Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Wendyy píše:irinek píše:mají byt, ale dobře musí do baráku aby se neprodal..a proč ta arogance..?každý říká jen svůj názor..tak proč hned na každého útočit?
Tak užje docela vrchol né? a jako mají bydlet na ulici, protože tam mohl hezky dožít pes?![]()
byt není náš je města a je bezbariérový my ho již nepotřebujem ale potřebuje ho malá hodně postižená holčička to jen tka pro vysvětlení
Crystal87 píše:Wendyy píše:byt není náš je města a je bezbariérový my ho již nepotřebujem ale potřebuje ho malá hodně postižená holčička to jen tka pro vysvětleníirinek píše:mají byt, ale dobře musí do baráku aby se neprodal..a proč ta arogance..?každý říká jen svůj názor..tak proč hned na každého útočit?
Tak užje docela vrchol né? a jako mají bydlet na ulici, protože tam mohl hezky dožít pes?![]()
okej chápu..já jen odpovídala na blbé řeči irinka..navíc už někde v polovině jsem psala že kdybych mohla tak si psa vezmu..jenomže bohužel nemůžu
Když to tak píšeš tak myslím,že jsou manželovo rodina už rohodnutí
Znám takový lidi co nemají ke psovi vztah jako mám já,mají ho jako doplňek k domu,dávají nažrat+vodu.Je to hrozné,ale na vesnicích je tohle hodně zažité.
Můj manžel by na psa vzal tyč jen jednou
Kdybych řekla,že přestěhuje kotec,tak ho prostě přestěhuje.Není to o tom,že je podpantofláč
,ale má mě rád a ví,že mi na psech moc záleží ![]()
Jen jěště dodám,že věřím,že ty by jsi volila jinou volbu,nemám tě za sobce co dá přednost terase před psem,ale máš strach.Chyba není v tobě,ale u tvých blízkých.Zkus kontaktovat ty toulavý tlapky,nebo zkus napsat Kamče.dalmatince ta s nima je v kontaktu ![]()
verenika píše:
Jen jěště dodám,že věřím,že ty by jsi volila jinou volbu,nemám tě za sobce co dá přednost terase před psem,ale máš strach.Chyba není v tobě,ale u tvých blízkých.Zkus kontaktovat ty toulavý tlapky,nebo zkus napsat Kamče.dalmatince ta s nima je v kontaktu
Crystal nečetla jsem celou diskuzi, ale co takhle ho darovat někam a někomu, kdo má nějaký objekt, třeba firmu, parkoviště nebo autobazar na hlídání? To by se ho určitě někdo ujal, lepší než utratit.
Wendyy píše:Crystal87 píše:okej chápu..já jen odpovídala na blbé řeči irinka..navíc už někde v polovině jsem psala že kdybych mohla tak si psa vezmu..jenomže bohužel nemůžuWendyy píše:byt není náš je města a je bezbariérový my ho již nepotřebujem ale potřebuje ho malá hodně postižená holčička to jen tka pro vysvětleníirinek píše:mají byt, ale dobře musí do baráku aby se neprodal..a proč ta arogance..?každý říká jen svůj názor..tak proč hned na každého útočit?
víš oni to tak blbé řeči co napsal Irinek nejsou a někteří to tu i psaly že se nemaj stěhovat a maj se tam nastěhovat až pes umře. A do té doby budou bydlet kde?
tak teda na moje naléhání se manžel zíta veterináře co NO chová no doufám že něco bude
Crystal87 píše:
tak teda na moje naléhání se manžel zíta veterináře co NO chová no doufám že něco bude
Crystal tak to je fajn,snad nějak pochodíte. ![]()
Crystal87 píše:
Super. A Crystal, smekám před tebou, žes dokázala čelit zdejším příspěvkům a že řešíš v podstatě cizího psa. To se tady hned tak nevidí, že někdo po takovém sprdu dokáže ještě reagovat. A i když byl zřejmě tvůj muž rozhodnutý psa utratit, je fajn, že tě aspoň vyslechl a je ochotný to řešit i jinak.
nezlob se na mě, ale ty už moc dobře víš, že psa chceš za každou cenu utratit. Jen prostě potřebuješ někoho cizího, kdo ti řekne „jdi a udělej to“! Já teda nevím, už dlouho přemýšlíte, že k nim půjdete a určitě se včera nerozhodlo, že nepůjde pryč jak původně měl jít. Řeknu ti pohledem kamarádky, která se přestěhovala do domku k cizímu člověku, který má starého knírače. Je to hnus přemýšlet nad zavražděním psa jen aby člověk měl místo, kde si bude grilovat … V tom případě neříkej, že zvířata máš ráda … ono kdybyste se snažili, s tím psem začali spolupracovat, on by se to naučil .. je sice starý, ale ne hloupý. My jsme před 3 měsíci pustili k sobě naší 2 letou fenku ratlíka k 10 letému ovčákovi našich - nechtěli jsme ani jednoho zavírat, když tam k ní přijedeme. Chtělo to pár týdnů učení, zvykli si na sebe … do té doby on tam nepustil žádné zvíře, vždy všechny udolal
Crystal87 píše:
snad neco klapne,drzim moc moc pesti,ja mam k NO srdcovy vztah ![]()
radúna píše:Crystal87 píše:Super. A Crystal, smekám před tebou, žes dokázala čelit zdejším příspěvkům a že řešíš v podstatě cizího psa. To se tady hned tak nevidí, že někdo po takovém sprdu dokáže ještě reagovat. A i když byl zřejmě tvůj muž rozhodnutý psa utratit, je fajn, že tě aspoň vyslechl a je ochotný to řešit i jinak.
radú já se jen tak nedám
ted jen doufám že něco opravdu klapne protože jinak budem tam kde jsme byli na to že by se dal třeba převychovat nebo něco na to se manžel moc netvářil takže doufám že tohle vyjde
Crystal87 píše:radúna píše:radú já se jen tak nedámCrystal87 píše:Super. A Crystal, smekám před tebou, žes dokázala čelit zdejším příspěvkům a že řešíš v podstatě cizího psa. To se tady hned tak nevidí, že někdo po takovém sprdu dokáže ještě reagovat. A i když byl zřejmě tvůj muž rozhodnutý psa utratit, je fajn, že tě aspoň vyslechl a je ochotný to řešit i jinak.
tak teda na moje naléhání se manžel zíta veterináře co NO chová no doufám že něco budeted jen doufám že něco opravdu klapne protože jinak budem tam kde jsme byli na to že by se dal třeba převychovat nebo něco na to se manžel moc netvářil takže doufám že tohle vyjde
teda ustát takovou diskusi.. smekám..
nechci rejpat, ani se hádat ale neprohlašovala jsi opakovaně a kategoricky, že tam toho psa nechceš? že se přizpůsobovat nehodláš?
ale kvůli psímu dědovi doufám že už to tak nebo tak brzo vyřešíte
Crystal, taky se divím, že po některých příspěvcích máš chuť ještě reagovat a vysvětlovat a obhajovat se. Některé zde diskutující si asi myslely, že když stokrát zopakují, že TY CHCEŠ dát utratit psa, že jim asi nakonec napíšeš ANO, JÁ HO CHCI utratit.
No, z téhle diskuze je mi smutno a teď zrovna nemyslím na toho psa.
Crystal, tobě přeju, aby se tvá snaha o zachránění psa vyplatila.