Nevhodné zaměstnání a nemocenská - jaký důvod pro doktorku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Gina108 píše:
Super, Oldřiško, držím palec a neustupuj. Oni kolegové třeba za noční budou radši - zas si nahrabou víc na dýškách, ne?
dekuji… jo prave ta se ktetou sem na sichte tak ta s tim ma problemy. ale kluk z protisichty tak ten bude rad kdyz bude delat nocni. takze ted jde o to by se to prohazelo sice prijdu o tyden v praci a prijdu o pulku vyplaty ale to mi nevadi lepai nez abych brala jen nemocenskou… a nedam se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak a je to ted sem dorazila domu. a najednou to slo jen sem rekla o slovu pravnik a najednou to vse jde vyresit a ja jdu zitra na tyden na denni sichtu. a najednou se ke me sefove chovali uplne jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oldriska91 píše:
Tak a je to ted sem dorazila domu. a najednou to slo jen sem rekla o slovu pravnik a najednou to vse jde vyresit a ja jdu zitra na tyden na denni sichtu. a najednou se ke me sefove chovali uplne jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oldriska91 píše:
dekuji… jo prave ta se ktetou sem na sichte tak ta s tim ma problemy. ale kluk z protisichty tak ten bude rad kdyz bude delat nocni. takze ted jde o to by se to prohazelo sice prijdu o tyden v praci a prijdu o pulku vyplaty ale to mi nevadi lepai nez abych brala jen nemocenskou… a nedam se.
To jako ze budes tyden delat a tyden budes doma - misto nocni??? A ten tyden doma ti budou platit jako bys byla v praci???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nosanek píše:
To jako ze budes tyden delat a tyden budes doma - misto nocni??? A ten tyden doma ti budou platit jako bys byla v praci???
no ja to mela driv tak ze sem delala tyden nocni tyden volno pak zase tyden denni a pak tyden volno takze ted to bude tak ze budu mit jen denni dva tydny a dva tydny volno… a plat stejny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oldriska91 tak to jo. To je fajn, ze se to tak krasne vyresilo. Preji pohodove tehu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nosanek píše:
@oldriska91 tak to jo. To je fajn, ze se to tak krasne vyresilo. Preji pohodove tehu
jj je to dobry ale stalo to naky nervy atd. ale nastesti to dobre dopadlo. a dekuji… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vida. Zase se mi potvrdilo, ze vetsina zamestnavatelu jen dela bububu a kdyz clovek vi, na co ma pravo a stoji si a svym, casto to vyjde… to jen odpoved pro ty, co by sly radsi na nemocenskou, jen aby nemusely nic resit…pro priste, kdyz se vam neco nelibi, jste presvedcene , ze jste v pravu, nereste to nadavanim v busu nebo u kafe…
Drzim palce a jsem rada, zes to nevzdala. Fakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
No vida. Zase se mi potvrdilo, ze vetsina zamestnavatelu jen dela bububu a kdyz clovek vi, na co ma pravo a stoji si a svym, casto to vyjde… to jen odpoved pro ty, co by sly radsi na nemocenskou, jen aby nemusely nic resit…pro priste, kdyz se vam neco nelibi, jste presvedcene , ze jste v pravu, nereste to nadavanim v busu nebo u kafe…
Drzim palce a jsem rada, zes to nevzdala. Fakt.
dekuji. ale je fakt kdybych dnes nic nerekla tak bych mela smulu protoze uz meli domluvenou nakou holku co pujde za me do prace… nakonec ji museli zavolat a rict ze nemusi chodit. ja jen potrebovala vedet na co mam narok a na co ne. Proto vam dekuju za rady a za to zebste me podrzeli… nebyt vas tak to vzdam..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky doufám že se mužů na Vás obrátit
chtěla jsem se zeptat pracují u koní tudíž celkem těžká práce dnes jsem v sedmém týdnu. mimi jsme si moc přáli a dlouho se snažili. mám ale strach musím sem tam vzít těžký kýbl odvést kolečka atd. co myslíte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit