Co se psem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
6.6.11 11:08

jako si nemyslete oni tomu psovi dají najísr vodu a nazdar ten pes je tam i ted jak chudák a já se do prčič nehodlám jen bát zda je zavřený a kdesi cosi není to má vina vím že ani toho psa ne ale když už šel i po mém manželovi?to mám čekat po kom vystartuje příště?koukám že tady člověk už nemůže ani nic napsat div ho nekamujete ale kolik z vás by chtělo žít se psem který hrozba je a neváhá pokousat i člověka se kterým žil???kdo z vás nebude chtít chránit svoje děti?kdo soudí tak třeba ne a my s manželem ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.6.11 11:08
vegiska píše:
nechápu, proč jsi tuhle dikuzi založila…aby se zase strhly hádky? Vždyť Ty žádné řešení, nž utratit, slyšet nechceš…bylo zde nápsáno více možností…kotec, zvýšit plot…jenže Ty prostě CHCEŠ konečně žít a mít svoji terasu…co na tom, že ten pes právo žít nemá…je mi z Tebe zle, promiň, ale je to tak…a tak jak jsem se v jedné podobné diskuzi s Careynkou moc neztotožnila, tak tady na sto pro souhlasím…- nepřeju Ti, aby tě taky jednou vr staří někdo „zlikvidoval“ až neudržíš moč a budeš stará a nevrlá…jinak teda tchýně má taky pěkné vyhlídky, až Tě bude prudit a omezovat Tvé pohodlí :roll: pak si můžeš dát podobnou diskuzi…„co s tchýní“

nemyslím,že čeká,že jí tu posvětíme to utracení.Ale zaráží mě,že nechce nic přizpůsobit chodu rodiy i se psem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
6.6.11 11:09
verenika píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:
A nemohli by jste ten kotec přestěhovat kousek dál,když terasa nepočká :?: :think:

Já bych osobně počkala jěště další rok nebo to přestěhovala.Psa bych zavřela do kotce,on nemůže z to,že ho nikdo nevychoval.A má s ním kdo chodit na vycházku,nebo ho pouštět když budte doma? :wink:

Utratit bych ho určitě nenechala,to se prostě nedělá :-?
nemá tchýně ho nezvládně chlap k němu taky nejde a švagrová jezdí domů občas a ted stejně pojede na douho do zahraničí.

to s ním jako nikdo nechodí ven?Běhá jen po zhradě? 8-o

Nechci být zlá,ty za to nemůžeš,ale ten pes je fakt chudák.Pes může být zavřený a občas ho pustit,když děti budou doma.nechat ho porběhnout a zase zahnat do kotce.Ten kotec přece nebude těžké přestěhovat ne?

ale ona ho tam nechce a ni kdyby tam ten pes byl zavřenej v protiatomovým krytu.Prostě ho chce dát pryč nebo utratit,aby se o něj vůbec nemusela starat.Jiná řešení nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.6.11 11:10

Crystal, já myslím, že už ses rozhodla a založením téhle diskuse sis moc nepomohla.
Co na to vlastně říká tchýně, je to její pes, ta by měla přijít s řešením, ne?

• Citovat
  • Upravit
17310
6.6.11 11:11
Crystal87 píše:
jako si nemyslete oni tomu psovi dají najísr vodu a nazdar ten pes je tam i ted jak chudák a já se do prčič nehodlám jen bát zda je zavřený a kdesi cosi není to má vina vím že ani toho psa ne ale když už šel i po mém manželovi?to mám čekat po kom vystartuje příště?koukám že tady člověk už nemůže ani nic napsat div ho nekamujete ale kolik z vás by chtělo žít se psem který hrozba je a neváhá pokousat i člověka se kterým žil???kdo z vás nebude chtít chránit svoje děti?kdo soudí tak třeba ne a my s manželem ano!

když je takhle zvyklý žít tak mu stačí přžestěhovat kotec a poušět když jsou děti doma.Dá se to zvládnout.Kdyby js viděla to tóčo když přijedem ke tchánům.Oni labíka a my labíka a jezvčíka.Taky tam je řád,že jejich pes musí být zavřený jinak by se servali jak koně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 11:11
verenika píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:
A nemohli by jste ten kotec přestěhovat kousek dál,když terasa nepočká :?: :think:

Já bych osobně počkala jěště další rok nebo to přestěhovala.Psa bych zavřela do kotce,on nemůže z to,že ho nikdo nevychoval.A má s ním kdo chodit na vycházku,nebo ho pouštět když budte doma? :wink:

nemá tchýně ho nezvládně chlap k němu taky nejde a švagrová jezdí domů občas a ted stejně pojede na douho do zahraničí.

Nechci být zlá,ty za to nemůžeš,ale ten pes je fakt chudák.Pes může být zavřený a občas ho pustit,když děti budou doma.nechat ho porběhnout a zase zahnat do kotce.Ten kotec přece nebude těžké přestěhovat ne?

ano přesně tak jenže kdo ho bude pouště tchýně když je v práci dělá do noci…ano já jsem tu nejhorší za něco co nemůžu je z toho fakt zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
6.6.11 11:12

Já vím, že tohle slyšet nechceš.. ale prostě mi to nedá.
Utratit psa, kvůli terase. No nic.
Chápu, že ho nemáš ráda, bojíš se o děti. Fajn. Udělejte větší kotec nebo zahradu rozdělte. :nevim: Plot zvyště, v zadní části zahrady udělejte psovi jeho místo, dejte tam boudu a hotovo? To snad není takový problém a bude i pes i terasa. :think: navíc ve třinácti letech už stejně žádné extra prochajdy nezvládne :wink:
Já mám pocit, že ti ten pes prostě vadí hledáš taky maximálně požehnání pro to se ho zbavit. :nevim:
Podle mě, by nemusel být zase takový problém se s ním přes ten plot zkamarádit aspoň tak, aby respektoval, že tam jste. O nic jiného přece nejde :think:
A co tvůj pes u dětí? No to je fuk.
Mám taky dva psy a i když jsou hodní a více méně dobře vychovaní, nikomu by neublížili, nenechám NIKDY děti u psů bez dozoru.
Jistota je kulomet. Dítě ho dloubne do oka nebo cokoli a může být oheň na střeše i u našich ňucháčků. Toť k problematice děti a psi :-D
a ještě jedna poznámka. Představ si, že jsi ten pes a někdo řeší, jak se tě zbavit. Kam dát naší devádesátiletou babičku, abychom se mohli nastěhovat do celého jejího domu, protože i ten její pokoj prostě chceme a babička je nemocná a labilní a nebezpečná pro děti. Možná přehnané, ale přijde mi to stejné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.6.11 11:12
Cherilin píše:
verenika píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:

ale ona ho tam nechce a ni kdyby tam ten pes byl zavřenej v protiatomovým krytu.Prostě ho chce dát pryč nebo utratit,aby se o něj vůbec nemusela starat.Jiná řešení nebere.

No tak potom nechápu že se tams těhují když pes je živý 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
6.6.11 11:13
Crystal87 píše:
jako si nemyslete oni tomu psovi dají najísr vodu a nazdar ten pes je tam i ted jak chudák a já se do prčič nehodlám jen bát zda je zavřený a kdesi cosi není to má vina vím že ani toho psa ne ale když už šel i po mém manželovi?to mám čekat po kom vystartuje příště?koukám že tady člověk už nemůže ani nic napsat div ho nekamujete ale kolik z vás by chtělo žít se psem který hrozba je a neváhá pokousat i člověka se kterým žil???kdo z vás nebude chtít chránit svoje děti?kdo soudí tak třeba ne a my s manželem ano!

tak třeba já už bych to s ním dožila,kor když vím,že to má za pár.Páč já nejsem sobec a jsem empatická.Našla bych jakýkoli řešení.Prostě bych ho nenechala zabít,přes tohle zas vlak nejede mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 11:13
Crystal87 píše:

Urcite bych jen tak necekala, koho pes opet kousne. Urcite bych sve deti nechtela vystavit zbytecnemu riziku…
A proto, pokud si myslis ze i kotec je to riziko, a nejede vlak pres to ze tam pes bude, tak tam k… nelez :wink:
A argumenty o ukamenovani, otom jak to neni tva vina (to ostatne nikdo netvrdil) a tak podobne si prosim strc za klobouk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 11:14
madi píše:
Crystal, já myslím, že už ses rozhodla a založením téhle diskuse sis moc nepomohla.
Co na to vlastně říká tchýně, je to její pes, ta by měla přijít s řešením, ne?

tchýni je to fuk :nevim: s tím že se utratí přišel manžel ne já proto jsem myslela že když se zeptám tady třeba někdo ví o jiném řešení ale tady se umí jen nadávat že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 11:15
BaraDolezal píše:
Crystal87 píše:
Urcite bych jen tak necekala, koho pes opet kousne. Urcite bych sve deti nechtela vystavit zbytecnemu riziku…
A proto, pokud si myslis ze i kotec je to riziko, a nejede vlak pres to ze tam pes bude, tak tam k… nelez :wink:
A argumenty o ukamenovani, otom jak to neni tva vina (to ostatne nikdo netvrdil) a tak podobne si prosim strc za klobouk :mrgreen:

a ty si tam strč ty svoje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
Crystal87 píše:
verenika píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:

ano přesně tak jenže kdo ho bude pouště tchýně když je v práci dělá do noci…ano já jsem tu nejhorší za něco co nemůžu je z toho fakt zle

Tady se nedalo čekat ani ic jiného :lol:

Nebo jak píše Ali,vymezit mu kus zahrady.Pořádně oplotit,Udělat tam boudu,přístřešek se stínem :?: Ono to půjde,esmíš se toho bát.Ten pes stejně dlouho žít nebude a je rád za svůjkid.Už to není mladý torpédo.Zkus to s manželem probrat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
verenika píše:
Cherilin píše:
verenika píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:

No tak potom nechápu že se tams těhují když pes je živý 8-o

protože musíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.6.11 11:16
Crystal87 píše:
madi píše:
Co na to vlastně říká tchýně, je to její pes, ta by měla přijít s řešením, ne?
tchýni je to fuk :nevim: s tím že se utratí přišel manžel ne já proto jsem myslela že když se zeptám tady třeba někdo ví o jiném řešení ale tady se umí jen nadávat že? :roll:

Crystal, vykašli se na tuhle diskusi a domluv se s tchýní a manželem. Je to váš pes a vaše rozhodnutí. Vy tam s ním budete žít, ne ti ostatní a vy tam budete mít svoje děti.
Podobná diskuse tu byla před časem a dopadla stejně, napadáním zakladatelky :roll: Ale ono se to dá čekat, je to kontroverzní téma, no :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný