Co si myslíte o ejakulaci a antikoncepci? Ano /ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1695
26.7.16 22:15

To vážně někdo u HA volí navrch ještě přerušovanou soulož? 8o
Užívejte si, jen bacha na ty antibiotika a kdybys někdy hned po pilulce blila - nevstřebala se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.7.16 22:17

Já bych se toho taky nebála :) já ted uvazuju o vysazení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.16 22:23
@aleba píše:
To vážně někdo u HA volí navrch ještě přerušovanou soulož? 8o
Užívejte si, jen bacha na ty antibiotika a kdybys někdy hned po pilulce blila - nevstřebala se

A co prujem? Uz dva dny mam prujem. Tabletu si beru v 10 večer. Pak az rano treva okolo 10 mam prujem a pak jeste odpoledne. Mam se chranit i jinak nebo nemusim?
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
26.7.16 23:08
@Monikasano píše:
Takže ty ho nechaš? A nebojiš se? :?

Když se bere ha tak se bát nemusíš, od toho se bere, aby se nemuselo přerušovat, pokud jí budeš brát tak jak máš, nic se nestane. Já měla i průjem i sem zapoměla a vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
26.7.16 23:09
@Monikasano píše:
A co prujem? Uz dva dny mam prujem. Tabletu si beru v 10 večer. Pak az rano treva okolo 10 mam prujem a pak jeste odpoledne. Mam se chranit i jinak nebo nemusim? :nevim:

Pokud máš průjem tak se chraň i když si myslim, že by se stejně nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
26.7.16 23:15

Pokud máš trávicí problémy, nebo zvracení po užití tabletky nebo bereš atb tak se chraň ještě kondomem.
Osobně beru v životě antikoncepci 9 let ( s pauzami kdy jsme se chránili jinak, byla jsem těhotná nebo kojící bez ms), a právě proto, aby to mohlo být až do konce. Děti mám dvě, na první pokus, planovane. Brát HA a ještě k tomu používat něco mi za standardních podmínek a pravidelného užívání přijde zbytečné. To ji nemusíš brát vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.16 23:17
@Lamátko píše:
Když se bere ha tak se bát nemusíš, od toho se bere, aby se nemuselo přerušovat, pokud jí budeš brát tak jak máš, nic se nestane. Já měla i průjem i sem zapoměla a vše ok

Děkuji :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.16 23:20
@Lamátko píše:
Pokud máš průjem tak se chraň i když si myslim, že by se stejně nic nestalo

A na jak dlouho se mam chranit? Do menstruace? Nebo tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
26.7.16 23:36

Je to tak, i u mojí ha je to psané že rizikové jsou problémy do 3-4 H po užití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 03:35
@Monikasano píše:
No on gumu nechce :D

Jasné, ale budes a to ty, kdo pak bude lítat po doktorech a zařizovat potrat. Takže jestli chceš aby chlap použil kondom tak ať si ho nasadi. Žádné také aby vymýšlel a nechtěl se chránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
27.7.16 03:49
@Monikasano píše:
Takže ty ho nechaš? A nebojiš se? :?

Ja uz HA neberu a nebrala bych. Brala jsem jen rok a jeste rok po vysazeni mam rozhozeny cyklus. Ale kdyz jsem brala, tak jsem se nebala. Od toho to je. Jedina 100% ochrana je abstinence :lol: Ale pokud se bojis, tak ho nenechej, pokud by to melo byt jen proto, ze te do toho treba tlaci a ty nechces. Ale pokud beres pravidelne tak bych se nebala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
27.7.16 05:55
@Monikasano píše:
A co prujem? Uz dva dny mam prujem. Tabletu si beru v 10 večer. Pak az rano treva okolo 10 mam prujem a pak jeste odpoledne. Mam se chranit i jinak nebo nemusim? :nevim:

Pokud by to byl průjem typu co pět minut návštěva WC, tak bych se bála, ale tohle není průjem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.7.16 08:37

Diky

Holky moc děkuji za vaše názory a rady :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.11.18 22:11

Tady se teda plaší. :D HA beru 3 roky, občas ve 21:00, občas taky ve 3 ráno… prostě před spaním. Přítel se do mě dělá cca 3-4krát týdně a neříkám, že se to stát nemůže, ale (ťuk ťuk), zatím nic. Na co bych tu antikoncepci brala, když bych mu pak nedovolila se do mě udělat? To je na tom právě to nejlepší. ;) nehrotila bych to tolik, udělej to, co ti je příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.11.18 00:19

Jak již bylo psáno , dostaneš průjem , zvracení , zapomenes .. A zjistíš to vlastně až s „II“ na testu, takže pokud dítě nepřipadá v úvahu tak jedině kondom tam se to ví hned a dá se ti zavcas řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí