Co se stane, když dítě sní žvýkačky?

378
2.5.11 21:16

Co se stane,když dítě sní žvýkačky?

Přesněji řečeno,syn snědl asi deset žvýkaček,ty dětské kulaté.Nevíte někdo,je to velký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
2.5.11 21:20

se mozna spis pose.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.5.11 21:22

Sleduj, jestli nebude zvracet, nebude ho bolet bříško. Brácha kdysi taky snědl dost žvýkaček (jak jsou ty tyče s kulatými..tak celé dvě tyče, takže mnohem víc) a nakonec musel do špitálu na výplach žaludku.

Snad to bude ok, možná bych zkusila do špitálu zavolat, jak moc velký problém to s tímhle množstvím může být, oni už mají jistě nějaké zkušenosti, tak buď řeknou počkat a sledovat, nebo že máte pro jistotu přijet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178

Já bych řekla, že se nic moc nestane, možná ho bude bolet břicho a max. se pos..e nebo poblije, nás rodiče strašili, že nás z toho chytne slepák, ale spolykala jsem jich za dětsví dost a slepák mám dodnes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
RadanaH píše:
se mozna spis pose.. :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak snad by se mu nemělo nic stát, děti pořád něco někde sní… písek, trávu atd… tak tohle snad nebude taková tragédie.. :wink: Teda záleží na tom kolik mu je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.5.11 21:23

Deset najednou? 8-o Asi bych dítě sledovala a i kdyby nic, tak bych ráno radši zavolala doktorce (jsem matka-hysterka :oops: , takže hlavně pro svůj klid). Já osobně jsem žvýkaček snědla mraky, ale Anežce je dávám nerada :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.5.11 21:25

Záleží, co to bylo za žvýkačky, ale jestli pro děti, tak nejspíš bez těch umělých sladidel - ty způsobují průjmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
2.5.11 21:27

ja v detstvi milovala zvykacky a vzdycky jsem je polykala ve velkym…

akorat nevim jak je tvuj klucik starej,vsak uvidis rano,kdyztak pro jistotu skoc k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.5.11 21:27

Jsou mu tři roky a tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 21:28

Nás zase naši strašili, že když sníme žvýkačku, zalepíme si žaludek. Četla jsem, že se nic nestane. Samozřejmě nevím, jak to je s množstvím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
2.5.11 21:29
barah píše:
Nás zase naši strašili, že když sníme žvýkačku, zalepíme si žaludek. Četla jsem, že se nic nestane. Samozřejmě nevím, jak to je s množstvím. :nevim:

jojo,tim me rodice strasili taky a vesele jsem je polykala dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
2.5.11 21:31

Syn mi snědl cca 6 žvýkaček (dětské Orbitky) a byl ok. Deset nevím. Ale ty kulatý dětský ani tolik nelepí, spíš odhaduju že mu bude blbě a pokadí se, chudák. Taky záleží na tom, kolik je dítku let! (Jo a zrovna v neděli náš benjamínek zvrnul kus igeliťáku. 8-o Nestihla jsem zabránit a NECHÁPU, jak se to stalo. Ale stalo. A byl v pohodě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
2.5.11 21:34

bababo, říkala jsem o tom manželovi a prý dobrý, neboj. On jich sežral v dětství ještě víc. :mrgreen: A synek už není tak malej, to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
2.5.11 21:37

Snad to bude v pořádku :hug: . Dcera kamarádky snědla skoro celé lepidlo v tubě :poblion: a bylo jí pak „jen“ špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.5.11 21:37

Já mu je taky nerada dávám,ale když byl hodný a ty žvejky má z Velikonoc,tak jsem mu je dala.Myslela jsem,že si dá dvě,které vyplivne,jenže byl moooc rychlý a slupl je než jsem se nadála!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí