Co se superfity po dětech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
12.3.15 14:40
@mamkasl píše:
@MatuleH to je škoda, že 23…tak jsem je dala zatím na MMB, uvidíme jestli se někdo ozve…jsem docela v napětí :-)

Jo, už jsem si brousila zuby, než jsem dočetla všechny příspěvky :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.3.15 21:10
@MatuleH píše:
Tak celoroky Superfity bych za 300 Kč v dobrém stavu klidně koupila - jen potřebujem 23 :D. Jinak ještě se hodně dávají věci na sbazar.cz Teď je na celoroky ideální doba.

Ahoj, já mám superfity pro holčičku vel. 23 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.3.15 21:12
@Sasanka30 píše:
Ahoj, já mám superfity pro holčičku vel. 23 :mrgreen:

Ahoj, děkuji ale máme chlapečka :D. Prostě mi dneska není přáno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.3.15 21:16
@MatuleH píše:
Ahoj, děkuji ale máme chlapečka :D. Prostě mi dneska není přáno :D
:lol: :lol: A já Ti je chtěla nechat za dvě kilča :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.15 21:17

Byly by nějaké pěkné pro kluka č. 28?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.3.15 21:18

@Sasanka30 no zaděláváme na holčičku, ale to mi je určitě někdo do té doby vyfoukne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
12.3.15 21:28
@MatuleH píše:
@Sasanka30 no zaděláváme na holčičku, ale to mi je určitě někdo do té doby vyfoukne :mrgreen:

Tak to nejspíš jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
12.3.15 21:34

@taktedanevim… tak ty u nas mozna za rok…ale musim rict, ze kdyz byli kluci mrnata, tak boty po nich jeste vypadaji ok…ted uz bych ty jejich soucasbe asi neprodala, jak jsou okopane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.15 21:36

@mamkasl ACH jo, já potřebuju teď, ale díky  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
12.3.15 21:43
@taktedanevim… píše:
Byly by nějaké pěkné pro kluka č. 28?

podívám se na velikost a ozvu se Ti do zprávy, kdyby jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.15 21:44

Fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
13.3.15 10:03

@CokeLady mně spíš jde o tu kvalitu u Superfitů, tvrdý opatek, jsou kožené…vím, že všechny co jsme měli nebo máme jsou kvalitní…a třeba zimní dědil můj mladší po starším, protože ten je nosil asi dva měsíce a pak byl přes zimu dlouhodobě nemocný, takže jsou skoro nenošené…jinak to teda také nepraktikuju, max jako druhé náhradní boty…já si spíš říkám, že u těch Superfitů je to tak, že raději nosit kvalitu, i když třeba po jednom dítěti, než je cpát do bot od Vietnamců, kde snad v některých případech nejde ani o boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.15 11:57

@CokeLady protože jsou fakt dobrý a strašně vydrží. ¨Lepší onošené Superfity než nové jiné boty, kdo měl, pochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.3.15 15:45

Tak já se tedy také přidám, vůbec nechápu, proč bych měl někdo kupovat onošené za takové peníze, zrovna jsem projela ten mimibazar, je tam toho plno, to raději koupím dětem nové http://www.obuvdetska.cz/…otetika.html a vím, že jsou tyhle také doporučované ortopedy…ti doporučují typ boty, ne značku.
Proč to někdo tedy kupuje, si honí triko, že dětem jedině kvalitu, ale obratem na tom chce vydělat, nerozumím, nechápu :think: Nehledě na to, že polovina z toho nemá vůbec účtenku, krabici, takže kdo ví, jestli to nemá také z druhé ruky a ještě to chce prodat, třeba to je po x-dětech. Fakt nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
13.3.15 16:52

No na prodeji nošených bot nikdo nevydělá. Prodávám jedině s účtenkou a originál krabicí, třeba zimní boty nosí moje dítě max 3 měsíce a druhou sezonu kupuju větší velikost. Takže bych tomu neříkala obnošené křusky. S prodejem superfitů jsem nikdy neměla problém, ty jsou všechny pryč takže někdo asi chápe proč si je kupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková