Nevhodné zaměstnání a nemocenská - jaký důvod pro doktorku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No taky bych mu to chtela nak zavarit… aby z toho neprosel jen tak. uvidim co mi dnes reknou protoze ted sem mela tyden volno a zitra bych mela jit do prace na nocni vychazi to namuj tyden. Ale nechci aby z toho vyvazli jen tak. uz jen to jak se kr me chovaji. predevcirem mi jeden z tech zamestnavatelu vyhrozoval tim ze mi da 53 ze si vymysli treba ze sem ukradla naky penize z trezoru. to mi prijde jako vyhrozovani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oldriska91 píše:
No taky bych mu to chtela nak zavarit… aby z toho neprosel jen tak. uvidim co mi dnes reknou protoze ted sem mela tyden volno a zitra bych mela jit do prace na nocni vychazi to namuj tyden. Ale nechci aby z toho vyvazli jen tak. uz jen to jak se kr me chovaji. predevcirem mi jeden z tech zamestnavatelu vyhrozoval tim ze mi da 53 ze si vymysli treba ze sem ukradla naky penize z trezoru. to mi prijde jako vyhrozovani.
To sou ale šmejdi. Si těhotná a tedy ti nesmí dát výpověď a tak budou hledat nějakou kličku, dej na to pozor. Opravdu zajdi na úřad, a vše jim pověz. Braň se to jim nemůže projít a dát ti vyhazov s výmyšlením si, že si tam kradla, to je sviňárna!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LUCIPERKA-ddub píše:
To sou ale šmejdi. Si těhotná a tedy ti nesmí dát výpověď a tak budou hledat nějakou kličku, dej na to pozor. Opravdu zajdi na úřad, a vše jim pověz. Braň se to jim nemůže projít a dát ti vyhazov s výmyšlením si, že si tam kradla, to je sviňárna!!!
jo svinarna to je. ted mi volal sef a rikal ze kolem 5 se sejdeme v casinu a o vsem si promluvime. pak dam vedet jak to dopadlo. no podle me tady s tim na me nemuzou ze sem tam vzala treba 100 tisic nebo vic protoze tam sou vsude kamery a snad by si to nedovolili nemeli by dukazy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenze tvoje situace je jina, neni to to same. Kdyz te nevezme zpet, taky ma urcite povinnosti( nemuze na tvoje misto vzit nikoho jineho). Pokud je dodrzi(byt by je obesel prejmenovanim mista), nikdo s tim nic neudela. Jenze v jejim pripade zamestnavatel postupuje jednoznacne protipravne a nemel by sanci pripadny spor vyhrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, vyhrozuje, asi uz prisel na to, ze jsi v pravu. Jak jinak. Ja bych urady kontaktovala ihned. Driv nez si neco vymysli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oldriska91 píše:
jo svinarna to je. ted mi volal sef a rikal ze kolem 5 se sejdeme v casinu a o vsem si promluvime. pak dam vedet jak to dopadlo. no podle me tady s tim na me nemuzou ze sem tam vzala treba 100 tisic nebo vic protoze tam sou vsude kamery a snad by si to nedovolili nemeli by dukazy.
Tak možná by to chtělo do kapsy diktafon. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LUCIPERKA-ddub píše:
Tak možná by to chtělo do kapsy diktafon.
taky sem nad tim premyslela ze si zapnu tel aby mi nahraval az tam budu. bude to asi lepsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
No, tak to je pravda, bude lepsi, kdyz to zamestnavateli projde, za hajzla bude ten dr, co nechce chudakovi tehotny napsat neschopenku… zakony se ridit netreba…
Kdyz bude zamestanavatel delat velky problemy, nakonec ji dr. tu neschopenku stejne urcite napise… ale prijde mi jako chyba nechat mu to jen tak projit…ja bych na nej nejaky ten urad poslala, uz z principu…
Samozřejmě že v principu máš pravdu.
ALe zřejmě nezažilas situaci zakladatelky - tedy teror v práci. Tvoje práva jsou tam každýmu víš kde. TRVAT můžeš na čemkoliv, ae zaměstnavatel ti může tvé další působení na pracovišti řádně okořenit (a klidně u toho nebude porušovat zákon).. Ono to není opravdu tak jednoduché jak to vypadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oldriska91 píše:
Hele, to by ti museli dokázat a klidně bych zavolala policajty. A kontrolu bych tedA na ně zavolala. Mmch víš, že na neschopence budeš mít i jako těhule silně omezený vycházky? Teď to nějak měnili, nechci strašit, radši si ale zjisti co a jak. Hej kočky, tak kam se teda má obrátit, když je ženská takhle šikanovaná v práci a dejme tomu, že se v právu sama moc nevyzná? Existuje třeba nějaká neziskovka, kde by poradili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovněprávní vztahy
Poskytování poradenství co třeba tady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak uz sem v praci a cekam na ne az prijedou. drzte mi palce. hned sem napisu jak to dopadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oldriska91 píše:
Tak uz sem v praci a cekam na ne az prijedou. drzte mi palce. hned sem napisu jak to dopadlo.
a nezapomeň, raději si to nenápadně nahraj na mobila.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ted mame takovou prestavku za chvilku prijdou vsichni zamestnanci a bude se resit to ze budu mit jen nocni. rekla sem to narovinu a sefove normalne ustoupili a ted budeme resit to kdo kdy za me vezme nocni… takze je to mozna vyreseny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, Oldřiško, držím palec a neustupuj. Oni kolegové třeba za noční budou radši - zas si nahrabou víc na dýškách, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit