Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Sára2020 píše:
@KacanovaIng Zakladatelka má psychické problémy, byla u několika lékařů a fyzicky je zřejmě v pořádku a vy ji tu radíte, aby lékařům nevěřila a strašíte jí hned nádorem.
Já nikoho nestraším naopak radím že je dobré nic nepodceňovat raději navštívit lékaře tady nepomůžeme nemáme na to možnosti a ani znalosti.
@KacanovaIng píše:
Já nikoho nestraším naopak radím že je dobré nic nepodceňovat raději navštívit lékaře tady nepomůžeme nemáme na to možnosti a ani znalosti.
Vždyť ona je vyšetřená několikrát a nic fyzického ji nenašli.
@aiwwa píše:
Vždyť ona je vyšetřená několikrát a nic fyzického ji nenašli.
Nezlobte se na mě ale spirometrie opravdu nenahradí důkladné CT vyšetření a napsali ji do zprávy že měla covid ale přitom nepíše že by ho měla očividně jen chtěli rychle jít na oběd a paní vyšetření na rychlo
@KacanovaIng píše:
Nezlobte se na mě ale spirometrie opravdu nenahradí důkladné CT vyšetření a napsali ji do zprávy že měla covid ale přitom nepíše že by ho měla očividně jen chtěli rychle jít na oběd a paní vyšetření na rychlo
A tys jim u toho svítila. ![]()
@KacanovaIng ano já jsem covid měla rok 2020, sami se mě na to ptala hned pred vyšetřením
@freakbaby píše:
@KacanovaIng ano já jsem covid měla rok 2020, sami se mě na to ptala hned pred vyšetřením
No ale je rok 2022 dali vám nějakou archivní zprávu asi a měli hotovo a obídek
@freakbaby píše:
Odkud jste zajdu tam s vámi řeknu jim co a jak jste z Prahy?
@KacanovaIng píše:
Odkud jste zajdu tam s vámi řeknu jim co a jak jste z Prahy?
Twl, to nemyslíš vážně. A co jim jako řekneš? ![]()
@Michelle_M píše:
„Doktore, cétéčko pro všechny, já to platím!“
Hele, jako jestli to inžinýrka zacáluje, tak proč ne. ![]()
@Betty MacDonald píše:
Asi jim řekne, jak to mají dělat
Jj, doktoři všech zemí, třeste se! ![]()