Novorozenec po každém jídle blinká :(

14047
1.4.11 17:58

Novorozenec po každém jídle blinká :(

Ahoj holky,
mám doma bliče, teď se to začalo zhoršovat, hodí po každém jídle, ať dostane 60ml nebo 90ml. Je odkrknutý, přebalený a hodí šavli, dneska je blič extrovní, opravdu každé krmení (máme nutrouš) se poblil. Jednoho bliče jsem už měla, ale tohle je TOP. Nutrilon jsme zkusili i antireflux, krmení jsme zkoušeli v leže, v polosedě, v sedě a stejně hodí. Teplotu nemá. Že se :poblion: , když si neodkrknul jsem brala, ale že hází po každém papání je už peklo. Netuším co se změnilo, ale už je to docela na palici, ohodí mě, sebe, oblečení, postel, lehátko no všechno. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
736
1.4.11 18:01

Ahojky, já mám doma 15ti denní holčičku a máme to úplně stejné, jak to popisuješ, s rozdílem, že já kojím. 5Taky si už nevím rady, ale v pondělí jdeme na převážení k doktorce, tak jsem zvědavá, co mi na to řekne a zda malá přibírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
1.4.11 18:07
Zuzana. k píše:
Ahojky, já mám doma 15ti denní holčičku a máme to úplně stejné, jak to popisuješ, s rozdílem, že já kojím. 5Taky si už nevím rady, ale v pondělí jdeme na převážení k doktorce, tak jsem zvědavá, co mi na to řekne a zda malá přibírá.

ahoj, malej přibíral dost, minule přibral 450g za 4 dny, teď nevím, jak na tom jsme, ale každopádně to zvracení je síla :(
mám pořád plnou pračku ohozenýho oblečení a malej má hlad, protože v něm toho fakt moc nezůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
1.4.11 18:15

Taky jsem moc zvědavá, jestli přibírá, snad ano. S tím praním to mám úplně stejně a to žehlení :poblion: to mě zabíjí, nesnáším to a teď žehlím každý druhý den. Ještě že máme dost oblečků na malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
1.4.11 18:16

Já měla taky bliče a řádného.Po každém kojení blil,převlíkala jsem i 10 x denně,povlečení denně,sebe taky,o čištění koberce bych mohla napsat knihu.ALe i přesto prospíval skvěle,takže se to neřešilo.Antirefluxní opatření nám bylo prd platné.Takže doma nám to smrdělo jak v mlíkarně :roll: Přestalo to až s příchodem kousků ve stravě-cca kolem 10 měsíce.Nejhorší bylo,když pak lozil po čtyřech,vždycky šlo vidět kudma se právě prolézal,protože za sebou nechával louže mlíka,hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
1.4.11 18:19

Tak to si mě teda šokovala, že to přešlo až s příkrmy. To se z toho praní a žehlení zblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
1.4.11 18:20

to dělá tomík taky :-? . Až ted když máme doporučení do gastro poradny je to elpší, ale když blinká tak obloukem do 6m blinkal min 3× denně a do roka min každý den. Ani se nedivim že chudák nepřibral tolik kolik by měl, když si vzpomenu jakou měl krásnou váhu po porodu :-? a až po roc sjme si vydupala doporučenía najednou ej to elpší ale stejně tam s nim půjdu at víme co to je, když už blinká tak obloukama takže je to ajsný reflux. Docela mu pomáhá sirup gastrotuss, ale on když blinká tak už mezi jídlem takže nic moc když se sirup dává až po jídle :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
1.4.11 18:24
Zuzana. k píše:
Tak to si mě teda šokovala, že to přešlo až s příkrmy. To se z toho praní a žehlení zblázním :zed:

NO hrůůůza,prala jsem denně,někdy i 2×,žehlení se nedalo zvládat,takže jsem pak žehlila fakt jen to nejnutnější,jinak bych asi neměla čas ani dýchat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
1.4.11 18:26

ALex zvrací opravdu s každým jídlem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
1.4.11 18:26

Mám čtyřměsíčního chlapečka a také po každém jídle ublinkává, klidně i hodinu po kojení, to není problém. Je mi divné, že hned po narození to neměl, začalo to zhruba na měsíci. Taky peru denně a už jsem rezignovala a nežehlím. A to kdyby mi dříve někdo řekl, že nežehlí, koukala bych se na něj minimálně jako na tyrana dětí, ale když tohle fakt nemá cenu. Byla bych víc u prkna než s malým. Plínky pořádně pověsím, úhledně složím, oblečky jakbysmet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
1.4.11 18:27
jizvíková píše:

Přesně jak u nás počet kojení=počet blinkání+ještě blil i mezi kojením,třeba po dvou hodinách :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
1.4.11 18:29
Katka86 píše:
jizvíková píše:
Přesně jak u nás počet kojení=počet blinkání+ještě blil i mezi kojením,třeba po dvou hodinách :evil:

jo, to dělá taky, tak za hodku po krmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
1.4.11 18:37

pokud je normáně blinče, ale dneska je to extrém a zvrací po každém jídle, tak bych možná řešila i doktora (musela jsem se mrknout jak jste staří…), máte měsíc, tak to už asi víš jak reaguje normálně a pokud je to extrém, tak možná třeba nějaká začínající nemoc?
nám vždycky dětská říkala, že pokud fakt bleje po každém jídle a má evidentně hlad, že hrozí rychlá dehydratace, zkusila bych dávat fakt po trošce, když to nepůjde ani tak, tak bych určo neváhala a někam skočila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
1.4.11 18:38

teď v něm vydržela třicítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
1.4.11 18:58

Ahoj,
mě blindily děti taky, bylo to šílený, pořád jsem prala. Byly kojené, pak to postupně přestalo, ani jsem si toho nevšimla.. Ale neblinkaly obloukem, to ne, jen prostě ublinkly, bylo jedno, jak dlouho po krmení jsou. Určitě bych to řekla u doktora v poradně.

Drž se , tohle musí být na palici, dva prckové trochu přes rok a malý blindík :-? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí