tím by se problém vyřešil
já kdybych bydlela ve svém tak bych ho i brala..jenomže když jde člověk bydlet k někomu např. k tchýni tak se musí přízpusobit..já se přizpůsobuju tím, že druhého psa by tu nepřežili a zakladatelka by se měla přizpůsobit tím, že udělá taková opatření aby tam pes, který tam žil celý život zůstal, ale zabezpečený,aby se nemohlo stát nic dětem
Lianda píše:
Myslím, že zakladatelka doufala, že se najde někdo, kdo napíše, že si ho vezme… a tím by se problém vyřešil
ne to fakt ne
spíš to co jsem chtěla ty odkazy atd…
ano manžel šáhnul po trubce co byla po ruce myslím nebo něčem takovém…je mu 14 ale že by jen ležel to se říct nedá
já mám svědomí čisté ohledně terasy ![]()
Wendyy píše:Lianda píše:já kdybych bydlela ve svém tak bych ho i brala..jenomže když jde člověk bydlet k někomu např. k tchýni tak se musí přízpusobit..já se přizpůsobuju tím, že druhého psa by tu nepřežili a zakladatelka by se měla přizpůsobit tím, že udělá taková opatření aby tam pes, který tam žil celý život zůstal, ale zabezpečený,aby se nemohlo stát nic dětem
v tomhle se nehodlám přizpůsobit ta zahrada je sama o sobě menší a zaházená zarostlá takže tam ted na přesun není ani místo a manžel tohle dělat nehodlá aby mu dal kotec jinal a stavěl oplocení na to nemá ani čas a ani nechce a já to dělat nebudu ![]()
zakladatelka musela počéítat s tím že se tu objeví i negativní reakce.mě osobně už zaujal jen název ,tak jsem sem koukla a nevěřila svým očím.možnmá kdyby vážně svůj úvodní příspěvek pojala krapet s citem a ty ostatní též,člověk by to i pochopil.na jednu stranu ji i chápu,taky je mi zdraví dětí nedevše.ale pokud je prostě řešení ,tak nechápu co chce slyšet.ona se brání jak=mukoli řešení to je to.taky mám prostě dojem ,že čekala kdo se pejska chudáka ujme,či že ji všechny posvětí jejich úmysl mu píchnout smrtící pigárko ,at je od něj pokoj a oni si vesele můžou debužírovat na terásce.at je to myšleno jakkoli já v tom vidím hyenismus.nic jiného.co se týče kousnutí,mám za to že jeden znalec psů kdysi prohlásil,že alespon jednou za život pes kousne ,štípne i svého pána.když mě kousne vlastní pes ,budu se pídit po důvodu a sjednám nápravu.a ne to jak to vyřešil zakladatelky manžel.on mě kousnul,je nebezpečný tak půjde do kytek.......
Crystal87 píše:Wendyy píše:v tomhle se nehodlám přizpůsobit ta zahrada je sama o sobě menší a zaházená zarostlá takže tam ted na přesun není ani místo a manžel tohle dělat nehodlá aby mu dal kotec jinal a stavěl oplocení na to nemá ani čas a ani nechce a já to dělat nebuduLianda píše:já kdybych bydlela ve svém tak bych ho i brala..jenomže když jde člověk bydlet k někomu např. k tchýni tak se musí přízpusobit..já se přizpůsobuju tím, že druhého psa by tu nepřežili a zakladatelka by se měla přizpůsobit tím, že udělá taková opatření aby tam pes, který tam žil celý život zůstal, ale zabezpečený,aby se nemohlo stát nic dětem
v tom případě nechápu proč se stěhujete na barák se zahradou když nemáte čas ani jeden den na přesunutí kotce..prostě nechcete v žádném případě udělat kompromis..hlavně ať je to pohodlné..když se nechcete ničemu přizpusobit tak je to potom těžko..a je to sobecké..jen aby to bylo pohodlné pro vás a manžela..
Crystal87 píše:Lianda píše:ne to fakt ne
Myslím, že zakladatelka doufala, že se najde někdo, kdo napíše, že si ho vezme… a tím by se problém vyřešilspíš to co jsem chtěla ty odkazy atd…
ano manžel šáhnul po trubce co byla po ruce myslím nebo něčem takovém…je mu 14 ale že by jen ležel to se říct nedájá mám svědomí čisté ohledně terasy
v tom případě se pes cítil ohrožený a důvod kousnutí je prostě na světě.kdo ví co všechno zažil.chudák
Wendyy píše:Crystal87 píše:v tom případě nechápu proč se stěhujete na barák se zahradou když nemáte čas ani jeden den na přesunutí kotce..prostě nechcete v žádném případě udělat kompromis..hlavně ať je to pohodlné..když se nechcete ničemu přizpusobit tak je to potom těžko..a je to sobecké..jen aby to bylo pohodlné pro vás a manžela..Wendyy píše:v tomhle se nehodlám přizpůsobit ta zahrada je sama o sobě menší a zaházená zarostlá takže tam ted na přesun není ani místo a manžel tohle dělat nehodlá aby mu dal kotec jinal a stavěl oplocení na to nemá ani čas a ani nechce a já to dělat nebuduLianda píše:já kdybych bydlela ve svém tak bych ho i brala..jenomže když jde člověk bydlet k někomu např. k tchýni tak se musí přízpusobit..já se přizpůsobuju tím, že druhého psa by tu nepřežili a zakladatelka by se měla přizpůsobit tím, že udělá taková opatření aby tam pes, který tam žil celý život zůstal, ale zabezpečený,aby se nemohlo stát nic dětem
přesně tak.a o manželovi zakladatelky si myslím své.
navíc přístup zakladatelky já se tu stěhuju a ty půjdeš na injekci protože tě tu nechci je dost hnusný..kdyby nebylo jiné řešení bylo by to jiné..ale těch řešení je spousta..jen kdyby to zakladatelka chtěla slyšet..
Jamajka00 píše:Wendyy píše:přesně tak.a o manželovi zakladatelky si myslím své.Crystal87 píše:v tom případě nechápu proč se stěhujete na barák se zahradou když nemáte čas ani jeden den na přesunutí kotce..prostě nechcete v žádném případě udělat kompromis..hlavně ať je to pohodlné..když se nechcete ničemu přizpusobit tak je to potom těžko..a je to sobecké..jen aby to bylo pohodlné pro vás a manžela..Wendyy píše:v tomhle se nehodlám přizpůsobit ta zahrada je sama o sobě menší a zaházená zarostlá takže tam ted na přesun není ani místo a manžel tohle dělat nehodlá aby mu dal kotec jinal a stavěl oplocení na to nemá ani čas a ani nechce a já to dělat nebuduLianda píše:já kdybych bydlela ve svém tak bych ho i brala..jenomže když jde člověk bydlet k někomu např. k tchýni tak se musí přízpusobit..já se přizpůsobuju tím, že druhého psa by tu nepřežili a zakladatelka by se měla přizpůsobit tím, že udělá taková opatření aby tam pes, který tam žil celý život zůstal, ale zabezpečený,aby se nemohlo stát nic dětem
ono by bylo nejlepsi kdyby pes sel dozit jinam, protoze je mu lip takhle samotnymu nez byt u takovych lidi. Je x stranek, kde se mu da pomoct. Treba na www.mija.estranky.cz nebo proste zadat inzerat. Na to snad nepotrebuje nase rady ![]()
Příspěvek upraven 06.06.11 v 16:57
Wendyy píše:
navíc přístup zakladatelky já se tu stěhuju a ty půjdeš na injekci protože tě tu nechci je dost hnusný..kdyby nebylo jiné řešení bylo by to jiné..ale těch řešení je spousta..jen kdyby to zakladatelka chtěla slyšet..
presne a jeste to svadi na chudaky deti aby se jim neco nestalo
kdyz sama rikala ze chce terasu na miste kotce
careynka píše:Jamajka00 píše:Wendyy píše:přesně tak.a o manželovi zakladatelky si myslím své.Crystal87 píše:v tom případě nechápu proč se stěhujete na barák se zahradou když nemáte čas ani jeden den na přesunutí kotce..prostě nechcete v žádném případě udělat kompromis..hlavně ať je to pohodlné..když se nechcete ničemu přizpusobit tak je to potom těžko..a je to sobecké..jen aby to bylo pohodlné pro vás a manžela..Wendyy píše:v tomhle se nehodlám přizpůsobit ta zahrada je sama o sobě menší a zaházená zarostlá takže tam ted na přesun není ani místo a manžel tohle dělat nehodlá aby mu dal kotec jinal a stavěl oplocení na to nemá ani čas a ani nechce a já to dělat nebuduLianda píše:já kdybych bydlela ve svém tak bych ho i brala..jenomže když jde člověk bydlet k někomu např. k tchýni tak se musí přízpusobit..já se přizpůsobuju tím, že druhého psa by tu nepřežili a zakladatelka by se měla přizpůsobit tím, že udělá taková opatření aby tam pes, který tam žil celý život zůstal, ale zabezpečený,aby se nemohlo stát nic dětem
Myslím, že zakladatelka doufala, že se najde někdo, kdo napíše, že si ho vezme… a tím by se problém vyřešilono by bylo nejlepsi kdyby pes sel dozit jinam, protoze je mu lip takhle samotnymu nez byt u takovych lidi. Je x stranek, kde se mu da pomoct. Treba na www.mija.estranky.cz nebo proste zadat inzerat. Na to snad nepotrebuje nase rady
Příspěvek upraven 06.06.11 v 16:57
jj protože stejně ikdyž tam zůstane bude chudák..... ![]()
já mám takovej pocit že ti kdo odpovídaj asi nečtou co zakladatelka píše
Pokud vím tak tu psala že nechce mít psa hned u baráku z čehož vyplívá že by jí přesun kotce na jinou část zahrady nevadil ale že manžel nechce. Nechce se dělat s přesunem kotce ani se zabezpečením. Ono jednodušší než si to vše pořádně přečíst je lepší hned odsoudit. I když není se čemu divit minule tu ukamenovali maminu které pes pokousal dítě prostě pes je podle nich přednější než dítě a přirovnávat babičku a psa
to je snad něco jiného a zakladatelka nechce vaše požehnání se smrtící injekcí to by to tu nepsala ne??????? Prostě hledá řešení co by šlo jiného udělat se psem
Teda první dvě stránky mi pěkně hnuly žlučí. Další už jsem radši ani nečetla. ![]()
Ale diskuse je k diskutování, dneska mi to nedá. ![]()
Pro svoje pohodlí bych psa nikdy nezabila a kdyby se to nelíbilo někomu, kdo se ke mě hodlá stěhovat, doporučila bych mu, ať zůstane kde je.
Tady se krásně uplatní přísloví, že kdo chce psa bít, hůl si najde. Argumentů, proč ho zabít, je zřejmě nevyčerpatelně.
Jasně, řešení jsou, ale nikomu na psu nezáleží natolik, aby hnul zadkem a něco pro něj udělal. Čímž neodsuzuju zakladatelku, spíš tedy rodinu, která psa vlastní a celkový přístup, který je pro mě nepochopitelný.
Jak už tu mnohokrát padlo, stačí udělat kotec a nebo ho koupit, i to lze. Navíc z pevných mříží, ze kterých se pes nedostane a na kotec stačí udělat malý plácek, ale zřejmě škoda slov…
Stáří, nemoc a nebo prostě jen nedostatek zájmu, vede k tomu, že se pes nechá uspat. Ale co se divím, tohle je dnešní společnost, ve které by se tak nejradši lidi chovali i ke svým členům rodiny, kteří jim překáží v rozletu a žití jak z reklamy.
Že na někoho pes vystartoval, navíc okolnosti jsou hodně mlhavé, určitě by se vyplatilo pátrat po příčině. Když jsem byla nemocná a bolest mě dost zmáhala, taky jsem asi nebyla nejpříjemnější. ![]()
Psa zkrátka vyměníme za pohodlí a budeme se konejšit tím, že je mu líp, že by ohrožoval kohokoliv, že by překážel a přeskakoval plot, pilníkem brousil mříže a číhal za každým keřem, nakonec by zardousil celou rodinu a jako poslední kapku by se vy… na terasu. ![]()
Holky neblbněte, zakladatelka je naštvaná na manžela, kterej je línej hnout prstem pro starého psa, se kterým vyrůstal, tak se snaží najít východisko.
Tchýně to evidentně řešit nehodlá, tchán je nejspíš taky mimo hru.
Pokud ale nejde o peníze, tak být zakladatelkou, najmu firmu, která kotec přesune, když manžel nemá čas (nebo překecám kamarády, ať helfnou?), pes dožije doma a ne v cizím, v klidu v kotci (což může být dobře nejen pro děti, ale i pro psa, protože děti strkají pejskům prsty leckde).
teď jsem dočetla celou diskusi a opravdu jsem četla všechny příspěvky zakladatelky a neupřednostňuju děti nad psa a normálně nediskutuju když nemám radu, ale tady jich padlo víc než dost jen bych po někom opakovala.
Ale tohle mi nedá..
Rozumím tomu že k psovi nemá vztah, ale jak se to říká? jo- kdo nemá rád zvířata nemá rád lidi
Prosim tě vem si brokovnici, psa odstřel, vybetonuj si terasu (protože na tu čas máte), hoď nohy na stůl a je to…