Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Angua píše:
Tak třeba půjde tchán do sebe![]()
Čekací doba je sice dlouhá, ale za zápis na pořadník nic nedáte…
Ono soužití je vždycky těžké - s náma taky žijou 2 psi, na které se nás nikdo neptal, takže řešíme chlupy, poslouchám blbé kecy manžela, který psy nemá rád, musíme kolem nich hlídat malého, protože jsou sice hodní a on je bezmezně zbožňuje, ale jezevčík je pošuk a klidně mu skočí na prsa a rotvajler buldozer, ale musíme holt vydržet
Mně teda nijak nevadí, mám psy fakt ráda, ale člověk musí být s dítětem ostražitý a MM mě s tím svojím „vypadni“ taky občas vytáčí
![]()
tak jak sjem psala kdyby byl vychovaný poslušný neřeším to ale že pokousal i mého manžela se kterým žil řadu let to je pro ěm opravdu hranice
a vzhledem k tom že mám vlastní zkušenost jsem v tomto neoblomná ono jeden známý by si mohl vzít jenže se ho také bojí protže toho psa zná.nenpadl jen mého manžu jendou ale to už je pár let i jeho kamaráda
oni to neřešili ale já kvůli sobě a dětem musí a manžel řekne tak se utratí a je to a pro něj to končí ale pro mě ne kdyby se mi tohle řešení líbilo nesnažila byhc se hledat jiné to dá snad rozum
Ja psy miluju. Ted mame jednoho, jeste nedavno jsme meli dva. ¨Vim jake to je, kdyz psa nikdo nechce. Bylo mi ji (fenecka) tak lito, ze jsem si ji vzala k sobe… v te dobe jsem byla v sedmem mesici tehu. Meli jsme dva psy, do toho rekonstruovali chatu, koupili a opravovali byt, chodila jsem do prace, cekali jsme na porod a dojizdeli 60 km kazdy den.
Zvladli jsme to - protoze jsme chteli… ![]()
Takže jsou pro vás přijatelná a jediná možná řešení?
A manžel je rozhodnutý a nakloněný k utracení spíš než k tomu domovu, protože je to drahé a komplikovanější než to utracení?
A ty stojíš na straně manžela? Takže už teda je rozhodnuto, že?
Přeju si s tebou, aby se tchán ozval a psa si vzal
i když to není vůbec pravděpodobné.
Velká omluva, pokud můj příspěvek vyzní drsně a někoho urazí, je to jen souhrn toho, co zakladatelka napsala.
radúna píše:
Takže jsou pro vás přijatelná a jediná možná řešení?
- utratit
- psí útulek, domov pro psí seniory
A manžel je rozhodnutý a nakloněný k utracení spíš než k tomu domovu, protože je to drahé a komplikovanější než to utracení?
A ty stojíš na straně manžela? Takže už teda je rozhodnuto, že?Přeju si s tebou, aby se tchán ozval a psa si vzal
Velká omluva, pokud můj příspěvek vyzní drsně a někoho urazí, je to jen souhrn toho, co zakladatelka napsala.i když to není vůbec pravděpodobné.
nejsem na jeho starně je to úro mě až krajní řešení proto se snažím hledat jiné…pro upřesnění kterékoli aby ten pes byl z dosahu mého a děti aby nebyl u baráku…
Crystal87 píše:Angua píše:tak jak sjem psala kdyby byl vychovaný poslušný neřeším to ale že pokousal i mého manžela se kterým žil řadu let to je pro ěm opravdu hranice
Tak třeba půjde tchán do sebe![]()
Čekací doba je sice dlouhá, ale za zápis na pořadník nic nedáte…
Ono soužití je vždycky těžké - s náma taky žijou 2 psi, na které se nás nikdo neptal, takže řešíme chlupy, poslouchám blbé kecy manžela, který psy nemá rád, musíme kolem nich hlídat malého, protože jsou sice hodní a on je bezmezně zbožňuje, ale jezevčík je pošuk a klidně mu skočí na prsa a rotvajler buldozer, ale musíme holt vydržet
Mně teda nijak nevadí, mám psy fakt ráda, ale člověk musí být s dítětem ostražitý a MM mě s tím svojím „vypadni“ taky občas vytáčí
![]()
a vzhledem k tom že mám vlastní zkušenost jsem v tomto neoblomná ono jeden známý by si mohl vzít jenže se ho také bojí protže toho psa zná.nenpadl jen mého manžu jendou ale to už je pár let i jeho kamaráda
oni to neřešili ale já kvůli sobě a dětem musí a manžel řekne tak se utratí a je to a pro něj to končí ale pro mě ne kdyby se mi tohle řešení líbilo nesnažila byhc se hledat jiné to dá snad rozum
Jsně, chápu, jenom jsem chtěla říct, že občas se prostě nevyhneme tomu „zatni zuby a táhni“
![]()
Angu-koukám,že to máte doma stejný.Jezevčík-pošuk a labík je magor a nekouká levá,pravá ani dopředu.Nekdy mám pocit,že zavře oči a běží
Ale já věřím,že z toho jěště vyroste.Je to jěště pořád takový štěně,prý až po 2 roku se sklidní.Manža má rád jezevčíka,ten je spíš doplněk bytu.Kam si lehne tam leží i 5h v kuse(on má nemocný záda,tak je ráda,že je rád),ale labouš je fakt pako.Ale je to můj miláček.Nesnáším manžovo kecy,že labíka nechtěl atd. ![]()
Tvému muži se není co divit,že ho nemá rád,když ho pokousal,ale taky by mohl mít kouska citu a nenechat utratit psa,že mu překáží
Je to faktzapeklitá situace.
Ty ho tam nechceš vůbec jak jsem pochopila.Ani přestěhovanýho na druhou stranu zahrady a zavřenýho v kotci ![]()
Crytal- možností máte velmi málo.
takhle starého,agresivního psa si vezme málokdo(bála bych se,že ho bude bít)
domov důchodců je přecpaný,dlouhé čekací doby
utracení- ![]()
takže jediné řešení by pro mě bylo přestěhovat kotec a vymezit mu doby venčení,kdy jsou děti v domě ![]()
Nečetla jsem vše ,ale i tak je mi na ![]()
Proč jsem tedy píšeš,když ti žádná rada není dobrá…
Pochybuju,že 13 letý vlčák přeskočí plot.
Já bych dala kotec,kde bude ve dne a v noci venku-co je na tom jako za problém???Jenom ho hledáš ![]()
verenika píše:
Angu-koukám,že to máte doma stejný.Jezevčík-pošuk a labík je magor a nekouká levá,pravá ani dopředu.Nekdy mám pocit,že zavře oči a běží![]()
Ale já věřím,že z toho jěště vyroste.Je to jěště pořád takový štěně,prý až po 2 roku se sklidní.Manža má rád jezevčíka,ten je spíš doplněk bytu.Kam si lehne tam leží i 5h v kuse(on má nemocný záda,tak je ráda,že je rád),ale labouš je fakt pako.Ale je to můj miláček.Nesnáším manžovo kecy,že labíka nechtěl atd.
![]()
Tvému muži se není co divit,že ho nemá rád,když ho pokousal,ale taky by mohl mít kouska citu a nenechat utratit psa,že mu překáží
Ty ho tam nechceš vůbec jak jsem pochopila.Ani přestěhovanýho na druhou stranu zahrady a zavřenýho v kotciJe to faktzapeklitá situace.
S tim druhym rokem na tm neco bude. Mame sice voriska, je sotva po kolena a chova se stejne jako vas Labik! Nic neni prekazkou - kreslo, taska, plot - vse nejak precura ![]()
Ted mu tahne na dva roky a je o poznani klidnejsi - dokonce zacal sam od sebe poslouchat ![]()
Nevymenila bych ho ani za zlate prase!!!
Veru, ti „naši“ už mají 2,5, tak už jsou asi hotoví
U nás je to tak, že jezevčík je blázen, běhá za srnama, když náhodou uteče, během chvilky oběhne celé údolí z kopce na kopec, identifikujeme ho jenom podle štěkotu, je drzý jak štěnica, tzv. typ vyhodíš-li ho dveřmi, vrátí se ti oknem
Já říkám, že je hyperaktivní v pravém slova smyslu - totálně nesoustředěný, roztěkaný. Pochopitelně je kápo, velký musí poslouchat. Rotvajler je taková boule, jak říkáme, je to spíš gaučák a kliďas, ale trochu žárlí, hlavně na bráchu (páníčka) a prostě je velký a nemotorný. Je nebezpečný hlavně tím, že když si chce hrát a ožene se z legrace tou jeho „tlapkou“, tak by člověka omráčil
A má špatné zažívání, takže dost prdí
![]()
Máme doma psa.....takže utrácení je asi nejhorší varianta,která může být…prostě nejpřijatelnější je kotec…a terasa hold bude později…pes bude zavřený, když budete v baráku a když nebudete na zahradě tak se pustí.....nevidím an tom nic tak složitého.......takových lidí je, kteří to tak museli kvůli dětem vyřešit.....
BaraDolezal píše:verenika píše:S tim druhym rokem na tm neco bude. Mame sice voriska, je sotva po kolena a chova se stejne jako vas Labik! Nic neni prekazkou - kreslo, taska, plot - vse nejak precura
Angu-koukám,že to máte doma stejný.Jezevčík-pošuk a labík je magor a nekouká levá,pravá ani dopředu.Nekdy mám pocit,že zavře oči a běží![]()
Ale já věřím,že z toho jěště vyroste.Je to jěště pořád takový štěně,prý až po 2 roku se sklidní.Manža má rád jezevčíka,ten je spíš doplněk bytu.Kam si lehne tam leží i 5h v kuse(on má nemocný záda,tak je ráda,že je rád),ale labouš je fakt pako.Ale je to můj miláček.Nesnáším manžovo kecy,že labíka nechtěl atd.
![]()
Ty ho tam nechceš vůbec jak jsem pochopila.Ani přestěhovanýho na druhou stranu zahrady a zavřenýho v kotciJe to faktzapeklitá situace.
Ted mu tahne na dva roky a je o poznani klidnejsi - dokonce zacal sam od sebe poslouchat
Nevymenila bych ho ani za zlate prase!!!
Nechci vás strašit, ale taky jsme měli takového pošuka. Byla to sice jiná rasa, ale byl k nezastavení, furt lítal, štěkal, kousal. Taky nám říkali, že se zklidní po druhém roce a došlo k tomu až někdy v pěti letech
Ale taky bychom ho nevyměnili ani za nic ![]()
Crystal,pokud by jsi napsala pouze,že pes je starý a nemocný,vystartoval po manželovi,a neuváděa to ostatní všichni tady by řekli psa utratit.Ale protože vidí,že se chceš slunit na terase,tak né
.A pozor,pes tam byl první,tak si počkej než dožije
.
Já vidím pouze to:pes je starý,nemocný,nebezpečný,chceš se stěhovat s dvěma dětmi,dej psa utratit k vererináři,hotovo.A náhoda je svina,a pes vás ještě přežije,to nemyslím do slova,ale z roka můžou být 3 roky.
To že se pak budete slunit na terase,děti budou moct běhat na zahradě v klidu,už nemusí nikoho zajmat.
Příspěvek upraven 06.06.11 v 12:41
Angu- náš jezevčík je typický paličák,čumí na tebe ty mu dáš povel a on se otočí a odejde si lehnout za gauč
Jinak teda poslouchá.
Labouš- si chce taky pořád hrát,najednou k tobě přiběhne a ve hře se ti zakousne do ruky.Je to fakt pošuk,miluje plyšáky ![]()
madi píše:BaraDolezal píše:Nechci vás strašit, ale taky jsme měli takového pošuka. Byla to sice jiná rasa, ale byl k nezastavení, furt lítal, štěkal, kousal. Taky nám říkali, že se zklidní po druhém roce a došlo k tomu až někdy v pěti letechverenika píše:S tim druhym rokem na tm neco bude. Mame sice voriska, je sotva po kolena a chova se stejne jako vas Labik! Nic neni prekazkou - kreslo, taska, plot - vse nejak precura
![]()
Ted mu tahne na dva roky a je o poznani klidnejsi - dokonce zacal sam od sebe poslouchat
Nevymenila bych ho ani za zlate prase!!!Ale taky bychom ho nevyměnili ani za nic
ježíš,nestraš ![]()