Co to znamená - napne svaly a zrudne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kockodanka
2.4.11 11:01

Co to znamená?

Ahoj maminky,

Doufám, že mi některá poradíte. Můj chlapeček (4m) už nějakou dobu dělá trochu divnou věc. Vždycky tak nějak napne nožičky a ručičky, v podstatě jakoby napne svaly celého těla, někdy u toho až zrudne a občas heká. Dělá to, když má dobrou náladu, ale i při špatné náladě (a to mu potom tu náladu ještě zhorší). Dělá to, i když je nahatej, takže oblečením nebo plínkou to není. Když ho držím přes rameno, tak to nedělá a někde jsem četla, že to může být refluxem, na který už jsem měla podezření předtím. Ale je to celé trošku divné. Mám dost obavu, protože má od narození zvýšené riziko epilepsie a potenciálně i neurologických problémů, tak jakákoli výchylka od normálu mě děsí. I když tohleto on evidentně kontroluje vůlí, takže náznak epilepsie to nebude…Za doktorem půjdeme až za nějakou dobu, žijeme v Anglii a tady je ta péče o děti dost chudá, není to jak v Čechách, kde vás hned ženou na neurologii..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1583
2.4.11 11:24

náš prcek to natahování dělá když čůrá, ale že by rudnul to ne, asi bych toho dr. zkusila popohnat u když nežiju v UK tak nevím jak to tam funguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
2.4.11 11:27

Já jsem myslela, že je to něco podobnýho, ale on to dělá někdy pořád dokolečka a pak si třeba pár dní vůbec nevzpomene…

• Citovat
  • Upravit
1583
2.4.11 11:33

a netlačí u toho? že by třeba chtěl kadit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
2.4.11 11:42

Ne, to kdyžtak tlačí jinak… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4989
2.4.11 11:56

taky jsem myslela, jestli netlaci, to dela muj maly od narozeni - heka, vrci, vecne je rudej, proste ma s tim tlacenim problemy.
Jinak my taky v UK, pokud nejenom diteti neco je, tak se tu pomoci nedockas :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
2.4.11 12:02
lucie.t píše:
taky jsem myslela, jestli netlaci, to dela muj maly od narozeni - heka, vrci, vecne je rudej, proste ma s tim tlacenim problemy.
Jinak my taky v UK, pokud nejenom diteti neco je, tak se tu pomoci nedockas :cert: .

Přesně… :-(

• Citovat
  • Upravit
21
2.4.11 19:24

Tohle mi dělá prcek, když tlačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie