Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To jsem psala třeba já, ale taky jsem psala, že se mají dát na kotec kari sítě a za ně v druhé vrstvě, na kterou se pes už nedostane, dát jemnější pletivo, kterým zas neptrostrčí ruku děti. Mi přišlo, že jsem to napsala jasně? ![]()
Když mu tohle udělají z 5 stran (i nad hlavou v dostatečné výšce) a na dveřích bude třeba visací zámek, nevidím jediný způsob, jak by se pes mohl dostat ven. Leda by se podhrabal, ale toho by si asi všimli, když je Crystal s dětma doma, to chvíli trvá ![]()
A já jsem psala , myslíte že zavřít toho psa do vězení v podobě oplocení ještě kari sítí a čím vším možným na x krát aby tam byl zaživa jak v kobce no tak to mi taky nepřijde dobré to už je lepší mu ten konec ulehčit teda pokud se nenajde samozřejmě lepší řešení v podobě té že se ho někdo ujme.
PSa z utulku bych si nevzala a ani bych si ho asi nevzala mladého natož starého. Nikdy člověk neví. Kdybych si brala psa jedině štěnátko od prověřených majitelu Ale to je každého věc. Otom tu řeč není. Jen jsem odpovídala na dota zda bych si vzala psa z utulku ......
No nic zakladatelka už si jistě poradí a šikovně to vyřeší z toho nepřeberného množství rad
A určitě jí věřím žeto vyřeší nejlépe jak půjde pro všechny , hlavně pro ně. Jeliko tam budou celý život žít a mají malé děti a ty jsou důležitější než cokoliv na světě. ![]()
Makyto- souhlasím
Taky bych akorát viděla, že zavřený pes v kotci se prostě bude jen trápit, ze života nemá nic. Je to život, který za to nestojí. Být já takhle zavřená, tak se raději snad oběsím. Bu´dto bych psovi darovala kvalitní život a nebo raději nic. Buď bych sehnala někoho, nebo nějaký objekt, pokud nic, raději bych ho utratila, i když je to hrozné, raději bych volila toto. Nevím jestli by se vyplatila převýchova, to už asi taky né, pes je už dost starý a na druhou stranu naše babičky a dědy či rodiče už asi taky nepřevychováme. Crystal určitě vyzkouší některé možnosti a vybere variantu, která bude vyhovovat všem, jak psala Makyta. ![]()
Anqua- hele naši psi se podhrabali k sousedům během hodiny. Máme doma šarplanince. Takže u nás děll kotec z betonu nakonec. Prvně jsme udělali jen takovej co by stačil a oni ho totálně dodělali a ještě se podhrábli k sousedům holky. Nakonec jsme to udělai tak, že jsme vymezili i část pozemku jen psům, důsledně oplotili a na jednu stranu jsme kvůli sousedům dali na plot osb desky. Jinak chodíspinkat na noc stejně domů, protože lumpové moc hlídají a v noci nesměl nikdo projít kolem plotu, to byl boj jako. Jednou nám dokonce plot necelé 2 metry přeskočili. Ale jsou to miláčci.
Crystal87 píše:monikalysa píše:však to bylo myšleno taky v úsměvemCrystal87 píše:Teda promiň, ale ty nemáš ráda psy… V žádném případě. Zabít psa abys měla terasuBaraDolezal píše:no chceme tam trávit léto,jíst tam v létě nebo tma dávat malého spát a pod.....a nechci se celé léto omezovat kvůli jejich blbosti když nezvládly psa vychovat jako to se na mě nemůže nikdo zlobit ale i já mám z něj strach a nějakej kotec to nezachrání už ted když tam chodím tam je to pro mě problém projít kolem plotu když tma stojí a já tam chci žít ne se bát a jen mít oči na stopkáchCrystal87 píše:A terasa nepocka???Angua píše:ano protože tam budem mít terasu:(
A je nutné ten kotec bořit letos? Podle mě dýl jak rok ten pes žít nebudeHodila bych tam akorát nějaké jemnější pletivo, aby tam děcka nestrkaly ruky a hotovo…
No o tvé lásce ke zvířatům hovoří i láskyplné titulování vlastního psa jako „koště“…
ano protože chci bydlet a ne se omezovat!!si ho tam vem sama já svoje děti ohrožovat nehodlám
Já svého psa mám a nejsem taková potvora, abych ho chtěla nechat utratit kvůli terase. Je mi z tvých argumentů až zle ![]()
Přesně tak!
BaraDolezal píše:careynka píše:Musim jen a jen souhlasit!!!BaraDolezal píše:nejde ani tak o bezpecnost, ta se da zaridit, ale o pohodlnost. Nikdo tam toho psa nema rad, tak se ho chteji zbavit. Preju zakladatelce, aby na stara kolena dopadla stejne co udelaji s tim psem. At si to prebere po svem a rozhodne
Placeny utulek??? Haha. To se bude akorat tak trapit.
Jak uz tady bylo receno… je to mezi Vami a psem. Pes se nemuze branit, tudiz nema na vyber. A ty se nehodlas „omezit“.
Doted jste verandu nemeli a jste vsichni zdravi a zijete… nyni uz to nesnese odklad?
Taky souhlasím!!!
Zaspal,nebo je přehřátý ze sluníčka
.
A fakt mám dost,z některých názorů.Nejde jen o terasu,ale tady se každý chytá jen toho,co se mu hodí.Kdyby se jednalo o ty,co tu křičí za chudáka psa,chtěla bych vidět,jak by ho bránili,kdyby pokousal jejich manžela
,člověka co zná
.A mě teday moc normální nepřijde,když někdo smýšlí tak,že zahrada je psova.Děcka chudáci budou přes léto zavření v baráku,hlavně že pes bude mít pohodlí
Kotec,nekotec,a to nemluvím o tom,jak tam může štěkat,a nakonec přibyde problém ještě se sousedy.Myslete si co chcete,děti a lidi mají přednost,před psem.
No kousnout může ale i ten nejhodnější pes když ho něco bolí! Tak manžel asi dělal něco blbě když ho pes kousl. Kvůli jednomu úletu.. kolikrát se stalo že i největší kliďas ti jednu flákne a kolik ženskejch s ním zůstane… děti do matek kopou, koušou, škrábou, štípou… vím že nejde přirovnávat lidi a zvířata, ale záleží na přístupu…
jaj dámy co píšou až ted co si pořádně přečíst celou diskuzi
a přirovnávat děti a zvířata
![]()
NO tak to už mám fakt taky dost. jako crystal radím vyprdni se naty rádoby samaritánky. Panebože. TO je vrchol toto. Jako dávat přednost zvířatům před lidma. Fuj teda. Tak to bych se snad i styděla sem napsat , a že se nějaká ta samaritánka psí neozve a neveme siho domu miláčka. Určitě byto vyřešila lépe, ale nejdříve byto asi chtělo zamést si před vlastním prahem co. No nic tato diskuzeje stejně už asi o ničem. Ale napsat jsemto musela. Styděla bych se sem psát takové příspěvky že psi a zvířata mají přednost před lidma a že je zahrada psova apod. Ježíši toje vrchol no to svědčí ovšem . A oslovovat Zakladatelku mrchou. Jo NO tak to už je luxusní demence.
ženy proberte se !!!!!!!!
Anonymní píše:
No kousnout může ale i ten nejhodnější pes když ho něco bolí! Tak manžel asi dělal něco blbě když ho pes kousl. Kvůli jednomu úletu.. kolikrát se stalo že i největší kliďas ti jednu flákne a kolik ženskejch s ním zůstane… děti do matek kopou, koušou, škrábou, štípou… vím že nejde přirovnávat lidi a zvířata, ale záleží na přístupu…
Holky jako nechci nic říkat, ale naši psi dokázali rozervat ploty a pletiva úplně, že z toho nic nezbylo.
Prostě jim prdlo a kotec byl ta tam. Museli jsme dávat karisítě. Takže jako pokud mu prdne, bála bych se i zavřeného psa. To jen tak na okraj, že tu někdo psal, že proč se má bát zavřeného psa.