Co si o tom myslíte?

3828
23.1.08 13:41

Co si o tom myslíte?

Ahojky, může mi někdo poradit? Včera měla dorazit MS a BT byla dva dny a v den MS 36,9, ale nedorazila a dneska byla BT 37,1. Test si zatím ještě nechci dělat ať pak nejsem nějak zklamaná, ale myslíte že by se mohlo jednat o těhotenství? Předem moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
653
23.1.08 13:44

Hlasuju pro testování:-) A přijď se pochlubit s //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
23.1.08 15:05

Testni … určitě tam budou // :D Když si vzpomenu na svoji BT, tak to bylo jak na houpačce. 29.DC klesla pod 37 a já už byla bez naděje na těhu. 30.DC vyletěla na 37,2 a 31.DC na 37,3 a tak jsem 34.DC testla a bylo to tam. Tak TFUJ TFUJ TFUJ ať to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.1.08 15:12

ja sa tiež priklánam k testovaniu. Moja BT bola v den vynechanej MZ 37,1 a následujuci den to isté. Pri prvom tehu to bolo rovnaké. Určite to tak bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
23.1.08 18:15

Ahoj,
já BT neměřila, ale rozhodně testuj :-)
Držím palečky a koukej se pochlubit!!!

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.1.08 07:25

Ahojky holky v tomhle bych taky potřebovala poradit, ale já to nevydržela a udělala si test, jenže je pořád negativní a MS nikde :( a ani nevypadá, že by měla přijít, žádné příznaky nemám a s přítelem se ani o mimi nesnažíme, teda on se nesnaží, já bych chtěla a tak si pořád říkám, že se třeba neuhlídal, když ten grafík vypadá tak slibně, nikdy jsem takové teplotky neměla. Jen ten test je prostě pořád negativní. Myslíte, že to může být i nějaká hormonální porucha? Navíc na začátku cyklu jsem brala kapky z bylinek na úpravu cyklu (maliník a ptačí jeřáb) já fakt nevím ...... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.1.08 08:32

Holky, jak si zvládáte měřit BT?? :( Nechápu, protože já každý den vstávám jindy a nejsem schopná jen kvůli pár minutovému měření ráno vstát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
24.1.08 11:21

Tak dneska jsem si opět měřila BT a byla 37,1 tak jsem testovala a opravdu se objevily // čárečky a v úterý jdu k doktorce. No snad to konečně po půl ročním snažení vyšlo. V úterý dám vědět jak to vše dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.1.08 11:24

tak hodne stesti a at to dopadne tak jak si prejes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie