Co se psem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1212
6.6.11 11:17
Crystal87 píše:
verenika píše:
A nemohli by jste ten kotec přestěhovat kousek dál,když terasa nepočká :?: :think:

Já bych osobně počkala jěště další rok nebo to přestěhovala.Psa bych zavřela do kotce,on nemůže z to,že ho nikdo nevychoval.A má s ním kdo chodit na vycházku,nebo ho pouštět když budte doma? :wink:

Utratit bych ho určitě nenechala,to se prostě nedělá :-?
nemá tchýně ho nezvládně chlap k němu taky nejde a švagrová jezdí domů občas a ted stejně pojede na douho do zahraničí.

A to jako od rozvodu a odchodu tchána toho psa nikdo nevzal na procházku? Jen občas švagrová? A kdo mu teda čistí kotec a výběh? Jak mu udržujete srst? A jak mu dáváte vodu a žrádlo? Podstrkujete dírou v plotě?
Já to nechápu. Kdo se teda o něj doteď stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 11:18

No za a) nikdo nenadava, b) me argumenty mi prijdou vice opodstatnene, protoze te nikdo nekamenuje, nikdo netvrdi, ze to je tva vina a nikdo nenadava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
6.6.11 11:18

kdo a jak se o neho staral doted?kdo mu daval zradlo,vodu,vencil?to me zajima :think:

a jeste jak napadl tveho manzela,tak to jako bez duvodne a nebo jen tak?jaka to byla situace?

ono docela podstatne otazky,ktere tu myslim nepadly?

pak pripadne zvysit plot,zebezpecit kotec-pes si na vas zvykne,ono staci dobry dlabanec,klidny hlas…ale bude to chtit nejake usili,cas…tudiz zalezi na vas…a neni to reseni na dlouho vzhledem k jeho veku

utraceni mi prijde mimo misu,ale tezce,tudiz mi prijde porad lepsi nejaky utulek pro psi seniory a nebo zkusit inzerat,nekteri lide psum rozumi,vi jak na ne a udelaji dobry skutek a nechaji psa na tu chvilku dozit,jen kdyby vedeli ze ma by utracen :-?

je vic moznosti,chapu,ze mas strach o deti,ale da se tomu bezp.opatrenimi predejit :-? ,takze poradne si to rozmysli,nedelej zavery s horkou hlavou

Příspěvek upraven 06.06.11 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.6.11 11:19
strace píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:
A nemohli by jste ten kotec přestěhovat kousek dál,když terasa nepočká :?: :think:

Já bych osobně počkala jěště další rok nebo to přestěhovala.Psa bych zavřela do kotce,on nemůže z to,že ho nikdo nevychoval.A má s ním kdo chodit na vycházku,nebo ho pouštět když budte doma? :wink:

nemá tchýně ho nezvládně chlap k němu taky nejde a švagrová jezdí domů občas a ted stejně pojede na douho do zahraničí.
A to jako od rozvodu a odchodu tchána toho psa nikdo nevzal na procházku? Jen občas švagrová? A kdo mu teda čistí kotec a výběh? Jak mu udržujete srst? A jak mu dáváte vodu a žrádlo? Podstrkujete dírou v plotě?
Já to nechápu. Kdo se teda o něj doteď stará?

není toCrystal pes,je to pes tchýně.takže neřeš tady co nám nepřísluší :wink: Víš kolik takových psů je na vesnicích?Neopustí zahradu :?: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
strace píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:

jo tak nějak jak ho krmí jsem neviděla a co vím nekoupali ho :nevim: jako mě tu nekanujte já toho psa nemám na starost…kdyby nepokousal manžela byl by poslušný viděla bych to jinak ale takhle?Ano bojím se ho nechci ho tam on za to nemůže ale ani já ne že páníčkové ho nezvládli a zanedbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
strace píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:

jo tak nějak jak ho krmí jsem neviděla a co vím nekoupali ho :nevim: jako mě tu nekanujte já toho psa nemám na starost…kdyby nepokousal manžela byl by poslušný viděla bych to jinak ale takhle?Ano bojím se ho nechci ho tam on za to nemůže ale ani já ne že páníčkové ho nezvládli a zanedbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 11:21
RadanaH píše:
zvysit plot,zebezpecit kotec-pes si na vas zvykne,ono staci dobry dlabanec,klidny hlas…ale bude to chtit nejake usili,cas…tudiz zalezi na vas…a neni to reseni na dlouho vzhledem k jeho veku

utraceni mi prijde mimo misu,ale tezce,tudiz mi prijde porad lepsi nejaky utulek pro psi seniory a nebo zkusit inzerat,nekteri lide psum rozumi,vi jak na ne a udelaji dobry skutek a nechaji psa dozit,jen kdyby vedeli ze ma by utracen :-?

je vic moznosti,chapu,ze mas strach o deti,ale da se tomu bezp.opatrenimi predejit :-? ,takze poradne si to rozmysli,nedelej zavery s horkou hlavou

ale já je nedělám proto tu píšu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
6.6.11 11:22

zkus tyhle stránky Rudolf Desenský .. možná by ti nějak pomohl ..

Jinak za mě, zabezpečit to tak, aby se nedostal k dětem a děti k němu, ale to už tady bylo řečeno xkrát, a jestli to nejde, tak je to jen výmluva, všechno jde, když se chce, každopádně ty bys měla toho psa respektovat, on tam byl dřív a nemůže za své pány! … pokud ho tam nechceš, sežeň mu novou hodnou rodinu a smečku (ne kotec a útulek), kde ho budou mít rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.11 11:22

Našla jsem, že existuje psí domov důchodů:

www.macik.websnadno.cz/…a-kocky.html
http://www.rtw.cz/…ek_Brno.html

Tak si tam zkus zavolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 11:24
Angua píše:

Tak si tam zkus zavolat…

děkuju konečně něco :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 11:24

Nekamenujte me, nekamenujte me, nekamenujte me… auuuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.11 11:25
verenika píše:
strace píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:

není toCrystal pes,je to pes tchýně.takže neřeš tady co nám nepřísluší :wink: Víš kolik takových psů je na vesnicích?Neopustí zahradu :?: :zed:

Ale to je důležité… Protože ten, kdo se o něho staral doteď, bude zřejmě schopen se o něho starat i dál (předpokládám, že ho nekrmila švagrová, když občas přišla na návštěvu). Pokud dotyčná osobga nebude přítomna, bude pes v kotci, pouštět se bude po dohodě s pečovatelem psa :nevim:

Řešení je kopec, mnohá tu zazněla, ale chce to být ochotný ke kompromisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.11 11:27
Crystal87 píše:
Angua píše:

Tak si tam zkus zavolat…
děkuju konečně něco :wink:

No ať furt jenom neryju :kytka: Ještě je jeden v Tokiu :mrgreen: Sice trochu dál, ale měl by tam luxus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 11:28
Angua píše:
verenika píše:
strace píše:
Crystal87 píše:
verenika píše:

není toCrystal pes,je to pes tchýně.takže neřeš tady co nám nepřísluší :wink: Víš kolik takových psů je na vesnicích?Neopustí zahradu :?: :zed:

Ale to je důležité… Protože ten, kdo se o něho staral doteď, bude zřejmě schopen se o něho starat i dál (předpokládám, že ho nekrmila švagrová, když občas přišla na návštěvu). Pokud dotyčná osobga nebude přítomna, bude pes v kotci, pouštět se bude po dohodě s pečovatelem psa :nevim:

Řešení je kopec, mnohá tu zazněla, ale chce to být ochotný ke kompromisu…

nebude alespon ne dlouho a při mém štěstí ten pes tam bude ještě 20 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 11:30

Dvacet let urcite ne, to je fakt mooooc :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...