Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Nepsala to Heduš. Fakt mě to postihlo a ke konci (než mi tu průdušnici rozdilatovali) to bylo vážně peklo.
Netvrdím, že zakladatelka má totéž. Jen jsem reagovala na to zadýchávání zdánlivě bez příčiny. Že je to možné, i když opravdu hodně vzácné.
Tak nám to může admin ověřit.
@Betty MacDonald píše:
Tak nám to může admin ověřit.
To samozřejmě může. Fakt nejsem zakladatelka.
@Anonymní píše:
To samozřejmě může. Fakt nejsem zakladatelka.
Pokud nejsi, tak ti opravdu děkujeme, žes nadhodila diagnózu, které se zas může chytit.
@Betty MacDonald píše:
Pokud nejsi, tak ti opravdu děkujeme, žes nadhodila diagnózu, které se zas může chytit.
Tak to se omlouvám, že jsem sdělila svou zkušenost. Příště budu držet hubu.
@Anonymní píše:
To je dobry. Ona Hedus stejne zaskoci za chvili na plicni, uzije si konecne tu bronchoskopii a bude…
@mroe píše:
To je dobry. Ona Hedus stejne zaskoci za chvili na plicni, uzije si konecne tu bronchoskopii a bude…
Joo ![]()
@mroe píše:
Ano, při bronchoskopii to odhalili.
@Anonymní píše:
Předhazovat diagnózy psychicky nemocnému hypochondrovi není úplně to nejlepší. Ona už spoustu vyšetření na plicním má a hodnoty jsou v pořádku.
@mroe píše:
možná by nebylo od věci aj na gastro na kolonoskopii, možná by našli zbytek jejího mozku ![]()
@admin nešlo by něco s touto uživatelkou udělat? zablokovat nastálo a ne jen nick, když si stejně vytvoří druhý, nemohli byste jí bloknout celou IP adresu?
Co dělám špatně? Mám prostě problémy lidí tady řeší ještě větší kraviny a je to v pořádku, já vám tady píšu že moje dušnost je od plic a vy opět ze mě děláte blázna
@freakbaby píše:
Co dělám špatně? Mám prostě problémy lidí tady řeší ještě větší kraviny a je to v pořádku, já vám tady píšu že moje dušnost je od plic a vy opět ze mě děláte blázna
Protože seš blázen. Čus.
Nepsala to Heduš. Fakt mě to postihlo a ke konci (než mi tu průdušnici rozdilatovali) to bylo vážně peklo.
Netvrdím, že zakladatelka má totéž. Jen jsem reagovala na to zadýchávání zdánlivě bez příčiny. Že je to možné, i když opravdu hodně vzácné.