Co vám pomohlo na Kondylomata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
8.1.21 22:43

Za sebe musim doporucit jednu vec. Predem chci dodat, ze jsem toho vyzkousela v boji proti temto potvoram spoustu, jako prvni kdyz jsem nevedela o co jde, tak bylo samozrejme laserove vypaleni. Potvory se vratily behem asi pul roku, tak jsem to zkusila sama.. Aldara, Wartec, cesnek, hliva, ocet, jablecny ocet, teatree, ruzne tablety na imunitu… nekdy se zadarilo ale do 14 dnu to bylo na novo. A ted se stal zazrak. Prestala jsem to uplne resit, vypustila jsem to z hlavy, naucila se s tim zit, prestala jsem s tim bojovat a zacala jsem pit doma vyrobeny kefir z tibetske houby, chtela jsem posílit telo a udelat neco pro sve zdravi. A aniz by mne to vubec napadlo, do tri tydnu byl vzduch absolutne cisty, zadne stopy, jako kdyby nikdy nic.
Kefir z tibetske houby ma predni vlastnost posileni imunity, asi to zabralo :) urcite mi rozumite, ze ani nemohu popsat jakou radost z toho mam, tak snad jsem si to nezakrikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.21 10:16

@Lucie097 ahoj, kde jsi prosim tibetskou houbu sehnala? Jak často jsi to pila? Recept jsi sehnala na internetu? Děkuji, ráda bych vyzkoušela.

• Citovat
  • Upravit
4
24.1.21 19:31
@Anonymní píše:
@Lucie097 ahoj, kde jsi prosim tibetskou houbu sehnala? Jak často jsi to pila? Recept jsi sehnala na internetu? Děkuji, ráda bych vyzkoušela.

Ahoj, koukni na internet, lidi si ji daruji mezi sebou, jelikoz houba roste a je ji pak moc. Pokud jsi z Prahy mohu ti nabidnout kus od sebe. Pila jsem Jednou denne jeden hrnek. Urcite si nejdriv neco precti o peci o ni a jak takovy kefir z tibetske houby vyrobit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.21 13:56

@Moonycka Můžu se zeptat, jak je to u téhle choroby, co se týká sexu s partnerem? Je možné, aby se to u nej take objevilo? Je zřejmě zalecit i jeho? Dnes mi to take bylo potvrzeno za měsíc jdu na odstranění, že to zkusi gynekolog a když by to nešlo nebo se vrátilo, tak mě pošle do nemocnice. Co se týká téhle nemoci, tak jsem si zjišťovala věci a jsem z toho taková rozpačitá, vůbec nevim, jak velky problém toto může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
11.3.21 14:11

@Fonendoskop Určitě používat kondom. Je to přenosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.21 15:02

@lleennttiillkkaa

Doktor mi k tomu vůbec nic neřekl a ja v tom vyděšení se nestihla na nic zeptat, ani jak moc vážný to je, když to člověk má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
11.3.21 15:27
@Fonendoskop píše:
@lleennttiillkkaaDoktor mi k tomu vůbec nic neřekl a ja v tom vyděšení se nestihla na nic zeptat, ani jak moc vážný to je, když to člověk má.

Jsou to pohlavne prenosne bradavice, urcite se musite chranit kondomem, pritel ma kliku, ze to jeste nechytil, myslim, ze vylozene nebezpecne to neni, jen maji tendenci se mnozit a rozsirovat, neni to nic hezkeho, musi se dobre vsechny odstranit, zvenku i uvnitr…nevim, jak to chce delat gynekolog, me normalne operovali v narkoze, vse se vypalovalo laesrem…pry se to vraci, vice se to vraci kurakum…no ja muzu rict, ze uz je to 20 let a nikdy se nevratilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
11.3.21 15:58

@Fonendoskop už na věky v sobě budeš mít HPV virus, ten může způsobit například rakovinu děložního čípku.
 https://venerologie.cz/…condylomata/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.21 18:17

@Melodie91 no manželovi jsem to našla taky, jestli je to ono, tak ma zatím jedno. Objevilo se mi to po porodu s první dcerou a teď u druhé se jich udelalo vice, ale nikdo to neřešil az dnes na prohlídce doktor, ze to odstraní, tak nevim čím. Obe dcery jsou sekcí. No paráda 🤦‍♀️ v dnešní době, ještě k tomu tohle.
@lleennttiillkkaa no chodím na pravidelný prohlídky, tak věřím, ze by se na to ze steru přišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
11.3.21 19:02
@Fonendoskop píše:
@Melodie91 no manželovi jsem to našla taky, jestli je to ono, tak ma zatím jedno. Objevilo se mi to po porodu s první dcerou a teď u druhé se jich udelalo vice, ale nikdo to neřešil az dnes na prohlídce doktor, ze to odstraní, tak nevim čím. Obe dcery jsou sekcí. No paráda 🤦‍♀️ v dnešní době, ještě k tomu tohle.
@lleennttiillkkaa no chodím na pravidelný prohlídky, tak věřím, ze by se na to ze steru přišlo…

V tom pripade to musi resit i manzel, z jednoho jich bude mnohem vic…kamarad to mel a nakonec mu museli udelat obrizku… nevim proc, ale moje tehdy doktorka to take vubec neresila, az kdyz jsem to mela faaakt hodne a prijemne to vubec nebylo.., ale rikam, odstraneno a zatim 20 let klid, samozrejme chodim na pravidelne kontroly a stery kvuli rakovine, tak, jak by mela kazda zena. To odstraneni neni tak hrozne, neboli to, tehdy to byla cca mesic rekonvalescence, ale ja to mela fakt hodne, i na cipku a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.21 19:30
@Melodie91 píše:
V tom pripade to musi resit i manzel, z jednoho jich bude mnohem vic…kamarad to mel a nakonec mu museli udelat obrizku… nevim proc, ale moje tehdy doktorka to take vubec neresila, az kdyz jsem to mela faaakt hodne a prijemne to vubec nebylo.., ale rikam, odstraneno a zatim 20 let klid, samozrejme chodim na pravidelne kontroly a stery kvuli rakovine, tak, jak by mela kazda zena. To odstraneni neni tak hrozne, neboli to, tehdy to byla cca mesic rekonvalescence, ale ja to mela fakt hodne, i na cipku a tak

No ma to zatím na varleti, takže ho pošlu k doktorce. Ale nechápu, kde bych k tomu mohla přijít. Tak snad to na první dobrou pomůže a taky už se mi to neobjeví. Doktor se divil, ze to nikdo neřešil, a ani jeho manželka, která me mela v těhotenství na starosti. Pak aby člověk těm doktorům věřil. Na internetu jsem si o tom teď přečetla nějaké informace a úplně mě to vydesilo. Tak snad to pak bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
12.3.21 11:01
@Fonendoskop píše:
No ma to zatím na varleti, takže ho pošlu k doktorce. Ale nechápu, kde bych k tomu mohla přijít. Tak snad to na první dobrou pomůže a taky už se mi to neobjeví. Doktor se divil, ze to nikdo neřešil, a ani jeho manželka, která me mela v těhotenství na starosti. Pak aby člověk těm doktorům věřil. Na internetu jsem si o tom teď přečetla nějaké informace a úplně mě to vydesilo. Tak snad to pak bude dobré.

Asi jsem mela kliku, ze v dobe, kdy ja to mela, tak nebyl internet v takovem rozmachu…ja o tom nevedla nic..nevim, kde jsem k tomu prisla, muj partner tehdy nic nemel..ja vzdy trpela hodne na opary..mela jsem opar kazdeho druhu a toto bylo takove zavrseni…urcite to bude dobre :-) na tom ted bude nejhorsi to cekani na terminy apod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.21 15:12

@SaraSar mám úplně stejný problém mám takový dotaz může to přítel od vás dostat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.21 12:37

Jak jsem s tím zatočil já?

Zdravím,
tak jo, popíšu Vám celý můj příběh okolo condylomat a poradím Vám co mi osobně pomohlo. Na začátek jen dodám, dočtěte to celé a hlavně nezoufejte:mavam:

Jak jsem k tomu přišel nemusím asi psát. Důležité ale je, že první bradavička se mi vytvořila kvůli malé oděrce na penisu. Oděrku jsem bohužel nějakým způsobem alespoň trochu neošetřil a z kousku poraněné pokožky se pak rozjelo doslova peklo. Důležitým faktorem byl ještě v tu dobu stres - byl jsem po rozchodu a v práci se na mě stupňoval tlak. Jak jsem už psal, vytvořila se z oděrky jedna bradavička, která mi ale ani moc nevadila a ani nevypadala doslova nevhodně, tak jsem to moc neřešil. Zhruba po třech měsících jsem ale zjistil, že to byla chyba neřešit. Z bradavičky se stala doslova bradavice a přibylo jich spoustu dalších. Nedokázal jsem se už ani oholit - bradavičky jsem měl u kořene penisu i na něm. Byl se mnou ámen a bylo mi jasné, že jsem chytil pohlavní nemoc. Na psychice mi to vůbec nepřidalo a stále jsem na to myslel. Začal jsem si o svém problému něco vyhledávat a zjistil jsem, že se jedná o genitální bradavice - tedy o condylomata. Věděl jsem, že si někam musím zajít, ale u urologa jsem nikdy v životě nebyl a pekelně jsem se styděl a bál. Než jsem se odhodlal, uplynul další měsíc a přibylo sakra dost bradaviček. To mě nakoplo a šel jsem na urologii. S totálním pocitem studu jsem vcházel dovnitř ordinace a s totálním vyklidněním ven. Mladí chlapci a děvčata, nebojte se svoje intimní problémy řešit s doktory, kteří jsou zde právě proto, aby je vyřešili. Pan doktor byl velice milý a profesionál. Chápal moje pocity a snažil se mi přesně a vlídně vysvětlit co se s mým tělem děje a co se s mým problémem dá udělat. Dospěli jsme k závěru, že na další návštěvě bradavičky mechanicky odstraníme. Měl jsem pocit nervozity a docela jsem se bál, ale už jsem se do toho pustil, tak jsem to chtěl dokonat. Pan doktor mi na postižená místa namazal znecitlivující gel a pomocí takové lžičky mi bradavičky odstranil. Nebojte se, nebolelo to (jen maličko - slibuju), ale bylo to dost nepříjemné a svým způsobem ponižující - někdo vám šahá na penis a ještě ho morduje lžičkou…každopádně jsem to vydržel a všechny bradavičky mi doktor odstranil. Jedna byla větší, tak mi tam dal dva malé stehy, aby se mi kůže lépe zahojila. Pak mě poslal domů s doporučením, že bych si měl ranky omývat vodou. Po dnu se po rankách, které vznikly odstraněním bradavic, udělaly stroupky - které jsem oplachoval. Ty postupně samy odpadly. Odpadly i ty dva stehy a po větší bradavičce zbyla jen o trochu světlejší kůže - jizvička. Byl jsem šťastný. Konečně se zas vše vrátilo do normálu. Pak jsem šel ještě na pár prohlídek po 14 dnech, na kterých mi občas ještě odstranil pan doktor nově vzniklou bradavičku a propustil mne. Zhruba měsíc vše bylo v poho, ale co čert nechtěl bradavice se začaly vracet. Nebylo to opět příjemné na psychiku, ale věděl jsem, že to musím urychleně řešit. K urologovi, jelikož to bylo nepříjemné, jsem už chodit nechtěl. Navíc by mi stejně zase jen “seškrábnul” bradavičky a poslal domů. Začal jsem gůglit a gůglit a gůglit…Na diskuzích a fórech jsem našel, že condylomata je virové onemocnění a je důležité proto mít co nejlepší imunitu. Na Imunitu je nejlepší vitamín C - proto jsem běžel do lékárny a koupil si kapsle s vitaminem C s dlouhotrvajícím účinkem (long efect). Dále jsem se dočetl, že na tyto problémy je dobrou zbraní i hlíva ústřičná, takže jsem běžel i pro ni. Imunitu jsem měl tedy vyřešenou a bylo potřeba to tělo ještě nějak očistit a odvirovat. Vygůglil jsem tedy, že dobrým antivirotikem a přírodním antibiotikem je česnek - takže jsem si koupil i tablety česneku. Jelikož se bradavičky tvořili především na pokožce, přemýšlel jsem co bych si na to mohl nanášet, nebo mazat. Koupil jsem si proto ještě gel na intimní hygienu a obsahem tea tree oleje. Suma sumárum - vitamin C (dlouhotrvající efekt), hlíva ústřičná, česnek, a intimní sprchový gel s tea tree olejem. Ano je toho hodně a něco to i stálo, ale tonoucí se stébla chytá a zoufalý člověk zkusí všechno. Zároveň jsem si vše vzal ve velkém balení, protože jsem věděl, že to bude běh na dlouhou trať. Postupoval jsem tedy následovně - kapsle jsem bral podle dávkování v příbalovém letáku (1× za den Céčko, 2× hlívu, 3× česnek) a každý večer jsem si penis a okolí oplachoval intimním gelem s tea tree olejem. Jakmile se mi udělala bradavička, zaťal jsem zuby a strhnul jsem si ji nehtem (ano vím, je to hulvátský, ale ve výsledku je to to stejné, jako kdyby mi to strhnul doktor tou lžičkou) a ihned místo vydezinfikoval, buďto alpou, nebo vodou po holení. Po měsíci se bradavičky tvořily míň ale občas se stále nějaká ukázala. Tu jsem v zárodku ihned strhnul a zase dezinfikoval. Pokud se vám bradavičky stále budou rodit, zkuste změnit česnekové tobolky - já je měnil asi dvakrát a skončil jsem na černém česneku (dražší, ale účinnější). Na ranky a stroupky po strhnutých bradavičkách jsem si pak ještě koupil i 100% tea tree olejík a večer je přes vatový tampónek alespoň lehce pomazal. Vše jsem takhle aplikoval asi 3 měsíce a světe div se, další bradavičky už se nerodí. I přes to, že se nerodí, dále česnek, Céčko i hlívu užívám a večer se myji intimním gelem (už asi 4 měsíc). Zřejmě to takhle ještě nějakou dobu budu aplikovat a pak pomalu vše vysadím. Jestli se ale bradavičky vrátí, ihned vše začnu opět aplikovat.

Tak, uuuf. To je všechno a to je můj příběh. Je to moje rada a pokud se někomu nelíbí, nemusí se jí držet. Pokud si ale někdo neví rady, může to zkusit a třeba mu to taky pomůže. Byl jsem z toho hodně na dně, ale začal jsem bojovat a věřit a vypadá to, že se mi boj zatím daří. Musíte vydržet a nevzdávat to. Hledat cesty a zkoušet je. A až najdete tu pravou, tak se jí musíte držet a nejlépe se s ní podělit i s ostatními. Stejně tak jako já, cítil jsem povinnost ostatním pomoct.

**1) Jakmile se udělá drobná ranka v intimních partiích, ihned dezinfikovat a předejít potížím.

1. jestliže se vám udělá 2 a více bradaviček, ihned si s tím někam zajít - nejlépe na urologii nebo gynekologii.
  2. Nebát se doktorů, jsou milí.
  3. Nehanbit se za svůj problém. Má ho spousta lidí.
  4. Zkusit všechno pro to, abyste svůj problém vyřešili.
  5. Neklesat na mysli, věřit a být pozitivní.** :palec:
  • Citovat
  • Upravit
95
30.12.21 16:54

@Lucie097 ahoj, moc prosím, jsem z Prahy, s kondylomaty už se trapim dva roky. Roční vypalování podofylinem, operace elektrokauterem, odstraňování laserem a konizace cipku, moc prosím, jak se přesně ta houba jmenuje a kde se dá koupit? Už jsem vyzkoušela i vše od hlivy, aldary, veregenu, duofilmu, isoprenosinu, nic nezabírá. Moc prosím o odpoved dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí