Co se psem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1212
7.6.11 18:47
Anonymní píše:
No kousnout může ale i ten nejhodnější pes když ho něco bolí! Tak manžel asi dělal něco blbě když ho pes kousl. Kvůli jednomu úletu.. kolikrát se stalo že i největší kliďas ti jednu flákne a kolik ženskejch s ním zůstane… děti do matek kopou, koušou, škrábou, štípou… vím že nejde přirovnávat lidi a zvířata, ale záleží na přístupu…

Tak nechápu proč anonym. To za prvé. A za druhé - nejsem tady registrovaná roky, ale eMimino sleduji už veeelmi dlouho. A začínám být čím dál víc rozčarovaná. V zakladatelčině prvním příspěvku je uvedeno **Nemáte někdo akutní typ na pomoc nebo aspoň radu? :cry: **
A tady se strhne hon na zakladatelku. To teď bohužel vidím čím dál častěji a nedivím se, že se zde objevují diskuze typu „Jsem těhotná?“, „Co budete dnes vařit?“. Skoro každé jiné téma je příležitost pro „dobré duše“ anonymně (byť pod nějakým nickem) útočit.
Tento smajlík používám poprvé a snad naposledy: Je mi na :poblion: ne ze zakladatelky, ale z některých diskutujících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
7.6.11 19:19

už se tu ozývaj čím dál divnější názory.. jen je mi líto, že se nedozvíme jak to dopadlo..
protože kdyby to teda bohužel muselo končit utracením psa tak nechci vidět co by se tu semlelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.6.11 21:19

Tak jakpak to dopadlo?
Já ač milovnice psu tak taky hlasuju pro utracení než dožívání v kotci nebo darování k hlídání něčeho .Pes je kontaktní zvíře a pokud kontakt,pohlazení a dobrou péči nemá tak je to i pro mě lepší uspat ho v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
8.6.11 06:31

já včera neměla čas ale pán se kterým to manžel je ochotný řešit tam není přijede domů až dneska takže až dneska se dozvíme zda nemá nějaký typ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
8.6.11 07:17
Crystal87 píše:
já včera neměla čas ale pán se kterým to manžel je ochotný řešit tam není přijede domů až dneska takže až dneska se dozvíme zda nemá nějaký typ…
:palec: :hug:

Příspěvek upraven 08.06.11 v 09:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
8.6.11 08:10
Anonymní píše:
No kousnout může ale i ten nejhodnější pes když ho něco bolí! Tak manžel asi dělal něco blbě když ho pes kousl. Kvůli jednomu úletu.. kolikrát se stalo že i největší kliďas ti jednu flákne a kolik ženskejch s ním zůstane… děti do matek kopou, koušou, škrábou, štípou… vím že nejde přirovnávat lidi a zvířata, ale záleží na přístupu…

Tak to už je i na mě moc… 8-o :roll: :poblion: Až ti bude hořet barák,tak půjdeš zachránit první psa a potom děti????A neohrazuj se tím,že je to něco jiného,když tady srovnáváš děti se psem,že záleží na přístupu,bo děti koušou atd...... :roll:

Jsem pro uspání vzhledem ke všem okolnostem,chápu,že někdo to vidí jinak,a upředňostňuje kotec atd.Ale tohle teda je nad mé chápání.Jsem si myslela,že lidi jsou myslící bytosti,a tím se odlišují od zvířat,ale věta,že kolikrát flákne chlap ženské,a taky s ním zůstane,ve srovnáním s pokousáním od psa který to má v pudech když na to příjde,mě přesvědčila,že někdo prostě nemyslí.....tudíš se od zvířat moc neliší.No comment. :roll:

• Citovat
  • Upravit
31502
8.6.11 09:13
dada1511 píše:
Anonymní píše:

Tak to už je i na mě moc… 8-o :roll: :poblion: Až ti bude hořet barák,tak půjdeš zachránit první psa a potom děti????A neohrazuj se tím,že je to něco jiného,když tady srovnáváš děti se psem,že záleží na přístupu,bo děti koušou atd...... :roll:

Jsem pro uspání vzhledem ke všem okolnostem,chápu,že někdo to vidí jinak,a upředňostňuje kotec atd.Ale tohle teda je nad mé chápání.Jsem si myslela,že lidi jsou myslící bytosti,a tím se odlišují od zvířat,ale věta,že kolikrát flákne chlap ženské,a taky s ním zůstane,ve srovnáním s pokousáním od psa který to má v pudech když na to příjde,mě přesvědčila,že někdo prostě nemyslí.....tudíš se od zvířat moc neliší.No comment. :roll:
:pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: NO tak to je naprostej souhlaas :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
8.6.11 10:37
evule23 píše:
už se tu ozývaj čím dál divnější názory.. jen je mi líto, že se nedozvíme jak to dopadlo..
protože kdyby to teda bohužel muselo končit utracením psa tak nechci vidět co by se tu semlelo

to jsem sama zvědavá s čím přijde manžel odpoledne a a at to bdue s čímkoliv tak to klidně napíšu já s tím problém nemám :wink: Manžel je tam ted hodně času a sám říká že ten pes tam kvůli dětem být nemůže asi sám ví proč to říká a dostává mě tady to že kdžy ho pokousal hned is za to může sám …kdžy šel jen na svou zahradu kam chodil odjakživa prostě do toho psa něco vjelo a kdo ví co něj vjede příště?Jako opravdu se nebudu vyjadřovat na některé názory že jsem sobecka to mi hlava nebere no nejsem sama ale to je fuk každý má svůj názor ale chtěla bych vidět kdyby opravdu někdo takového psa měl zda by se zachoval jak tu píše protože ted se něco řekne ale kdyby přišlo na lámání chleba…ostatně proč by taky měli mít jako já strach o moje děti jejich děti to nejsou a případné napadení by nebylo jejich dítěte že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
8.6.11 12:02

Crystall a ty se divíš že když napíšeš že pes pokousal chlapa že začnou prskat a obvinouvat?? minule tu psala mamina že pes pokousal DÍTĚ a co má dělat no tos měla vidět jak se na ní sesypaly a kamenovaly. Tak se nedivím že jim je jedno že pes pokousá dospělého. To fakt nikdy nepochopím Zvíře je podle nich přednější než dítě a dospělej :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
8.6.11 13:08
horakyne píše:
Crystall a ty se divíš že když napíšeš že pes pokousal chlapa že začnou prskat a obvinouvat?? minule tu psala mamina že pes pokousal DÍTĚ a co má dělat no tos měla vidět jak se na ní sesypaly a kamenovaly. Tak se nedivím že jim je jedno že pes pokousá dospělého. To fakt nikdy nepochopím Zvíře je podle nich přednější než dítě a dospělej :zed: :zed: :zed:

jj podle někerých asi je vina vždy jinde než u psa :nevim: jako jasně je to živý tvor jenže pořáf prostě děti jsou přednější ,alespon teda pro mě…a jako pokud šel chlap jen na svou zahradu a pes po něm vystartoval tak to žu by ěm zajímalo čím argumentovat?6e je to psa zahrada a chlap mu měl nejdřív donést hromadu masa nebo jak?aby tam vůbec mohl?no jo je to prostě jeho vina že…upřímně po příspěvcích zde dost pochybuju o zdravém rozumu některých zde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.6.11 13:19
Makyta píše:
Anonymní píše:
:roll: 8-o 8-o

Ještě že štěňata vůbec neškrábou, nekoušou, neštípou, neskáčou :roll: :roll:
Tady se ale nebavíme o štěňatech nebo dětech, ale dospělém psovi, který už by měl mít vštěpeny aspoň základy slušného chování. Něco jiného je, když tě kousne štěně, dítě a něco jiného je, když tě kousne dospělý ovčák. Nedej bože, když kousne tvoje dítě. Myslím, že na pohotovosti už pak nebudeš říkat „chudáček Azorek, ono ho asi něco bolí, proto mi přizabil dítě. On přeci nemůže za to, že má tak velkou hubu a takový stisk“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.6.11 13:48
horakyne píše:
Crystall a ty se divíš že když napíšeš že pes pokousal chlapa že začnou prskat a obvinouvat?? minule tu psala mamina že pes pokousal DÍTĚ a co má dělat no tos měla vidět jak se na ní sesypaly a kamenovaly. Tak se nedivím že jim je jedno že pes pokousá dospělého. To fakt nikdy nepochopím Zvíře je podle nich přednější než dítě a dospělej :zed: :zed: :zed:

Jestli něco nesnáším tak je to tenhle kec. Jakmile se někdo zastane psa, tak automaticky vždy se najde někdo, kdo ho osočí, že je pro něj přednější pes než dítě. Opravdu milá horákyně někoho takového osobně znáš? Nebo si to prostě jen myslíš? Můžu tě ujistit, že ač se pohybuju hodně v kynologické společnosti, kde lidé své psy milují a zastanou se psa, když je v právu (nemyslím tento případ, ale kdy pes třeba kousne ze strachu, něco ho bolí atd.) , tak všichni tito lidé dají vždy přednost dítěti před psem. Věř tomu, že ti co v téhle diskuzi zavrhovali utracení psa, dají také vždy přednost dítěti než psu. Jen prostě neberou zvíře jako věc, která se zrovna hodí či nehodí, ale jako živého tvora, který cítí také jako člověk. Ať už strach, bolest či lásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
8.6.11 14:05

Kvatapka :roll: ,no nic,škoda slov.Taky neberu psa jako věc,atd.adt. ale to je jedno.Nervy mám jen jedny :zed:

Kakika to napsala pěkně,sice s trochou nadsázky,ale tak to asi berete vy ostarní,aby jste nebyli překvapené,až se vám to jednou nevyplatí :think: .

• Citovat
  • Upravit
14008
8.6.11 14:51

Kvatapka :zed: nemám slov zkus prolistovat diskuze mělo to název pes pokousal mé dítě nebo tak nějak a opravdu tam upřednostnovaly psa nad dítětem. Já osobně znám pár lidí co maj psa a myslím si že pokud by se pes stal nebezpečným a začal kousat tak daj přednost dítěti nad psem ale tady asi ne.tady kdyby někdo napsal pes pokousal mé dítě tak sem dala pryč dítě a psa si nechám tak mu většina řekne bravo udělalas to dobře. A kec to není stačí jen pořádně číst příspěvky od těch co do těhle diskuzí píšou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
8.6.11 14:55

Dado nevím proč škoda slov. Zrovna já jen psala jak bych to udělala, zakladatelku jsem neodsuzovala. Pokud není v jejich silách přestěhovat a zabezpečit kotec, psa dvakrát denně pustit proběhnout, tak taky vidím jako nejlepší řešení utracení. Ale nemůžu napsat, že se mi to líbí. A řeči , že někdo miluje víc psa než své dítě tu opravdu čítám v podobných diskuzích často a rozhodně se mi nelíbí, že takhle o mě někdo smýšlí. Asi tak jako tobě se teď nelíbí, když řeknu, že bereš psa jako věc :nevim: . Nebo ty snad s tímto výrokem horákyně souhlasíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný