Co si myslíte o ejakulaci a antikoncepci? Ano /ne

12
26.7.16 21:04

Co si myslite o ejakulaci a antikoncepci? Ano /ne

Ahoj holky.
Co myslite. Mam nechat sveho přitele aby se do mě udělal? Když beru antikoncepci tri-regol měsic a něco? Je riziko těhotenstvi? Antinu beru pravidelne a nevynechavam. Je to pry o 200% lepši když se do me udela. A ja chci aby taky z toho něco měl. Tak se vas ptam mam nebo nemám.? Děti v dlouhe dobe ješte neplanujem. A kdyby se vloudila chyba jak to mam poznat? Když jsem četla ze i v těhotenstvi mužu menstruovat? Je to pravda?
Diky holky za vaš nazor a rady. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
237
26.7.16 21:09

Já používala HA a s přítelem jsme měli normální nepřerušený sex. I když se mi občas stalo, ze jsem zapomněla, nikdy jsem neotehotnela. To riziko je opravdu malé. Ale neříkám, ze se to nemůže stát. Každopádně Ja otehotnela 2 měsíce po tom, co jsem HA přestala brát úplně. (HA jsem predtim brala 3 roky v kuse s 8mi dennimi pauzami mezi platicky) Taková je moje zkušenost.

Příspěvek upraven 26.07.16 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
26.7.16 21:10

Když teda neplanujete děti, tak proč si nevezme gumu, u té může do tebe taky. Prášky nejsou stopro. Můžeš mít sracku, blicku, brát atb, a je to hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
26.7.16 21:16

Riziko je malé, ale vždycky tam je, jako u každé antikoncepce. Řekla bych, že se nemusíš bát, na druhou stranu nedělej něco, co se ti moc nezdá/nelíbí, jenom proto, že to někdo chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
26.7.16 21:17

Určitě může ejakulovat do tebe. Ale myslím, že ze sexu bude mít požitek i tehdy, když tomu tak nebude, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.16 21:21
@micta píše:
Když teda neplanujete děti, tak proč si nevezme gumu, u té může do tebe taky. Prášky nejsou stopro. Můžeš mít sracku, blicku, brát atb, a je to hned

Mám pocit, že on to s gumou chtít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.16 21:26
@hudečice píše:
Mám pocit, že on to s gumou chtít nebude.

No on gumu nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
26.7.16 21:28

Brala jsem antikoncepci asi 10 let, sex jsme nepřerušovali a otěhotněla jsem plánovaně až při vysazení antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
26.7.16 21:33

@Monikasano

No tak pak si může vybrat - buď do tebe s gumou nebo bez gumy mimo - jeho volba. Proč bys to měla mít na triku jenom ty?
HA je spolehlivá, ale není na 100%. Zvaž, jestli ti to riziko stojí za to, případně co bys dělala, kdyby se chybička vloudila - a podle toho se rozhodni.
Každopádně se nenech natlačit do něčeho, z čeho nemáš dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.16 21:33

@xstrasilka děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.16 21:41
@Maggica.24 Takze
@Maggica.24 píše:
Já používala HA a s přítelem jsme měli normální nepřerušený sex. I když se mi občas stalo, ze jsem zapomněla, nikdy jsem neotehotnela. To riziko je opravdu malé. Ale neříkám, ze se to nemůže stát. Každopádně Ja otehotnela 2 měsíce po tom, co jsem HA přestala brát úplně. (HA jsem predtim brala 3 roky v kuse s 8mi dennimi pauzami mezi platicky) Taková je moje zkušenost.Příspěvek upraven 26.07.16 v 21:11

Děkuji za odpověd. No ja nevim jestli mu to mam dovolit nebo ne :D nekteri rikaji ze antikoncepce je pro to aby se mohl do tebe udelat. A jiní že by mel mit ješte kondom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
26.7.16 21:43

To vazne tolik z vas prerusuje nebo pouziva kondomy i pri HA?
Samozrejme zakladatelko zalezi na tobe, pokud nechces, nenechej ho, ale pak jaky je smysl se cpat praskama, to radsi pouzijte kondom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.16 21:49
@hani28 píše:
To vazne tolik z vas prerusuje nebo pouziva kondomy i pri HA?
Samozrejme zakladatelko zalezi na tobe, pokud nechces, nenechej ho, ale pak jaky je smysl se cpat praskama, to radsi pouzijte kondom…

Takže ty ho nechaš? A nebojiš se? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
26.7.16 21:59

To, co teď napíšu, je zcela proti mému přesvědčení - totiž že jsem brala HA asi 16 let a kondom nepoužívala a neotěhotněla.
Na druhou stranu od té doby, co ji neberu, kondom používám a několikrát mně zklamal. Nevím, jestli jsme nešikovní nebo divocí, ale staly se různé příhody :roll:
HA už ale nikdy brát nechci, protože je to sajrajt.
Tak a teď si vyber :think:

P. S.: Menstruace v těhotenství je slabší a dost výjimečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.7.16 22:01

Brala jsem HA 8 let, nikdy jsme nepřerušovali. Ani by mě nenapadlo příteli říct, ať to udělá jinam :roll: A nepopírám, že jsem semtam brala prášek až ráno místo večer. Nikdy žádnej průser. Po vysazení hned první měsíc těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí