Co se psem?

27008
6.6.11 10:16

Co se psem?

Ahoj všem…než napíšu co mě trápí tak chci upozornit že zvířata mám ráda,mám vlastní fenku a nikdy bych zvířatům neublížila ale tohle prostě musím řešit v zájmu svém a svých dětí…již za necelé 3 týdny se máme stěhovat rekontruujem si barák u tchýně ona nahoře my máme spodek…Mají i zahradu a mají taky NO věk asi 13 let a je prý nemocný ale ani veterinář neví co mu je…No zkrátím to…ten pese je nevychovanej neposlouchá a jen ho vidí ježí e mi chlupy všude…plot samozřejmě nizoučkej…Neposlouchá ani mého manžela kterého zná…jelikož mám vlastní hodně špatnou zkušenost zrovna s touhle rasou nechci ho tam.Možná jsem hnusná a sobecká ale nebudu takvému riziku vystavovat naše dva malé syny nehledě na to že když tma budu sama tchýně ještě pracuje tak nechci riskovat už tuplem k tomu psovi se nepřiblížím.Někdo mžůe namítnou že může být zavřený v kotci jenže to za prvé nechci a za druhé pro mě není řešení ani to nehodlám akcepotvat ono když bdue zavřený nikdy nevíte co dvě malé děti udělají nebo kdžy se něco uvolní a…nene v žádném případě…Manžel nevím co sním prý ho dají utratit.Moc nadšená z toho nejsem ale i kdyby to šlo(nikdo nechtěl nemocného starého nevychovaného) tak to stejně nepůjde jen tahle na požádání že?Bohužel nemáme nikoho kde by mohl být.Musím také dodat že ten pes už vystartoval i po mém manželovi kterého zná !Nemáte někdo akutní typ na pomoc nebo aspon radu? :cry: Je mi to líto fakt mě to mrzí vím že ten pes je tam zvyklý jenže je to až příliš příliš velké riziko které nehodlám podstoupit!
prosím o milovníky zvířat nesudte mě není má vina že ten pes je nevychovaný a nebezpečný jak pro mě tak pro mé syny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
6.6.11 10:21

chjo, zase jedna taková diskuze…:-( tohle asi slyšet nechceš, promiň…ale ten pes za to taky nemůže, že se mu stěhujete do „jeho“, že onemocněl a že je nevychovaný…je mi pokaždeé tak líto, když takovéhle příběhy čtu…copak to zvíře za něco může??? Bohužel radu nemám :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 10:24
vegiska píše:
chjo, zase jedna taková diskuze…:-( tohle asi slyšet nechceš, promiň…ale ten pes za to taky nemůže, že se mu stěhujete do „jeho“, že onemocněl a že je nevychovaný…je mi pokaždeé tak líto, když takovéhle příběhy čtu…copak to zvíře za něco může??? Bohužel radu nemám :-?

já vím že nemůže je mi to líto ale nehodlám riskovat ani v nejmenším,ten pes byl tchána po rozvodu ho tam nechal bez zájmu a ted ho nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.11 10:24

Já to řeknu hnusně, ale 13letý vlčák už moc dlouho žít stejně nebude…

Ale co do té doby teda nevím… Mně přišlo taky drastické zavírat psy do kotce, ale nakonec vidím, že je to jediné možné řešení, aby se z nich všeci nezbláznili (podotýkám, že nejsou naši) a že jim tam zas tak špatně není. Koneckonců chodí na procházky a jsou aspoň na čerstvém vzduchu. Doma by se zbláznili. Když se to dobře zabezpečí, proti psovi i dětem, není možné, aby utekl. A myslím, že mu tam nebude špatně, je to už stařík a určitě má rád svůj klid…

Já bych radši byla s vědomím, že je pes kvůli mně v kotci, než že ho kvůli mně dali utratit… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.6.11 10:26

mnoho uz bylo receno a ja k tomu doplnim ze 13 let je na NO pozehnanej vek a dlouho tam nebude, toho se neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 10:31
careynka píše:
mnoho uz bylo receno a ja k tomu doplnim ze 13 let je na NO pozehnanej vek a dlouho tam nebude, toho se neboj

já vím že nebude jenže když ho zapomenou zavřít tak nemůžem ani na zahradu kam budem mít fr.okno a terasu…navíc já tam budu mít to moje koště…procházky ona ho tchýně i když ta ho vlastně nebere to jen když tam je švagrová tak ho jendou za čas vezme ven ale fakt jednou za čas… a problém je i to že tne jeho kotec jde taky pryč je na místě co budem bourat kvůli té terase…on si ho původně měl vzít pán do autobazaru na hlídání jenže to neklaplo a ani se nedivím…ono kdyby jsem se stěhovali na zimu tak byhc třeba zvažovala to že tam vydží ale bude léto a my chcem být v podstatě celé dni venku a dávat zahradu do kupy a hlídat dvě děti a fenu aby nelezly ke kotci který stejně jde pryč …nemám klon:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 10:34

Tak… resila bych to kotcem…Pres den muze byt v kotci a jit na jednu prochazku… a pres noc muze byt proste vypusteny…
Chapu tebe a tvuj strach a taky je mi lito psa :-( Ale deti jsou prece na tom prvnim miste!!!!
Kotec by musel byt vetsi a mit i stin!
K tomu utraceni - i kdyz nesouhlasim tak na pozadani ti to udela veterinar.
My jsme utraceli psa asi tri mesice zpatky - sice uz byl nemocny, ale ne tak ze by jen lezel - a bez problemu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.6.11 10:35

Vydržet a do té doby s tchýní najít řešení, pokousané děti by mohli sakra mrzet. Takže mu vyhradit teritorium v kotci, děti poučit, že pes je tabu a zámkem kotec zabezpečit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 10:36

Tak ted jsem si docetla o tom kotci…
Kotec nechces.
Muzu se zeptat, kdyz jste resili spolecne bydleni, ohledne pejska jste nemluvili???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.11 10:37

A je nutné ten kotec bořit letos? Podle mě dýl jak rok ten pes žít nebude :nevim: Hodila bych tam akorát nějaké jemnější pletivo, aby tam děcka nestrkaly ruky a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 10:38
BaraDolezal píše:
Tak ted jsem si docetla o tom kotci…
Kotec nechces.
Muzu se zeptat, kdyz jste resili spolecne bydleni, ohledne pejska jste nemluvili???

mluvili a jak jsem psala měl si ho vzít ten pán do autobazaru ale to padlo já hned na začátku jasně řekla že ten pes je pro mě neakceptovatelné riziko a že tma nepůjdu dokud tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.6.11 10:39

ve 13 letech dat psa nekam na hlidani … omfg … bez komentare, akorat bych se rozcilila. Psa utratte, bude mu tak lip a vy si oddychnete :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 10:39
Angua píše:
A je nutné ten kotec bořit letos? Podle mě dýl jak rok ten pes žít nebude :nevim: Hodila bych tam akorát nějaké jemnější pletivo, aby tam děcka nestrkaly ruky a hotovo…

ano protože tam budem mít terasu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 10:40

No, ja asi neporadim, slovo UTRATIT mi v tomto pripade neprojde pres krk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 10:41
Crystal87 píše:
Angua píše:
ano protože tam budem mít terasu:(

A terasa nepocka??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný