Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Přesněji řečeno,syn snědl asi deset žvýkaček,ty dětské kulaté.Nevíte někdo,je to velký problém?
Sleduj, jestli nebude zvracet, nebude ho bolet bříško. Brácha kdysi taky snědl dost žvýkaček (jak jsou ty tyče s kulatými..tak celé dvě tyče, takže mnohem víc) a nakonec musel do špitálu na výplach žaludku.
Snad to bude ok, možná bych zkusila do špitálu zavolat, jak moc velký problém to s tímhle množstvím může být, oni už mají jistě nějaké zkušenosti, tak buď řeknou počkat a sledovat, nebo že máte pro jistotu přijet ![]()
Já bych řekla, že se nic moc nestane, možná ho bude bolet břicho a max. se pos..e nebo poblije, nás rodiče strašili, že nás z toho chytne slepák, ale spolykala jsem jich za dětsví dost a slepák mám dodnes ![]()
RadanaH píše:
se mozna spis pose..
Tak snad by se mu nemělo nic stát, děti pořád něco někde sní… písek, trávu atd… tak tohle snad nebude taková tragédie..
Teda záleží na tom kolik mu je ![]()
Deset najednou?
Asi bych dítě sledovala a i kdyby nic, tak bych ráno radši zavolala doktorce (jsem matka-hysterka
, takže hlavně pro svůj klid). Já osobně jsem žvýkaček snědla mraky, ale Anežce je dávám nerada
.
Záleží, co to bylo za žvýkačky, ale jestli pro děti, tak nejspíš bez těch umělých sladidel - ty způsobují průjmy.
ja v detstvi milovala zvykacky a vzdycky jsem je polykala ve velkym…
akorat nevim jak je tvuj klucik starej,vsak uvidis rano,kdyztak pro jistotu skoc k doktorovi
Nás zase naši strašili, že když sníme žvýkačku, zalepíme si žaludek. Četla jsem, že se nic nestane. Samozřejmě nevím, jak to je s množstvím. ![]()
barah píše:
Nás zase naši strašili, že když sníme žvýkačku, zalepíme si žaludek. Četla jsem, že se nic nestane. Samozřejmě nevím, jak to je s množstvím.
jojo,tim me rodice strasili taky a vesele jsem je polykala dal ![]()
Syn mi snědl cca 6 žvýkaček (dětské Orbitky) a byl ok. Deset nevím. Ale ty kulatý dětský ani tolik nelepí, spíš odhaduju že mu bude blbě a pokadí se, chudák. Taky záleží na tom, kolik je dítku let! (Jo a zrovna v neděli náš benjamínek zvrnul kus igeliťáku.
Nestihla jsem zabránit a NECHÁPU, jak se to stalo. Ale stalo. A byl v pohodě).
bababo, říkala jsem o tom manželovi a prý dobrý, neboj. On jich sežral v dětství ještě víc.
A synek už není tak malej, to bude ok.
Snad to bude v pořádku
. Dcera kamarádky snědla skoro celé lepidlo v tubě
a bylo jí pak „jen“ špatně.
Já mu je taky nerada dávám,ale když byl hodný a ty žvejky má z Velikonoc,tak jsem mu je dala.Myslela jsem,že si dá dvě,které vyplivne,jenže byl moooc rychlý a slupl je než jsem se nadála!!!