Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
dada1511 píše:
No,tak padon,že nejsem tak nesmělá,a jsem pro smrtící injekci.Evidentně mu něco je,když musel jít k veterináři,který to potvrdil,to že každou noc nekňučí,neznamená,že se netrápí,důkazem je to,že vystartoval po člověku kterého zná.To určitě nebylo bezdůvodně.Stačí ho pohladit,na bolestivém místě,a pes ti neřekne,kde to je.Je lepší dát mu injekci,než ho střelit do hlavy,až se opravdu něco stane.Až vystartuje na děti,které jsou malé,a budou chtít psa otravovat,bo tomu nerozumí,kotec,nekotec.Budou tam cpát prsty,a je otázka času,než příjdou na to,jak to otevřít.
no doufám,že nemáš doma žádného psa.Takže by jsi vlastně dala našemu psovi injekci protože ho bolí záda a někdy se ožene,když ho malý špatně pohladí
No zajímavý názor,ale taky názor ![]()
Chápu,že tqady je to jiný případ,ale ten pes může mít nemocné ucho,nebo tak něco a hned utratit
![]()
Crystal- a t ani manžel který tam dřív bydlel se o psa nestaral,nechodil s ním ven?
Raději už končím,opět se tu budete ohánět,že je to jenom pes,ale i on si zaslouží aby se s ním důstojně zacházelo…
jenny.fields píše:Angua píše:Příjímáme pouze psy po zemřelém majiteli, týrané, nechtěné atd.jenny.fields píše:Dyť píšou, že psy neberou…
Myslím, že by ti mohla pomoci tato organizace- http://www.utulek-kocky.cz/…si-pece.html
(odstavec skoro dole)
Tak nechtěné… To je každý pes, když ho chce dát někdo do útulku, ne? Kdyby nebyl nechtěný, tak ho tam nedávají ![]()
Taky v tom tučném nahoře píšou:
PEJSKY V SOUČASNÉ DOBĚ NEPŘIJÍMÁME, NAŠE KAPACITY JSOU ZAPLNĚNÉ.
Zakladatelko, co tu vlastně hledáš za odpověd? Stěhuješ se do jeho né on k tobě. Věděla jsi to od začátku a takovéhle jednání.. chcái terasu a pohodlí a pes at chcípne je hnus… nezlob se na mne, ale mohla by jsi se též laskavě trochu uskromnit. Je to omezení, ale když ten pes bude v kotci nemá ti co vadit.
A nechat utratit takhle starého psa jen pro tvé pohodlí je hnus.
dada1511 píše:
No,tak padon,že nejsem tak nesmělá,a jsem pro smrtící injekci.Evidentně mu něco je,když musel jít k veterináři,který to potvrdil,to že každou noc nekňučí,neznamená,že se netrápí,důkazem je to,že vystartoval po člověku kterého zná.To určitě nebylo bezdůvodně.Stačí ho pohladit,na bolestivém místě,a pes ti neřekne,kde to je.Je lepší dát mu injekci,než ho střelit do hlavy,až se opravdu něco stane.Až vystartuje na děti,které jsou malé,a budou chtít psa otravovat,bo tomu nerozumí,kotec,nekotec.Budou tam cpát prsty,a je otázka času,než příjdou na to,jak to otevřít.
Když se tam dá třeba visací zámek, tak nic neotevřou. Pokud se nejmenují David a Harry ![]()
Zkladatelko, rad si dostala mraky, stačí si vybrat. Řešení s posunutím kotce se mi zdá nejlepší.
A k chování psa - já se mu vůbec nedivím, že se tak chová. To co „dostáva“ to taky „vrací“. Jestli je venčený jednou za 14 dní a jediný kontakt s člověkem má jenom když dostává jídlo - tak je to opravdu chudák. A vůbec není divu, že se tak chová, neví kdo je pán kdo mu velí, dělá si co chce. A když ho pustíte je jak „jak urvaný z řetězu“ tady to platí fakt doslova. Kdyby byl mladší doporučila bych pana Desenského nebo pana Dostála, ale u tak starého psa je to už asi i zbytečné.
Agua,to asi né,ale už můžou mít místo 10 prstů taky jen 2,že.
Verenika,nevztahuj to na svého psa,tvůj pes má 13 let a byl agresivní????Ne,nedala bych injekci,kdyby ho bolelo ucho,vyjadřuji se ke konkrétnímu případu,tak to nezneobecňuj.Dík.
dada1511 píše:
Nemyslím, že nějaké dítě bude strkat prsty k psovi, když se zjevně chová dost děsivě (vzhledem k tomu, že se Crystal bojí i jenom projít vedle plotu, když tam je). A je to řešitelné… Třeba jemnější pletivo ještě za to stávající, pevné ![]()
Angua píše:jenny.fields píše:Angua píše:Příjímáme pouze psy po zemřelém majiteli, týrané, nechtěné atd.jenny.fields píše:Dyť píšou, že psy neberou…
Myslím, že by ti mohla pomoci tato organizace- http://www.utulek-kocky.cz/…si-pece.html
(odstavec skoro dole)Tak nechtěné… To je každý pes, když ho chce dát někdo do útulku, ne? Kdyby nebyl nechtěný, tak ho tam nedávají
PEJSKY V SOUČASNÉ DOBĚ NEPŘIJÍMÁME, NAŠE KAPACITY JSOU ZAPLNĚNÉ.
Máš pravdu, už jsem to taky našla
No třeba kdyby jim se psem dali i nějaké peníze
Lepší než utratit.
jenny.fields píše:Angua píše:Máš pravdu, už jsem to taky našlajenny.fields píše:Angua píše:Příjímáme pouze psy po zemřelém majiteli, týrané, nechtěné atd.jenny.fields píše:Dyť píšou, že psy neberou…
(odstavec skoro dole)Tak nechtěné… To je každý pes, když ho chce dát někdo do útulku, ne? Kdyby nebyl nechtěný, tak ho tam nedávají
PEJSKY V SOUČASNÉ DOBĚ NEPŘIJÍMÁME, NAŠE KAPACITY JSOU ZAPLNĚNÉ.No třeba kdyby jim se psem dali i nějaké peníze
Lepší než utratit.
Jak se školkou, nabídnout sponzoring ![]()
dada1511 píše:
Verenika,nevztahuj to na svého psa,tvůj pes má 13 let a byl agresivní????Ne,nedala bych injekci,kdyby ho bolelo ucho,vyjadřuji se ke konkrétnímu případu,tak to nezneobecňuj.Dík.
jenže ani tady nikdo nenapsal s čím pes marodí ![]()
A kotec se dá jěště ohradi dalším pletivem,stačí jen chtít.Ale z popisku Crystal mám pocit,že manžel to jinak než utracením řešit nechce.S tím je přece nejmíň práce
![]()
ahojte tak jsem přečetla celou diskuzi a přikláním s k názoru většiny.taky si myslím že je prostě řešení a to že zakladatelka napíše ,že ona psa utratit nechce ale její manžel jo,tím spíše je to zarážející.na mne to spíše působí tak,že manžel ho chce utratit ,protože jeho žena je prostě nekompromisní a nedokáže ani připustit možnost ,že by se dal kotec na druhou stranu zahrady,což by i mě přišlo naprosto reálné.taky jsme měli psa a museli jsme ho dát pryč ,ale dala jsem ho bratrovi u kterého vím bezpečně, že se má fajn.nikdy bych psa ale takto neutratila,jen z pohodlnosti,když řešení je.chce to ale nemyslet jen na sebe a na své blaho.na děti číhá venku plno nástrah a myslím že snad každá schopná matka si dokáže své děti ohlídat.měla by tedy i ohlídat kam děti strkají ruce.je mi toho psa líto.
Mě je psa taky líto,určitě bych to i obrečela,ale vzhedem ke skutečnostem bych to řešila,tak jak bych to řešila.
Lepší,než ho odvézt někam do lesa,a zahrabat,svázat,jak to bylo nedávno ve zprávách.To je hnus.Nebo ho zavést tak daleko,aby nenašel cestu domů,to je taky hrozné a spousta lidí to dělá,a daleko horších věcí,tak nevím,proc by Crystal,nebo její manžel měli být špatní,když zvažují,a řeší s ohledem na děti,jak to udělat,a hned jsou souzeni,když se to vyřešit snaží,a ještě nepadlo definitivní stanovisko.A jako pardon,nechat psa dožít,že on tam bydlel první,to mi připadá trochu moc,zohledňovat psa,na úkor vlastního bydlení a dětí.Něco jiného by bylo,kdyby měl např. 4 roky,byl zdraví......Ale to už je od věci,když je tu konkrétní situace.
dada1511 píše:
Ono by asi stačilo dvojité pletivo a dobrý zámek, ono by stačilo chtít…
No,tak padon,že nejsem tak nesmělá,a jsem pro smrtící injekci.Evidentně mu něco je,když musel jít k veterináři,který to potvrdil,to že každou noc nekňučí,neznamená,že se netrápí,důkazem je to,že vystartoval po člověku kterého zná.To určitě nebylo bezdůvodně.Stačí ho pohladit,na bolestivém místě,a pes ti neřekne,kde to je.
Je lepší dát mu injekci,než ho střelit do hlavy,až se opravdu něco stane.Až vystartuje na děti,které jsou malé,a budou chtít psa otravovat,bo tomu nerozumí,kotec,nekotec.Budou tam cpát prsty,a je otázka času,než příjdou na to,jak to otevřít.