Co se psem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
23.6.11 14:04
Crystal87 píše:
fuuj jako tahle možnost mě ani nenapadla :mrgreen: :poblion: ale doufám že to vyjde protože jinka už není čas někoho hledat a za druhé chlap se na to pak už může víte co on prý nemá čas řešit takový věci :twisted:

tak jedině darovat za odvoz i chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 15:05

Jako pardon, ale souhlasím s většinou! Hnusí se mi představa, že kvůli tomu, že jste se nastěhovali k rodičům, má za to pes zaplatit životem! Z toho teda taky zrovna nenabývám dojmu, že máš ráda psy ba naopak. Ten pes je starý, zbývá mu tak rok (max. dva) života a jen pro tvoje pohodlíčko, protože ty ted prostě „chceš“ terasu a nemůžeš ještě počkat, aby si v klidu dožil, musí umřít (protože dle toho, cos tu zatím vymyslela, je pro tebe uspání pejska zatím jediný kloudný řešení). Jsi normálně sobecká a je mi z tebe zle. Chápu, že vlastní děti ti jsou přednější, ale tak jak tu píší ostatní, je spousta způsobů jak to vyřešit, aniž by ten pes musel nějak trpět nebo umřít. Jinak řečeno - kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá výmluvy. To se mi přesně hodí na tebe. A pro tvé info k útulkům - ty jsou narvaný k prasknutí zvířatama, co jsou bez domova, proč tam teda dávat psa, co domov má? To ti přijde normální? To bys viděla, kdybys s touhle historkou do nějakýho přišla, jak rychle by tě vypoklonkovali ven! Variantou by bylo dát ho do psího hotelu, ale to se ti pěkně prodraží. No, držím palce chudákovi, protože s tebou asi hezký stáří mít nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.5.12 17:10
@Andysek2012 píše:
Jako pardon, ale souhlasím s většinou! Hnusí se mi představa, že kvůli tomu, že jste se nastěhovali k rodičům, má za to pes zaplatit životem! Z toho teda taky zrovna nenabývám dojmu, že máš ráda psy ba naopak. Ten pes je starý, zbývá mu tak rok (max. dva) života a jen pro tvoje pohodlíčko, protože ty ted prostě „chceš“ terasu a nemůžeš ještě počkat, aby si v klidu dožil, musí umřít (protože dle toho, cos tu zatím vymyslela, je pro tebe uspání pejska zatím jediný kloudný řešení). Jsi normálně sobecká a je mi z tebe zle. Chápu, že vlastní děti ti jsou přednější, ale tak jak tu píší ostatní, je spousta způsobů jak to vyřešit, aniž by ten pes musel nějak trpět nebo umřít. Jinak řečeno - kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá výmluvy. To se mi přesně hodí na tebe. A pro tvé info k útulkům - ty jsou narvaný k prasknutí zvířatama, co jsou bez domova, proč tam teda dávat psa, co domov má? To ti přijde normální? To bys viděla, kdybys s touhle historkou do nějakýho přišla, jak rychle by tě vypoklonkovali ven! Variantou by bylo dát ho do psího hotelu, ale to se ti pěkně prodraží. No, držím palce chudákovi, protože s tebou asi hezký stáří mít nebude…

sorry ale asi neumíš číct to za prvé a za druhé to že neumíš číct jen potvrzuje fakt že tohle je dávno pasé stačíkouknout na datum já naorzdíl od ostatních lidí toho psala utratit nechtěla ale to bysmusela číst tak běž prudit do nějaké nové diskuse kde tvoje výlevy budou třeba k něčemu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 17:43

Víš co nech moje výlevy na pokoji a sama se nauč psát, podívej se na některé svoje komenty. Vím, že to je pasé, ale to, že jsem si to četla později neznamená, že se k tomu nemůžu vyjádřit, tak mě laskavě neomezuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 17:48

A propo,nikde jsem to nenašla - jak dopadl ten pes? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 17:50

A upřímě mě zaráží, že zrovna mě napadáš, že tě prudím. Jiní se tu do tebe obouvali úplně jinak a mnohdy i podstatně hůř a takhle sis na ně pusu neotvírala? Zajímavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.5.12 17:58
@Andysek2012 píše:
A upřímě mě zaráží, že zrovna mě napadáš, že tě prudím. Jiní se tu do tebe obouvali úplně jinak a mnohdy i podstatně hůř a takhle sis na ně pusu neotvírala? Zajímavé…

nebuzerujou po roce pasé to je pes je už nějakou dobu pod kytičkama…to víš někdo má čas psát amkontrolovat já na notasu bez kláves a dětma moc ne a ? pokdu s tím máš problém číct to nemusíš nikdo tě nenutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.5.12 18:00
@Andysek2012 píše:
Víš co nech moje výlevy na pokoji a sama se nauč psát, podívej se na některé svoje komenty. Vím, že to je pasé, ale to, že jsem si to četla později neznamená, že se k tomu nemůžu vyjádřit, tak mě laskavě neomezuj.

ničím tě neomezuju ale na výlevy co jsou zcela zbytečné fakt nejsem zvědavá:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 18:35

Tak si ti moje „výlevy“ nečti, taky tě nikdo nenuti! A fakt se nauč psát a alespoň dělat čárky mezi slovy, je to hrůza, nedá se to číst a je to ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.5.12 18:37
@Andysek2012 píše:
Tak si ti moje „výlevy“ nečti, taky tě nikdo nenuti! A fakt se nauč psát a alespoň dělat čárky mezi slovy, je to hrůza, nedá se to číst a je to ostuda.

To sedí od někoho, kdo si nečte ty své výlevy než je pošle do světa… :think: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.5.12 18:41
@radúna píše:
To sedí od někoho, kdo si nečte ty své výlevy než je pošle do světa… :think: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a proč?mně tam čárky fakt nechybí pravopis si běž řešit do školy a neotravuj s tím tady je vidět že jsi nováček že?víc jak polovina lidí tu čárky nepoužívá tka běž prudit jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.5.12 18:42
@Andysek2012 píše:

ostuda pro tebe pro mě to že nemám potřebu psát čárky fakt ostuda neni tys to s tím pravopisem taky moc nevyhrála co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.5.12 18:43
@Crystal87 píše:
a proč?mně tam čárky fakt nechybí pravopis si běž řešit do školy a neotravuj s tím tady je vidět že jsi nováček že?víc jak polovina lidí tu čárky nepoužívá tka běž prudit jinam

Crystal a proč se obouváš do mně? 8o 8o Ti díky teda.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.5.12 18:45
@radúna píše:
Crystal a proč se obouváš do mně? 8o 8o Ti díky teda.....

jej se omlouvám to samozřejmě tobě být nemělo :zed: :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.5.12 18:47

:lol: :lol: :lol: :lol:
Neboj, já to pochopila. :hug: :hug: :hug: :hug:
Jak se jinak máš?
Co ta rodina, která dostala ten byt po vás? Ti „potřební“? Jak to nakonec vlastně dopadlo? Nijak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný