Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
careynka píše:irinek píše:odkazu dostala nekolik. Do utulku ji ho nikdo nevezme, max do nejakeho psiho hotelu nebo stacionare, ale za to musi platit. Tak co chce porad slyset za rady? Vsechny uz padly a ona si nevybrala ani jednu .Tak at to smaze a rozhodne se sama
Nechápu absolutně tyhle reakce, zakladatelka hledá pomoc pro psa a vy si tu vymýšlíte kraviny. Pes je už starý a nikdo ho nechce. Zakladatelka chce jen pomoci při hledání řešení.
Pokud je zahrada malá, možná ten kotec ani není kam dát. Nemyslím si, že zakladatelky manžel je líný, ale že prostě nemá čas, když rekonstruje bydlení- tohle je asi normální. Jediný kdo se snaží pomoci tomu psovi je ona. Takže asi tahle diskuze k tomu slouží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jediné co chce, abyste jí pomohly hledat útulek, tipy na nějaké webovky, aby ho mohla umístit jinam, k někomu jinému do jiného útulku, kde by o něho bylo postaráno. Zakladatelka se psa bojí a bojí se aby se nestalo něco dětem což je logické. A nevím proč bychom si toho psa měla nechávat, když ho nechce a nebyl to její pes. Ona bude trávit čas na zahradě a tam bude i on, ona se ho bude bát a co jako? To nemáte spíš tipy na volné útulky, na různé portály? Na nějaký bazar, kde někdo potřebuje psa, někdo kdo by se psa prostě ujal? Proto je ta diskuze založená. Kdyby ho chtěla rovnou utratit, tak ho utratí a nezakládá diskuzi
Tak pokud vím, tak za odkazy poděkovala a napsala, že přesně to chtěla.
Nelisa píše:careynka píše:Tak pokud vím, tak za odkazy poděkovala a napsala, že přesně to chtěla.irinek píše:odkazu dostala nekolik. Do utulku ji ho nikdo nevezme, max do nejakeho psiho hotelu nebo stacionare, ale za to musi platit. Tak co chce porad slyset za rady? Vsechny uz padly a ona si nevybrala ani jednu .Tak at to smaze a rozhodne se sama
Nechápu absolutně tyhle reakce, zakladatelka hledá pomoc pro psa a vy si tu vymýšlíte kraviny. Pes je už starý a nikdo ho nechce. Zakladatelka chce jen pomoci při hledání řešení.
Pokud je zahrada malá, možná ten kotec ani není kam dát. Nemyslím si, že zakladatelky manžel je líný, ale že prostě nemá čas, když rekonstruje bydlení- tohle je asi normální. Jediný kdo se snaží pomoci tomu psovi je ona. Takže asi tahle diskuze k tomu slouží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jediné co chce, abyste jí pomohly hledat útulek, tipy na nějaké webovky, aby ho mohla umístit jinam, k někomu jinému do jiného útulku, kde by o něho bylo postaráno. Zakladatelka se psa bojí a bojí se aby se nestalo něco dětem což je logické. A nevím proč bychom si toho psa měla nechávat, když ho nechce a nebyl to její pes. Ona bude trávit čas na zahradě a tam bude i on, ona se ho bude bát a co jako? To nemáte spíš tipy na volné útulky, na různé portály? Na nějaký bazar, kde někdo potřebuje psa, někdo kdo by se psa prostě ujal? Proto je ta diskuze založená. Kdyby ho chtěla rovnou utratit, tak ho utratí a nezakládá diskuzi
vsak rikam, ze v tom pripade tu diskuzi muze smazat
Wendyy píše: šak o psa se stará tchýně podle zakladatelky..stará se o něj teď když tam nejsou a než dožije tak by se o něj starala dál i když tam budou..dyť ten pes má 14 let tak to už dlouho žít nebude..
jestli myšlíš to že mu dá vodu a jídlo tak to jo no ale to podle mě není péče já mám fenku psi mám normálně ráda nemám s nima problém jenže moje fenka je bezpečená je zvyklá na moje děti ale ten jejich s dětma ani nevyrůstal
no já tomu taky neříkám starání ale tohle už je slovíčkaření..zakladatelku neodsuzuju ale když ji není žádná rada dobrá tak ta diskuze nemá cenu..
horakyne píše:
já mám takovej pocit že ti kdo odpovídaj asi nečtou co zakladatelka píšePokud vím tak tu psala že nechce mít psa hned u baráku z čehož vyplívá že by jí přesun kotce na jinou část zahrady nevadil ale že manžel nechce. Nechce se dělat s přesunem kotce ani se zabezpečením. Ono jednodušší než si to vše pořádně přečíst je lepší hned odsoudit. I když není se čemu divit minule tu ukamenovali maminu které pes pokousal dítě prostě pes je podle nich přednější než dítě a přirovnávat babičku a psa
to je snad něco jiného a zakladatelka nechce vaše požehnání se smrtící injekcí to by to tu nepsala ne??????? Prostě hledá řešení co by šlo jiného udělat se psem
horákyně já jsem přečetla každý příspěvek co tu byl napsán.vím an co reaguju.
no moje shrnutí:peníze na firmu co přesune jednu hloupou klec nejsou-podle mě by stačilo pár svalnatých sousedů chlapů,není ani čas
,na terasu a budování pohodlí peníze a čas budou…
jako já si vážně nemůžu pomoct,ale ze zakladetalčina každého příspěvku cítím sobectví,ani tam necítím ten strach o děti…ikdyž jsem se ji snažila pochopit.
careynka píše:Nelisa píše:vsak rikam, ze v tom pripade tu diskuzi muze smazatcareynka píše:Tak pokud vím, tak za odkazy poděkovala a napsala, že přesně to chtěla.irinek píše:odkazu dostala nekolik. Do utulku ji ho nikdo nevezme, max do nejakeho psiho hotelu nebo stacionare, ale za to musi platit. Tak co chce porad slyset za rady? Vsechny uz padly a ona si nevybrala ani jednu .Tak at to smaze a rozhodne se sama
No píšeš, co chce pořád slyšet za rady, ale ona už se posledních x stran jen obhajuje a obhajuje a dovysvětluje, mazat by stejně mohli tak admini. A navíc proč, někomu se taková informace může hodit. Pravda, najít ji v tom balastu bude docela obtížné. ![]()
Jamajka00 píše:horakyne píše:
já mám takovej pocit že ti kdo odpovídaj asi nečtou co zakladatelka píšePokud vím tak tu psala že nechce mít psa hned u baráku z čehož vyplívá že by jí přesun kotce na jinou část zahrady nevadil ale že manžel nechce. Nechce se dělat s přesunem kotce ani se zabezpečením. Ono jednodušší než si to vše pořádně přečíst je lepší hned odsoudit. I když není se čemu divit minule tu ukamenovali maminu které pes pokousal dítě prostě pes je podle nich přednější než dítě a přirovnávat babičku a psa
to je snad něco jiného a zakladatelka nechce vaše požehnání se smrtící injekcí to by to tu nepsala ne??????? Prostě hledá řešení co by šlo jiného udělat se psem
no moje shrnutí:peníze na firmu co přesune jednu hloupou klec nejsou-podle mě by stačilo pár svalnatých sousedů chlapů,není ani čas
jako já si vážně nemůžu pomoct,ale ze zakladetalčina každého příspěvku cítím sobectví,ani tam necítím ten strach o děti…ikdyž jsem se ji snažila pochopit.,na terasu a budování pohodlí peníze a čas budou…
ježiš proč se tu chytáte jen té terasy?
tka budem mít terasu upotřebíme jí v létě na zimu by nám byla na houby to tma těžko budem jíst…nehledě na to že třeba návštěvy…moje máma se ho také bojí to k nám nebude nikdo chodit?Není můj problém že na toho psa kašlali celý život ano jsem sobecká protože nechci aby jendou v novinách byl článěk o mých dětech jak je zakousnul ten pes
Tak je asi potřeba těch odkazů víc né? To snad pochopí každý, že hned po prvním neukončí debatu a hotovo a ono to určitě výjde. Já nevím , co to tu jako řešíme? Starý pes, který je agresivní a vy jí tu cpete do hlavy, že si ho musí nechat, nechat ho v kotci, že se o toho psa musdí starat, když není její? Ona má snahu hledat řešení, ale majitel psa vůbec, ten ho nechce. Takže tím, že mu vlastně zachraňuje život je špatná? Kde to jako žijeme?
Crystal87 píše:Wendyy píše: šak o psa se stará tchýně podle zakladatelky..stará se o něj teď když tam nejsou a než dožije tak by se o něj starala dál i když tam budou..dyť ten pes má 14 let tak to už dlouho žít nebude..jestli myšlíš to že mu dá vodu a jídlo tak to jo no ale to podle mě není péče já mám fenku psi mám normálně ráda nemám s nima problém jenže moje fenka je bezpečená je zvyklá na moje děti ale ten jejich s dětma ani nevyrůstal
ja to chapu taky mam doma psa a nevyměnila bych ho ani za nic a starame se o nej jako o mimino..dat mu vodu a jidlo neni starani ale ten pes tam ma domov a kdyz ho daji ted pryč tak umře steskem..i když se mu ani nemá po čem stýskat..Ale pokud ho vážně nechce utratit tak by s tím kotcem souhlasila..
Nelisa píše:careynka píše:No píšeš, co chce pořád slyšet za rady, ale ona už se posledních x stran jen obhajuje a obhajuje a dovysvětluje, mazat by stejně mohli tak admini. A navíc proč, někomu se taková informace může hodit. Pravda, najít ji v tom balastu bude docela obtížné.Nelisa píše:vsak rikam, ze v tom pripade tu diskuzi muze smazatcareynka píše:Tak pokud vím, tak za odkazy poděkovala a napsala, že přesně to chtěla.irinek píše:odkazu dostala nekolik. Do utulku ji ho nikdo nevezme, max do nejakeho psiho hotelu nebo stacionare, ale za to musi platit. Tak co chce porad slyset za rady? Vsechny uz padly a ona si nevybrala ani jednu .Tak at to smaze a rozhodne se sama
za to že píšu postupně se omlouvám ale lítat emzi dětma a domácností mi nedává moc prostoru hned vše popsat tka dodám postupně no ![]()
Wendyy píše:
no já tomu taky neříkám starání ale tohle už je slovíčkaření..zakladatelku neodsuzuju ale když ji není žádná rada dobrá tak ta diskuze nemá cenu..
Jak jako, že žádná rada není dobrá? Chce prostě ty odkazy na různé portály, kde by pro psa našla nový domov a nechala psa slušně dožít, tak jako nežil celý život, kde by mu třeba někdo dal i lásku a né jen misku z vodou a žrádlo ![]()
Jamajka00 píše:horakyne píše:
jako já si vážně nemůžu pomoct,ale ze zakladetalčina každého příspěvku cítím sobectví,ani tam necítím ten strach o děti…ikdyž jsem se ji snažila pochopit.,na terasu a budování pohodlí peníze a čas budou…
A co uděláš s chlapem, který kašle na tvoje snahy pomoct psovi, který mu prostě chce dát injekci a hotovo, není přístupný dialogu? A s těmi sousedy - no buď máš nebo ne, my třeba ne, neznáme je, kamarády třeba máme, ale dost pracovně vytížené, takže já osobně bych neměla komu říct a musela bych najmout firmu (a už jsme zas u peněz a ty souvisí opět s chlapem, že…). Nesuď podle sebe, že máš třeba doma chlapa, který ti vyhoví, kamarády a sousedy, kteří helfnou zadara.
Wendyy píše:Crystal87 píše:ja to chapu taky mam doma psa a nevyměnila bych ho ani za nic a starame se o nej jako o mimino..dat mu vodu a jidlo neni starani ale ten pes tam ma domov a kdyz ho daji ted pryč tak umře steskem..i když se mu ani nemá po čem stýskat..Ale pokud ho vážně nechce utratit tak by s tím kotcem souhlasila..Wendyy píše: šak o psa se stará tchýně podle zakladatelky..stará se o něj teď když tam nejsou a než dožije tak by se o něj starala dál i když tam budou..dyť ten pes má 14 let tak to už dlouho žít nebude..jestli myšlíš to že mu dá vodu a jídlo tak to jo no ale to podle mě není péče já mám fenku psi mám normálně ráda nemám s nima problém jenže moje fenka je bezpečená je zvyklá na moje děti ale ten jejich s dětma ani nevyrůstal
kdo myslíš tchýně?no manžel mi říkal když to s ní probíral tak prej jí je to jedno
já byhc svou fenu taky nedala jenže to je sakra rozdíl no…oni toho psa mají protože jim prostě zůstal po tchánovi jako ani nevíš co bych dala za to kdyby si ho vzal všem známým co sjem volala nebo se jich ptala ho nikdo nechea každej at ho dáme utratit a i dkyž toho psa nemám ráda bojím se ho tohle se mi příčí ale pokud oni nejsou schopní hledta jiné řašení a radši ho pošlou na injekci protože prostě nemají čas ted tohle řešit tak se jim do toho plést nebudu
irinek píše:Wendyy píše:Jak jako, že žádná rada není dobrá? Chce prostě ty odkazy na různé portály, kde by pro psa našla nový domov a nechala psa slušně dožít, tak jako nežil celý život, kde by mu třeba někdo dal i lásku a né jen misku z vodou a žrádlo
tak si to precti od zacatku, jak mluvila…ale to uz je fuk, odkazy dostala, neco si taky muze najit sama a muj nazor slysela. Ende
ok beru zpět a zakladatelce se omlouvám ,že jsem řekla že z ní cítím sobectví.dobře. já třeba vím ,že kdybych doma řekla kotec tak by kotec byl,ikdybych měla manželovi udělat ostudu s tím ,že ho musí stěhovat sousedi.ale to je jedno.tady jde o to že nemá k psovi žádné pouto.peníze nejsou není ochota ze strany manžela něco v tom podniknout,takže z toho plyne jedinná možnost a to ta.....sbohem Baryku na lepší časy tam někde nahoře.