Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@xstrasilka píše:
A předtím jste v tom domě spali?
Ano, 20 let, v prvním poschodí.
zkuste se otočit hlavou opačně… já to kdosi mívala, že jsem musela mít hlavu na sever ![]()
Ahoj, rozhodně to hloupý dotaz není
Myslím si, že by to mohla být klidně, jak ty píšeš negativní zóna. Zkus vykuřovadlo. Kup si z drogerie vonnou tyčinku a zapal to. Pak si kup lapač snů. Ano, vypadá to hloupě, ale zkusit to můžeš, ne? ![]()
My měli něco podobného v ložnici, kde dřív spával dědeček mého přítele. V našem případě se oplatilo zainvestovat do opravdu kvalitních matrací a roštů. Tak hodně štěstí ![]()
@V.gold píše:
Ahoj, rozhodně to hloupý dotaz neníMyslím si, že by to mohla být klidně, jak ty píšeš negativní zóna. Zkus vykuřovadlo. Kup si z drogerie vonnou tyčinku a zapal to. Pak si kup lapač snů. Ano, vypadá to hloupě, ale zkusit to můžeš, ne?
Děkuji, vonnou tyčinku jakékoliv vůně?
@majdulacek to právě máme. My jsme na tu místnost čekali opravdu strašně dlouho a hrozně se těšili. Takže zainvestovaná je dobře a kvalitně.
@Anonymní píše:
Ano, můžeš kteroukoliv ![]()
@Anonymní píše:
http://www.jungle-medicine.eu/…rk/palosanto?…
Můžeš zkusit i něco podobného ![]()
Zkus si něco přečíst o feng shui, třeba to pomůže
Určitě tam najdeš i takové ty “čistící rituály”. Já třeba zkoušela rozsypat sůl po podlaze a pak jí zamést a rovnou vyhodit mimo dům.
![]()
@Bon-nie píše:
Zkus si něco přečíst o feng shui, třeba to pomůžeUrčitě tam najdeš i takové ty “čistící rituály”. Já třeba zkoušela rozsypat sůl po podlaze a pak jí zamést a rovnou vyhodit mimo dům.
![]()
Zkusím prostudovat, děkuji za radu
@Anonymní píše:
Zdravím všechny. Mám takový, pro někoho možná hloupý dotaz, spíš prosbu o radu. Ale základem všeho je, se dobře vyspat. A my s manželem máme problém, krátce ho popíšu.
Bydlíme v domě po prarodičích, kdy jeden z nich s námi bydlel dvacet let. protože už byl nemohoucí, šel do domova seniorů a my jsme si z jeho místnosti udělali ložnici. Zařídili jsme si ji dle našich představ, novou podlahou, nábytkem, se šatnou i koupelnou. Jenže, nám se prostě v té ložnici strašně špatně spí. Pořád se v noci budíme, převalujeme a trvá to už půl roku, co jsme tam, což by si člověk mohl zvyknout.
Navíc místnost je naprosto ideální pro spaní, mimo hluk z ulice, situovaná do zahrady, podsklepená, takže teď v létě téměř klimatizovaná.
Už jsme z toho na nervy. Napadly mě nějaké negativní zony, nebo snad nějaká ¨vyšší moc¨. Neporadíte co s tím? Nutno dodat, že nábytek je dělaný na míru místnosti, takže s ním nejde hnout. Děkuji všem, prosím o anonymitu.
Spíš máte výčitky, že jste se k příbuznému nezachovali dobře.
Vím, že můj příspěvek zní jak výkřik do tmy, ale mám zkušenost z blízké rodiny.
Máte možnost sis tím příbuzným, po kterém sdílíte ložnici, ještě promluvit?
@tininas píše:
Spíš máte výčitky, že jste se k příbuznému nezachovali dobře.Vím, že můj příspěvek zní jak výkřik do tmy, ale mám zkušenost z blízké rodiny.
Máte možnost sis tím příbuzným, po kterém sdílíte ložnici, ještě promluvit?
ano, chodíme za ním, vídáme se.
Rozhodně prozkoumejte metodu feng shui. Třeba to máte úplně špatně energeticky uspořádané a ta místnost se pro spaní zkrátka nehodí.
Zdravím všechny. Mám takový, pro někoho možná hloupý dotaz, spíš prosbu o radu. Ale základem všeho je, se dobře vyspat. A my s manželem máme problém, krátce ho popíšu.
Bydlíme v domě po prarodičích, kdy jeden z nich s námi bydlel dvacet let. protože už byl nemohoucí, šel do domova seniorů a my jsme si z jeho místnosti udělali ložnici. Zařídili jsme si ji dle našich představ, novou podlahou, nábytkem, se šatnou i koupelnou. Jenže, nám se prostě v té ložnici strašně špatně spí. Pořád se v noci budíme, převalujeme a trvá to už půl roku, co jsme tam, což by si člověk mohl zvyknout.
Navíc místnost je naprosto ideální pro spaní, mimo hluk z ulice, situovaná do zahrady, podsklepená, takže teď v létě téměř klimatizovaná.
Už jsme z toho na nervy. Napadly mě nějaké negativní zony, nebo snad nějaká ¨vyšší moc¨. Neporadíte co s tím? Nutno dodat, že nábytek je dělaný na míru místnosti, takže s ním nejde hnout. Děkuji všem, prosím o anonymitu.