Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
BaraDolezal píše:
Placeny utulek??? Haha. To se bude akorat tak trapit.
Jak uz tady bylo receno… je to mezi Vami a psem. Pes se nemuze branit, tudiz nema na vyber. A ty se nehodlas „omezit“.
Doted jste verandu nemeli a jste vsichni zdravi a zijete… nyni uz to nesnese odklad?
nejde ani tak o bezpecnost, ta se da zaridit, ale o pohodlnost. Nikdo tam toho psa nema rad, tak se ho chteji zbavit. Preju zakladatelce, aby na stara kolena dopadla stejne co udelaji s tim psem. At si to prebere po svem a rozhodne
careynka píše:Crystal87 píše:tak se stehujte az za rok nebo zvyste plot…moznosti se spousta, ty chces ale jenom pozehnani aby ses ho mohla zbavit a nemela vycitky …Angua píše:doted jsme v bytě a tam prostě máme svoje plány které chceme letos udělat abysme mohli konečně žít jak si přejeme…protože ten plot je nízký a jak říkám mám vlastní zkušenost kdy o něco plot ten pes přesmočil a pokousal,takže proto se bojím!Ten pes není zvyklý na děti pořizovali si ho když manželovi bylo asi 15 a ted tma budou dvě a já pro něj cizí…jako prosím pokud byste chtěli tomu riziku vystavit své děti to já ale nehodlám tragédií v rodině jsme už měli dost .
Já nevím no… Doteď jste na terase nejedli a taky jste přežili, jedno léto to snad ještě vydržíte? Jak píše Pipet, když víš, že jeto dočasné, tak se to snad dá vydržet, ne? A věřím, že tchyně by kvůli dětem dohodu o zavírání dodržovala… Pokud nechceš udělat žádný kompromis, tak utratit je jediné řešení - protože takhle starého „zlého“ psa si nikdo nevezme, vy neustoupíte ani o píď, takže bohužel pes musí zákonitě prohrát… Bohužel pro něho…A proč se prosím tě bojíš jít kolem plotu, když tam je? Myslíš, že projde skrz? Já jenom že hodně lidí se tak chová a obchází náš kotec s rotvajlerem 10m obloukem - jak kdyby si mysleli, že tam má někde tajný vchod nebo coMoc to nechápu…
Jako dští síru a štěká poměrně hlasitě, ale furt je za plotem
no ty jsi an to kápla fakt stěhování opravdu nepočká a plot je ted to poslední na co je čas a výčitky mít budu ne že ne ale nebudu riskovat když tě to tak trápí tak ti toho psa daruju a ohrožuj svoje děti
Crystal87 píše:Angua píše:doted jsme v bytě a tam prostě máme svoje plány které chceme letos udělat abysme mohli konečně žít jak si přejeme…protože ten plot je nízký a jak říkám mám vlastní zkušenost kdy o něco plot ten pes přesmočil a pokousal,takže proto se bojím!Ten pes není zvyklý na děti pořizovali si ho když manželovi bylo asi 15 a ted tma budou dvě a já pro něj cizí…jako prosím pokud byste chtěli tomu riziku vystavit své děti to já ale nehodlám tragédií v rodině jsme už měli dost .
Já nevím no… Doteď jste na terase nejedli a taky jste přežili, jedno léto to snad ještě vydržíte? Jak píše Pipet, když víš, že jeto dočasné, tak se to snad dá vydržet, ne? A věřím, že tchyně by kvůli dětem dohodu o zavírání dodržovala… Pokud nechceš udělat žádný kompromis, tak utratit je jediné řešení - protože takhle starého „zlého“ psa si nikdo nevezme, vy neustoupíte ani o píď, takže bohužel pes musí zákonitě prohrát… Bohužel pro něho…A proč se prosím tě bojíš jít kolem plotu, když tam je? Myslíš, že projde skrz? Já jenom že hodně lidí se tak chová a obchází náš kotec s rotvajlerem 10m obloukem - jak kdyby si mysleli, že tam má někde tajný vchod nebo coMoc to nechápu…
Zvýšit plot kvůli bezpečnosti dětí je velký problém? ![]()
S nějakým psím hotelem teda nevím, jak to je, ale chudák pes…
Jé, plány, my jsme měli plánů… V roce 2006 jsme si mysleli, že si vyřídíme stavební povolení, postavíme barák, budeme žít podle vlastních představ, první dítě se nám narodí už do domečku… Zatím to vypadá, že se do něho nenarodí ani to druhé, to je holt život, no. Ne vždycky musí být všechno podle našich představ, to snad víš, ne?
Crystal87 píše:careynka píše:no ty jsi an to kápla fakt stěhování opravdu nepočká a plot je ted to poslední na co je čas a výčitky mít budu ne že ne ale nebudu riskovat když tě to tak trápí tak ti toho psa daruju a ohrožuj svoje dětiCrystal87 píše:tak se stehujte az za rok nebo zvyste plot…moznosti se spousta, ty chces ale jenom pozehnani aby ses ho mohla zbavit a nemela vycitky …Angua píše:doted jsme v bytě a tam prostě máme svoje plány které chceme letos udělat abysme mohli konečně žít jak si přejeme…protože ten plot je nízký a jak říkám mám vlastní zkušenost kdy o něco plot ten pes přesmočil a pokousal,takže proto se bojím!Ten pes není zvyklý na děti pořizovali si ho když manželovi bylo asi 15 a ted tma budou dvě a já pro něj cizí…jako prosím pokud byste chtěli tomu riziku vystavit své děti to já ale nehodlám tragédií v rodině jsme už měli dost .
ja tu mam svych psu dost a nemam cas, abych nabidla azyl jeste takovymu chudakovi, i kdyz by se tu mel lip nez u vas
A nemohli by jste ten kotec přestěhovat kousek dál,když terasa nepočká
![]()
Já bych osobně počkala jěště další rok nebo to přestěhovala.Psa bych zavřela do kotce,on nemůže z to,že ho nikdo nevychoval.A má s ním kdo chodit na vycházku,nebo ho pouštět když budte doma? ![]()
Utratit bych ho určitě nenechala,to se prostě nedělá ![]()
careynka píše:BaraDolezal píše:nejde ani tak o bezpecnost, ta se da zaridit, ale o pohodlnost. Nikdo tam toho psa nema rad, tak se ho chteji zbavit. Preju zakladatelce, aby na stara kolena dopadla stejne co udelaji s tim psem. At si to prebere po svem a rozhodne
Placeny utulek??? Haha. To se bude akorat tak trapit.
Jak uz tady bylo receno… je to mezi Vami a psem. Pes se nemuze branit, tudiz nema na vyber. A ty se nehodlas „omezit“.
Doted jste verandu nemeli a jste vsichni zdravi a zijete… nyni uz to nesnese odklad?
Musim jen a jen souhlasit!!!
Cherilin píše:
no tak ho dej utratit,když o kotci nechceš ani slyšet.Holt pro vaše pohodlíčko zemře neviný zvíře.Jako nechápu,že s tou terasou nemůžete počkat,mě by svědomí žralo do konce života.Očividně ho tam prostě nechceš a je ti úplně jedno,že ten pes je tam zvyklý a lezete mu tam vy,on nic neudělal a jen proto,že si tam chce někdo vegetit,musí zemřít
kdyby záleželo na mě nikdy bych tam nešla to manžel a s touhle mojí podmínkou byl obeznámen dost dopředu že přes to vlak nejede
pes nemuze za to,jake mel majitele a ze se mu dostatecne nevenovali,nevychovali,
![]()
vetsina holek ti tu poradi dat do zabezpeceneho kotce a nechat dozit,udelat vsechna opatreni,opravdu takovy vek na NO je pozehnany,takze dlouho tu nebude…ja mela fenu NO a ti psi jsou bajecni,nejspou zli a nejsou takove bestie,jen si je kolikrat berou lidi,co nevi jak na ne,dostatecne se jim nevenuji apd…
![]()
ono je rozdil,ze ty k tomu psu nemas zadne cit.pouto,vztah,tak bude pro tebe pohodlne se ho zbavit,nez vymyslet co s nim,snazit se na neco prijit…
ja neuznavam utraceni psa jen tak,ze se nehodi,to se mi velice prici…
tak drzim pesti,at prijdes na nejake reseni,i kdyz myslim ze uz jsi rozhodla ![]()
Příspěvek upraven 06.06.11 v 11:04
Crystal87- trošku to chce se přizpůsobit,plno z vás řekne,že je to jen pes.....Zvedni plot,přestěhuj kotec,separuj ho od dětí,ale taky musí mít nějaký pohyb…Nebo zkus psa nabídnout na hlídání
Cherilin píše:
no tak ho dej utratit,když o kotci nechceš ani slyšet.Holt pro vaše pohodlíčko zemře neviný zvíře.Jako nechápu,že s tou terasou nemůžete počkat,mě by svědomí žralo do konce života.Očividně ho tam prostě nechceš a je ti úplně jedno,že ten pes je tam zvyklý a lezete mu tam vy,on nic neudělal a jen proto,že si tam chce někdo vegetit,musí zemřít
Souhlasím, mně by to kafíčko pěkně hořklo v puse ![]()
Ale OK, ať furt jenom neryju, našla jsem, že existuje psí domov důchodců ![]()
verenika píše:
A nemohli by jste ten kotec přestěhovat kousek dál,když terasa nepočká![]()
![]()
Já bych osobně počkala jěště další rok nebo to přestěhovala.Psa bych zavřela do kotce,on nemůže z to,že ho nikdo nevychoval.A má s ním kdo chodit na vycházku,nebo ho pouštět když budte doma?
Utratit bych ho určitě nenechala,to se prostě nedělá
nemá tchýně ho nezvládně chlap k němu taky nejde a švagrová jezdí domů občas a ted stejně pojede na douho do zahraničí.
Crystal87 píše:Mam chut napsat,Cherilin píše:kdyby záleželo na mě nikdy bych tam nešla to manžel a s touhle mojí podmínkou byl obeznámen dost dopředu že přes to vlak nejede
Crystal87 píše:Cherilin píše:kdyby záleželo na mě nikdy bych tam nešla to manžel a s touhle mojí podmínkou byl obeznámen dost dopředu že přes to vlak nejede
Tak kdyz pres to vlak nejede, tak se tam nestehuj
a nastehujte se s manzelem, az budete moct…
nechápu, proč jsi tuhle diskuzi založila…aby se zase strhly hádky? Vždyť Ty žádné řešení, než utratit, slyšet nechceš…bylo zde nápsáno více možností…kotec, zvýšit plot…jenže Ty prostě CHCEŠ konečně žít a mít svoji terasu…co na tom, že ten pes právo žít nemá…je mi z Tebe zle, promiň, ale je to tak…a tak jak jsem se v jedné podobné diskuzi s Careynkou moc neztotožnila, tak tady na sto pro souhlasím…- nepřeju Ti, aby tě taky jednou vr staří někdo „zlikvidoval“ až neudržíš moč a budeš stará a nevrlá…jinak teda tchýně má taky pěkné vyhlídky, až Tě bude prudit a omezovat Tvé pohodlí
pak si můžeš dát podobnou diskuzi…„co s tchýní“
Příspěvek upraven 06.06.11 v 11:08
Crystal87 píše:verenika píše:nemá tchýně ho nezvládně chlap k němu taky nejde a švagrová jezdí domů občas a ted stejně pojede na douho do zahraničí.
A nemohli by jste ten kotec přestěhovat kousek dál,když terasa nepočká![]()
![]()
Já bych osobně počkala jěště další rok nebo to přestěhovala.Psa bych zavřela do kotce,on nemůže z to,že ho nikdo nevychoval.A má s ním kdo chodit na vycházku,nebo ho pouštět když budte doma?
Utratit bych ho určitě nenechala,to se prostě nedělá
to s ním jako nikdo nechodí ven?Běhá jen po zhradě? ![]()
Nechci být zlá,ty za to nemůžeš,ale ten pes je fakt chudák.Pes může být zavřený a občas ho pustit,když děti budou doma.nechat ho porběhnout a zase zahnat do kotce.Ten kotec přece nebude těžké přestěhovat ne?