Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
horakyne píše:
já mám takovej pocit že ti kdo odpovídaj asi nečtou co zakladatelka píšePokud vím tak tu psala že nechce mít psa hned u baráku z čehož vyplívá že by jí přesun kotce na jinou část zahrady nevadil ale že manžel nechce. Nechce se dělat s přesunem kotce ani se zabezpečením. Ono jednodušší než si to vše pořádně přečíst je lepší hned odsoudit. I když není se čemu divit minule tu ukamenovali maminu které pes pokousal dítě prostě pes je podle nich přednější než dítě a přirovnávat babičku a psa
to je snad něco jiného a zakladatelka nechce vaše požehnání se smrtící injekcí to by to tu nepsala ne??????? Prostě hledá řešení co by šlo jiného udělat se psem
no pokud ja vim tak zakladatelka psala ze dala ultimatum ze se tam nenastehuje pokud tam bude protoze si ho mel vzit ten majitel..a ze tam psa nechce vubec..na návrhy presunout kotec napsala ze manzel nechce ale kdyz ho presvedcila ze tam nepujde pokud tam pes bude tak si myslim ze neni problem ho presvedcit ze se postavi kotec jinde..zakladatelka nestoji o to mit ho tam at u baraku nebo jinde chce ho dat bud pryc nebo utratit..četla jsem celou diskuzi..
Evick1 píše:
teď jsem dočetla celou diskusi a opravdu jsem četla všechny příspěvky zakladatelky a neupřednostňuju děti nad psa a normálně nediskutuju když nemám radu, ale tady jich padlo víc než dost jen bych po někom opakovala.
Ale tohle mi nedá..
- zakladatelka kdyby chtěla a byla proti utracení tak manžela přesvědčí
- když už se budou dělat s teráskou není nic lehčího než šup-šup přestěhovat kotec
- skuhrá tady že jí chudince nikdo neporadí.kecy raděj tu všichni ale nic se nehodí
- souhlasím s těma co nerozumí tomu proč někdo zakládá diskusi když je o vysledku předem rozhodnuto
- příště si dej inzerát a né diskusi co vyvolá akorát nesouhlas
Rozumím tomu že k psovi nemá vztah, ale jak se to říká? jo- kdo nemá rád zvířata nemá rád lidi
Prosim tě vem si brokovnici, psa odstřel, vybetonuj si terasu (protože na tu čas máte), hoď nohy na stůl a je to…
sdílím tento názor
Já ti nevím ale moje zkušenost zrovna s touto rasou je taková že pes přeskočil ještě vyšší plot než u baráku je a pokousal!!!
kdybych mu chtěla vrazit tu injekci nesnažíms e zjistit jeslti nejde někam dát nebo podobně !Ano je o o penězích peníze ted nemáme jsem rádi že zařídíme bydlení manžel je k tomu do večera v práci já se snažím zjistit co a jak aby ho nemuseli utratit protože jim je ten pes šumák ale koukám že jsem hned odsuzována
je mi fuk jak to bylo že po pár lidech vyjel mně to nezajímá je to velkej pes a je nebudu mít děti přivázané aby je nekousnul protože dámy nezlobte se na mě ale chtěla vidět tříleté dítě které vás poslechne k tomu kotci nepůjde,rodina nemá zájem toho psa řešit radši mu aj injekci a mně tu soudíte za to že se snažím najít jiné neřešení které ale jsem ochotná akceptovat pro je ten pes nebezpečný tka ho nechci ve svém blízkosti jsem pro to špatná?jeslti ano pak se endivím kam tenhle stát spěje!
Evick1 píše:
teď jsem dočetla celou diskusi a opravdu jsem četla všechny příspěvky zakladatelky a neupřednostňuju děti nad psa a normálně nediskutuju když nemám radu, ale tady jich padlo víc než dost jen bych po někom opakovala.
Ale tohle mi nedá..
- když už se budou dělat s teráskou není nic lehčího než šup-šup přestěhovat kotec
- skuhrá tady že jí chudince nikdo neporadí.kecy raděj tu všichni ale nic se nehodí
- souhlasím s těma co nerozumí tomu proč někdo zakládá diskusi když je o vysledku předem rozhodnuto
Rozumím tomu že k psovi nemá vztah, ale jak se to říká? jo- kdo nemá rád zvířata nemá rád lidi
Prosim tě vem si brokovnici, psa odstřel, vybetonuj si terasu (protože na tu čas máte), hoď nohy na stůl a je to…
stačí jen přemístit kotec..co je na tom složité??a dát tam pletivo ať tam děti neprostrčí ruku..je to uplně jednoduché..tak proč to neuděláte?
Weendyy no pokud sem dobře četla tak ona sice ultimátum dala ale pes tam stále je a stěhovat se budou brzo. A s tím přestěhováním kotce ona si najme někoho a kotec se přestěhuje ale kdo se postará o psa když se ho všichni bojej. Já mám psy ráda ale nikdy bych nešla k starému psovi kterej pokouše i svého pána natož někoho cizého. A ona nechtěla mít psa na zahradě ale s tím že ten pes má kotec u domu a špatně zabezpečenej. ![]()
ty furt říkáš jedno a to samý!!! hledáme jinou variantu už tu padl tisíc a jeden návrh jen si vybrat!
shrnu ti to, je jich tu několik základních:
vyber si a už ukonči diskusi, která k ničemu nevede
Nechápu absolutně tyhle reakce, zakladatelka hledá pomoc pro psa a vy si tu vymýšlíte kraviny. Pes je už starý a nikdo ho nechce. Zakladatelka chce jen pomoci při hledání řešení.
Pokud je zahrada malá, možná ten kotec ani není kam dát. Nemyslím si, že zakladatelky manžel je líný, ale že prostě nemá čas, když rekonstruje bydlení- tohle je asi normální. Jediný kdo se snaží pomoci tomu psovi je ona. Takže asi tahle diskuze k tomu slouží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jediné co chce, abyste jí pomohly hledat útulek, tipy na nějaké webovky, aby ho mohla umístit jinam, k někomu jinému do jiného útulku, kde by o něho bylo postaráno. Zakladatelka se psa bojí a bojí se aby se nestalo něco dětem což je logické. A nevím proč bychom si toho psa měla nechávat, když ho nechce a nebyl to její pes. Ona bude trávit čas na zahradě a tam bude i on, ona se ho bude bát a co jako? To nemáte spíš tipy na volné útulky, na různé portály? Na nějaký bazar, kde někdo potřebuje psa, někdo kdo by se psa prostě ujal? Proto je ta diskuze založená. Kdyby ho chtěla rovnou utratit, tak ho utratí a nezakládá diskuzi ![]()
Wendyy píše:Evick1 píše:sdílím tento názor
Ale tohle mi nedá..
To jsou ale „pěkné podpásovky“
, tohle mi fakt nedá a budu reagovat:
bod 1: chceš tím říct, že každej chlap dělá to, co po něm chce ženská? asi jsi tady nepřečetla dost diskuzí na téma chlapi…
bod 2: totéž, tedy ad bod 1 (a jak píše zakladatelka, těžko bude stěhovat sama)
bod 3: během diskuze už řekla, že chtěla konkrétní radu (něco jako domov pro pejsky seniory), holt to opominula dobře popsat v prvním příspěvku, ale uvedla to před tímto tvým
bod 4: o výsledku má předem rozhodnuto manžel a zakladatelce se to nelíbí, některé z vás to opakovaně přehlížejí
bod 5: totálně mimo ![]()
Mám psa, mám ráda psy a nerada injekce, ale taky nemám ráda hony na čarodějnice. Poslední větou škrtáš zápalkou… ![]()
šak o psa se stará tchýně podle zakladatelky..stará se o něj teď když tam nejsou a než dožije tak by se o něj starala dál i když tam budou..dyť ten pes má 14 let tak to už dlouho žít nebude..
irinek píše:
Nechápu absolutně tyhle reakce, zakladatelka hledá pomoc pro psa a vy si tu vymýšlíte kraviny. Pes je už starý a nikdo ho nechce. Zakladatelka chce jen pomoci při hledání řešení.
Pokud je zahrada malá, možná ten kotec ani není kam dát. Nemyslím si, že zakladatelky manžel je líný, ale že prostě nemá čas, když rekonstruje bydlení- tohle je asi normální. Jediný kdo se snaží pomoci tomu psovi je ona. Takže asi tahle diskuze k tomu slouží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jediné co chce, abyste jí pomohly hledat útulek, tipy na nějaké webovky, aby ho mohla umístit jinam, k někomu jinému do jiného útulku, kde by o něho bylo postaráno. Zakladatelka se psa bojí a bojí se aby se nestalo něco dětem což je logické. A nevím proč bychom si toho psa měla nechávat, když ho nechce a nebyl to její pes. Ona bude trávit čas na zahradě a tam bude i on, ona se ho bude bát a co jako? To nemáte spíš tipy na volné útulky, na různé portály? Na nějaký bazar, kde někdo potřebuje psa, někdo kdo by se psa prostě ujal? Proto je ta diskuze založená. Kdyby ho chtěla rovnou utratit, tak ho utratí a nezakládá diskuzi
odkazu dostala nekolik. Do utulku ji ho nikdo nevezme, max do nejakeho psiho hotelu nebo stacionare, ale za to musi platit. Tak co chce porad slyset za rady? Vsechny uz padly a ona si nevybrala ani jednu .Tak at to smaze a rozhodne se sama
dík holky aspon někdo mě chápe.
kdyby o toho psa stály tak řešení našli a nenechávají to takhle že pár dní a to doslova před stěhováním radši eknou že ho dají na injekci …kdyby je ten pes zajímal jak to s ním bude vyřešili to dávno já se tu snažím vyřešit a díky neketrým které to snad pochopili že poslali aspon webovky atd se snažím aby na tu injekci nemusel a jsem hned špatná že se ho chci zbavit.Já nevím ale asi to nechápete?
![]()
Wendyy píše: šak o psa se stará tchýně podle zakladatelky..stará se o něj teď když tam nejsou a než dožije tak by se o něj starala dál i když tam budou..dyť ten pes má 14 let tak to už dlouho žít nebude..
stará? tím že dáš psovi jídlo a vodu to je starání? No já tomu starání neříkám