Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Horákyně ptala jsem se jestli znáš někoho takového osobně. Co si vydedukuješ z diskuze je jen tvá představa, realita je jiná. Souhlasím, že některé zastánkyně psů to přehání a nesouhlasím s nimi, ale určitě ani jedna z nich nemá raději psa než dítě.
jo to možná jo stát se to jim tak jednaj stejně jak zakladatelka ale že jenom raděj tak z toho vyplívá že zakladatelka je špatná má bydlet v podnájmu aby měl pes zahradu a podobně nesmyslné rady.
horakyne píše:
jo to možná jo stát se to jim tak jednaj stejně jak zakladatelka ale že jenom raděj tak z toho vyplívá že zakladatelka je špatná má bydlet v podnájmu aby měl pes zahradu a podobně nesmyslné rady.
To je možné, jak už jsem psala nemám problém uznat, že některé výroky jsou přehnané. já mám svědomí čisté, co píšu skutečně tak myslím. Ale dost už toho, jdu ven s dětma i se psema zároveň, abych někoho neupřednostnila ![]()
Ještě nevím manžel ještě není doma,ale včera mluvil s pánem že to obvolá a at se dneska staví že něco snad vymyslí
Tak snad to dopadne nějak dobře. ![]()
Já takle vyrustala skoro celé dětství vedlo NO co jen koukal jak nás kousnout.Jen sem na n promuvila hned cenila zuby a nebylo to nic příjemného.Chránil jí jen plot ze dřeva a já měla furt staženou prdel aby neutekla
.Nikdo jí nikdy nic neudělal,jen měla na všechny děti alergii.Když jí chtěli zvyknout aby mi nic neudělala tak se tvářila jako že nic a když sem se otočila už mě táhla za zimní bundu po dvoře
.Když umřela ve věku 16 let tak sem to ale oplakala
Kamča.dalmatinka píše:
Tak snad to dopadne nějak dobře.
Já takle vyrustala skoro celé dětství vedlo NO co jen koukal jak nás kousnout.Jen sem na n promuvila hned cenila zuby a nebylo to nic příjemného.Chránil jí jen plot ze dřeva a já měla furt staženou prdel aby neutekla.Nikdo jí nikdy nic neudělal,jen měla na všechny děti alergii.Když jí chtěli zvyknout aby mi nic neudělala tak se tvářila jako že nic a když sem se otočila už mě táhla za zimní bundu po dvoře
.Když umřela ve věku 16 let tak sem to ale oplakala
Tak to je teda síla já byhc brečela radostí být na tvém místě…naší příbuzné syn taky vyrůstal se psem nevím co to bylo za rasu ale něco velkýho a černýho
měli se rádi no a jednou ten pes něco ho raflo a kluka pokousal z ničeho nic nikdy nevěděl cos e stalo no klučina měl stehy a jizva mu zůstane…my měli taky psa od doby co ho pokousal pes byl tak zlej že kousal kdekoho zato ted co mám 5ti letou fenku maltézáčka tka je zlatá a že někdy teda sny jí dává záhul stačí chvilka a už řádí ale nikdy se po něm ani neohnala to spíš když mu chci dát na zadek tka ho brání,mladší kdžy k ní doleze tay občas nestihnu a zatáha za chlupy ale drží,je fakt zlatá když dostane kluk sprda že jí zlobit nebude tak mě celou ocumlá radostí že jí bráním jen teda dost štěká na zvonek nebo když je sama domaale to žu nevím jak řešit:(ale jinak je zlatá…jinak manžel ho nezastinul zrovna pitval a pak už tma nejel takžesnad zítra ho stihne at je to vyřešené…jako ten chlap ej zlatej bez problémů pochopil kdžy mu manžel řekl větu že tam budou děti tka kvůli nim tkaže doufám že to vyjde.....stejně tady mě každý kamenoval ale zas známí a lidi co toho psa znají říkají že by ho dlai utatit a když říkám že to nechci koukaj na mě divně no ![]()
já bych ho teda raději dala utratit než někomu cizímu když už je to starej pes bude si těžko zvykat.Muže se utrápit k smrti a to bude horší než když usne ve spánku v klidu.
no zatím tam ještě je ale byl se na něj podívat jedne pán a prý v sobotu by si pro něj měl přijet,takže jsem zvědavá…
Crystal87 píše:
no zatím tam ještě je ale byl se na něj podívat jedne pán a prý v sobotu by si pro něj měl přijet,takže jsem zvědavá…
doufám že né na guláš
.Tak dej pak vědět jak to dopadlo
Kamča.dalmatinka píše:Crystal87 píše:doufám že né na guláš
no zatím tam ještě je ale byl se na něj podívat jedne pán a prý v sobotu by si pro něj měl přijet,takže jsem zvědavá….Tak dej pak vědět jak to dopadlo
no,ty jsi teda ošklivá
![]()
dada1511 píše:Kamča.dalmatinka píše:Crystal87 píše:doufám že né na guláš
no zatím tam ještě je ale byl se na něj podívat jedne pán a prý v sobotu by si pro něj měl přijet,takže jsem zvědavá….Tak dej pak vědět jak to dopadlo
![]()
![]()
no,ty jsi teda ošklivá
![]()
![]()
Takhle starej pes by se musel vařit hodně dlouho a maso by bylo určitě tuhý ![]()
fuuj jako tahle možnost mě ani nenapadla
ale doufám že to vyjde protože jinka už není čas někoho hledat a za druhé chlap se na to pak už může víte co on prý nemá čas řešit takový věci ![]()