Co se psem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
6.6.11 10:43

Chm, to je těžké… Kdyby to bylo na mě, nechala bych ho dožít v tom jeho kotci (zabezpečeném) - ono to asi fakt nebude už dlouho trvat :-? a terasu si postavila až pak.
S tchýní jasná domluva, že ho bude zavírat.
Je to sice velké omezení, ale je jasné, že jen dočasné, když bych viděla, že to už fakt nebude nadlouho, tak bych to vydržela. (Kdyby měl pes dva roky, asi by to bylo jiné.)

Utratit bych ho „jen tak“ nenechala, to zas ne… On za to taky nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 10:45
BaraDolezal píše:
Crystal87 píše:
Angua píše:
A je nutné ten kotec bořit letos? Podle mě dýl jak rok ten pes žít nebude :nevim: Hodila bych tam akorát nějaké jemnější pletivo, aby tam děcka nestrkaly ruky a hotovo…
ano protože tam budem mít terasu:(
A terasa nepocka??? :-(

no chceme tam trávit léto,jíst tam v létě nebo tma dávat malého spát a pod.....a nechci se celé léto omezovat kvůli jejich blbosti když nezvládly psa vychovat jako to se na mě nemůže nikdo zlobit ale i já mám z něj strach a nějakej kotec to nezachrání už ted když tam chodím tam je to pro mě problém projít kolem plotu když tma stojí a já tam chci žít ne se bát a jen mít oči na stopkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.6.11 10:50
Crystal87 píše:
BaraDolezal píše:
Crystal87 píše:
Angua píše:
A je nutné ten kotec bořit letos? Podle mě dýl jak rok ten pes žít nebude :nevim: Hodila bych tam akorát nějaké jemnější pletivo, aby tam děcka nestrkaly ruky a hotovo…
no chceme tam trávit léto,jíst tam v létě nebo tma dávat malého spát a pod.....a nechci se celé léto omezovat kvůli jejich blbosti když nezvládly psa vychovat jako to se na mě nemůže nikdo zlobit ale i já mám z něj strach a nějakej kotec to nezachrání už ted když tam chodím tam je to pro mě problém projít kolem plotu když tma stojí a já tam chci žít ne se bát a jen mít oči na stopkách

Teda promiň, ale ty nemáš ráda psy… V žádném případě. Zabít psa abys měla terasu :poblion: No o tvé lásce ke zvířatům hovoří i láskyplné titulování vlastního psa jako „koště“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.6.11 10:50

Tak v tom pripade nechces radu jak to resit, ale chces slyset alesponjeden souhlas s tim, dat ho utratit.
Nejsem nejaky zatvrzeny ochrance zvirat, ale tohle se mi proste nelibi.
Samozrejme, nemuzete za to, ze ho panickove nevychovali. A on ale taky nemuze za to, ze ho nevychovali.
Nemuzu bohuzel souhlasit s tim, ze nekdo utrati psa jen kvuli tomu, aby mohl obedvat!!! :zed:
A dat tak staryho psa pryc??? :poblion:
Vim, ze jsi tohle nechtela slyset, ale uz jsem proste v diskuzi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 10:52
monikalysa píše:
Crystal87 píše:
BaraDolezal píše:
Crystal87 píše:
Angua píše:
Teda promiň, ale ty nemáš ráda psy… V žádném případě. Zabít psa abys měla terasu :poblion: No o tvé lásce ke zvířatům hovoří i láskyplné titulování vlastního psa jako „koště“…

však to bylo myšleno taky v úsměvem :roll:
ano protože chci bydlet a ne se omezovat!!si ho tam vem sama já svoje děti ohrožovat nehodlám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.11 10:53

Já nevím no… Doteď jste na terase nejedli a taky jste přežili, jedno léto to snad ještě vydržíte? Jak píše Pipet, když víš, že jeto dočasné, tak se to snad dá vydržet, ne? A věřím, že tchyně by kvůli dětem dohodu o zavírání dodržovala… Pokud nechceš udělat žádný kompromis, tak utratit je jediné řešení - protože takhle starého „zlého“ psa si nikdo nevezme, vy neustoupíte ani o píď, takže bohužel pes musí zákonitě prohrát… Bohužel pro něho…

A proč se prosím tě bojíš jít kolem plotu, když tam je? Myslíš, že projde skrz? Já jenom že hodně lidí se tak chová a obchází náš kotec s rotvajlerem 10m obloukem - jak kdyby si mysleli, že tam má někde tajný vchod nebo co :lol: Moc to nechápu… :think: Jako dští síru a štěká poměrně hlasitě, ale furt je za plotem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
BaraDolezal píše:
Tak v tom pripade nechces radu jak to resit, ale chces slyset alesponjeden souhlas s tim, dat ho utratit.
Nejsem nejaky zatvrzeny ochrance zvirat, ale tohle se mi proste nelibi.
Samozrejme, nemuzete za to, ze ho panickove nevychovali. A on ale taky nemuze za to, ze ho nevychovali.
Nemuzu bohuzel souhlasit s tim, ze nekdo utrati psa jen kvuli tomu, aby mohl obedvat!!! :zed:
A dat tak staryho psa pryc??? :poblion:
Vim, ze jsi tohle nechtela slyset, ale uz jsem proste v diskuzi :cry:

já spíš chtěla slyšet zda není někde nějaký placený útulek nebo něco takového kdyby mi to také nebylo tak prti srsti tak nesnažím hledat jiná pro mě přijatelná řešení a nechám ho utratit bez keců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
Crystal87 píše:
monikalysa píše:
Crystal87 píše:
BaraDolezal píše:
Crystal87 píše:
Angua píše:
ano protože chci bydlet a ne se omezovat!!si ho tam vem sama já svoje děti ohrožovat nehodlám

ja chci a chci a chci…a ostatni se treba po****rte … jsi sobecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
6.6.11 10:55
Angua píše:
Já nevím no… Doteď jste na terase nejedli a taky jste přežili, jedno léto to snad ještě vydržíte? Jak píše Pipet, když víš, že jeto dočasné, tak se to snad dá vydržet, ne? A věřím, že tchyně by kvůli dětem dohodu o zavírání dodržovala… Pokud nechceš udělat žádný kompromis, tak utratit je jediné řešení - protože takhle starého „zlého“ psa si nikdo nevezme, vy neustoupíte ani o píď, takže bohužel pes musí zákonitě prohrát… Bohužel pro něho…A proč se prosím tě bojíš jít kolem plotu, když tam je? Myslíš, že projde skrz? Já jenom že hodně lidí se tak chová a obchází náš kotec s rotvajlerem 10m obloukem - jak kdyby si mysleli, že tam má někde tajný vchod nebo co :lol: Moc to nechápu… :think: Jako dští síru a štěká poměrně hlasitě, ale furt je za plotem :lol:

doted jsme v bytě a tam prostě máme svoje plány které chceme letos udělat abysme mohli konečně žít jak si přejeme…protože ten plot je nízký a jak říkám mám vlastní zkušenost kdy o něco plot ten pes přesmočil a pokousal,takže proto se bojím!Ten pes není zvyklý na děti pořizovali si ho když manželovi bylo asi 15 a ted tma budou dvě a já pro něj cizí…jako prosím pokud byste chtěli tomu riziku vystavit své děti to já ale nehodlám tragédií v rodině jsme už měli dost .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.11 10:56
Crystal87 píše:
monikalysa píše:
Crystal87 píše:
BaraDolezal píše:
Crystal87 píše:
Angua píše:

Tak se tam nestěhuj, ten pes tam byl první :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.6.11 10:58
Crystal87 píše:
Angua píše:
Já nevím no… Doteď jste na terase nejedli a taky jste přežili, jedno léto to snad ještě vydržíte? Jak píše Pipet, když víš, že jeto dočasné, tak se to snad dá vydržet, ne? A věřím, že tchyně by kvůli dětem dohodu o zavírání dodržovala… Pokud nechceš udělat žádný kompromis, tak utratit je jediné řešení - protože takhle starého „zlého“ psa si nikdo nevezme, vy neustoupíte ani o píď, takže bohužel pes musí zákonitě prohrát… Bohužel pro něho…A proč se prosím tě bojíš jít kolem plotu, když tam je? Myslíš, že projde skrz? Já jenom že hodně lidí se tak chová a obchází náš kotec s rotvajlerem 10m obloukem - jak kdyby si mysleli, že tam má někde tajný vchod nebo co :lol: Moc to nechápu… :think: Jako dští síru a štěká poměrně hlasitě, ale furt je za plotem :lol:
doted jsme v bytě a tam prostě máme svoje plány které chceme letos udělat abysme mohli konečně žít jak si přejeme…protože ten plot je nízký a jak říkám mám vlastní zkušenost kdy o něco plot ten pes přesmočil a pokousal,takže proto se bojím!Ten pes není zvyklý na děti pořizovali si ho když manželovi bylo asi 15 a ted tma budou dvě a já pro něj cizí…jako prosím pokud byste chtěli tomu riziku vystavit své děti to já ale nehodlám tragédií v rodině jsme už měli dost .

tak se stehujte az za rok nebo zvyste plot…moznosti se spousta, ty chces ale jenom pozehnani aby ses ho mohla zbavit a nemela vycitky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
careynka píše:
Crystal87 píše:
monikalysa píše:
Crystal87 píše:
BaraDolezal píše:
Crystal87 píše:
Angua píše:
ja chci a chci a chci…a ostatni se treba po****rte … jsi sobecka

ano jde o mě a o děti o naše bezpečí tak jsem sobecká,nebudu se omezovat kvůki jejich chybě a když už pokousal i manžela ještě že měl zimní bundu a pracovní vestu tak opravdu nejsem debil abych riskovala!tchýně je slabá toho psa stejně nezvládne kdyby něco,jeslti je vám můj postoj proti srsti prosím vemte si ho nebo sem nepiště na tohle nejsem zvědavá :wink: já chtěla jen vědět zda není něco kam se dají zvířata dlouhodobě umístit nebo zda někdo prostě neví o někom kdo by si ho vzal či tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

Placeny utulek??? Haha. To se bude akorat tak trapit.
Jak uz tady bylo receno… je to mezi Vami a psem. Pes se nemuze branit, tudiz nema na vyber. A ty se nehodlas „omezit“.
Doted jste verandu nemeli a jste vsichni zdravi a zijete… nyni uz to nesnese odklad? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
Angua píše:
Crystal87 píše:
monikalysa píše:
Crystal87 píše:
BaraDolezal píše:
Crystal87 píše:
Angua píše:
Tak se tam nestěhuj, ten pes tam byl první :nevim:

musíme tchýně to sama neutáhne a prodávat se to nechtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
6.6.11 10:59

no tak ho dej utratit,když o kotci nechceš ani slyšet.Holt pro vaše pohodlíčko zemře neviný zvíře.Jako nechápu,že s tou terasou nemůžete počkat,mě by svědomí žralo do konce života.Očividně ho tam prostě nechceš a je ti úplně jedno,že ten pes je tam zvyklý a lezete mu tam vy,on nic neudělal a jen proto,že si tam chce někdo vegetit,musí zemřít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný