Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
já jsem s poslední dcerou otěhotněla 4.den po menses(cyklus +-23dní),ovulaci jsem si nikdy nesledovala,ale předpokládám,že tak brzy jí nemám.Vím, kdy jsem otěhotněla jistě,protože i můj manžel hned další den odjel na měsíc na služebku.Časné těhu příznaky jsem ani s jedním děckem neměla žádný a to mám děti tři,tak bych je měla poznat.Máš větší naději,že budeš mít dceru,počnuté před ovu vydrží spíše holčičky.Držim palce.
Hodně štěstí Stáňa(nepřihlášená stanuska)
Stano dekuju za povzbuzeni,byla bych stastna.Tak snad se dockame a pro manzu by to byl krasny darek.diky moc
Ahoj. Mě se asi podařilo otěhotnět už na konci menses. Někde jsem totiž slyšela, že některým neplodným párům se podaří otěhotnět, když to zkusí v tuto dobu. Zkusili jsme to takhle jen jednou a hned to vyšlo. Předtím více než rok se nedařilo. A narodil se chlapeček. Tak nevím. Třeba to byla náhoda, nebo ta metoda fakt funguje. Držím palce, ať se mimi také brzy dočkáš.
Jeny7 píše:
Ahoj. Mě se asi podařilo otěhotnět už na konci menses. Někde jsem totiž slyšela, že některým neplodným párům se podaří otěhotnět, když to zkusí v tuto dobu. Zkusili jsme to takhle jen jednou a hned to vyšlo. Předtím více než rok se nedařilo. A narodil se chlapeček. Tak nevím. Třeba to byla náhoda, nebo ta metoda fakt funguje. Držím palce, ať se mimi také brzy dočkáš.
No spíš to bude tím, že ovulace proběhla v jiný den než se udává jako standardní…
U prvního jsem otěhotněla „ukázkově“ 14DC, druhé jsem otěhotněla 25DC cca, těsně před MS a bolesti, které jsem považovala za PMS, byly ve skutečnosti uhnízďování…
holky dekuju vsem…nestacim se divit,jak tehotnite..ono to je asi opravdu na prirode a ta nas vzdycky prekvapi.Hezky vecer
Ahoj,
já jsem otěhotněla 8.den cyklu, tedy taky nějakých pár dní před ovu.
Akorát mi skončil menzes.
Měla jsem dost krátký cyklus (cca 25-6 dní), takže ovu moho být i kolem 11. dne cyklu a to spermie vydrží
.
M.
Ahoj, přesunula jsem diskusi do snažení (přece jen vytrvalé spermie nemají ve cvičení co dělat ![]()
L.
já otěhotněla buď v den, kdy mi skončila menzes nebo týden na to. Pak už žádné snaženíčko nebylo. Na mimi jsem čekala 3 roky.
Takže sexovat, když máš chuť a ne když myslíš, že máš ovulaci. To se mužeš na to datum upnout a stres nedovol otěhotnět.
Hodně štěstí
Lesina píše:proc ne?? asi proto ze cvicily tak jsou tak vytrvale ne??
Ahoj, přesunula jsem diskusi do snažení (přece jen vytrvalé spermie nemají ve cvičení co dělatL.
ja dvakrat otehotnela den pred ms ale co jsem slysela tak je hodne zen ktere otehotni na konci ms.Tak hodne stesti a at se zadari
gabinka píše:Lesina píše:proc ne?? asi proto ze cvicily tak jsou tak vytrvale ne??
Ahoj, přesunula jsem diskusi do snažení (přece jen vytrvalé spermie nemají ve cvičení co dělatL.
![]()
![]()
No hlavně protože ty ubohé vytrvalé spermie až na ojedinělé výjimky na konci námahy zdechnou
A to by se nám při cvičení a krásnění stát nemělo ![]()
A umíš si představit hubnoucí spermii? ![]()
L.
PS: K tématu - já těhotním na konci cyklu, před MS - třikrát vyzkoušeno ![]()
Mimo téma - Lesi tohle je diskuse, kam jsem přispěla, přijde mi reakce na mail, ale už se mi nevyfiltruje, když si dám najít diskuse s mým příspěvkem…a není jediná…:(
Má příbuzná otěhotněla poslední den MS, takže možný je leccos. Já zas 29 DC. . .
Gabinka píše:
Mimo téma - Lesi tohle je diskuse, kam jsem přispěla, přijde mi reakce na mail, ale už se mi nevyfiltruje, když si dám najít diskuse s mým příspěvkem…a není jediná…:(
Už jsem problém poslala dál.
L.
Dobry den,chci se zeptat,jestli se nektere z vas podarilo otehotnet i 5 dni pred ovulaci?Ja si tedy nemerim BT,jen sleduji hlen,takze presny den ovu take nevim.Cyklus mam pravidelny po 30 dnech.V mem pripade bylo tuleni 12 a ty dny,co sleduji hlen,byly az tak od 15 do ted…ale uz je to mensi.Manza musel na sluzebku a vrati se az koncem pristiho tydne,takze jsem nemela sanci tuleni v tech lepsich dnech.Moc si mimi prejeme delsi dobu a tak uz resim i neresitelne.Jinak mi nic neni,zadne tehu priznaky…ale i ty pry byt nemusi.Budu vdecna za odpoved.Diky a nezlobte se,ze anonymni