Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Momentalne brokolice, kvetak, cokoliv smazeneho, parecky, jenom to pisu, tak je mi ![]()
Vsechno tohle (hlavne nezdrave parecky) jsem mohla na kila..
Jinak kava mi nevadi, ale ja piju jenom bezkofejnove nebo meltu ci zaludovou..
Pro mě nejhorší bylo jet sockou a čuchat ty bezdáky nebo starý lidi
![]()
V prvnich měsících těhu jsem pracovala v obchodním centru v butiku a na patře bylo čínské bistro… z výparu z této kuchyně jsem se několikrát pozvracela do igelitové tašky… v butiku to nebylo zrovna ideální
… mám 2 letou dceru a doteď, když jdeme kolem tého restaurace se mi vybaví všechny vzpomínky a zvedá se mi kufr
(před těhu mi to vůbec nevadilo)
… jinak na opak jsem ujížděla na jablečném džusu s ledem ![]()
@Radanka25 joooo to jsem měla taky a doneška mi ten smrad vadí
dělala jsem také v jednom krámku v marketu vedle nich ![]()
Vadil mi ten pach při pečení bábovky, hned jak jsem to cítila, tak jsem vrhla…A když jsem koukala v tv na nějaký seriál, tak jsem věčně nadávala, že tam jen žerou a mě se z toho dělá špatně
![]()
@eva valoi Těhotná jsem byla před 12 lety…ale nesnášela jsem ty ELEKTRICKÉ VŮNĚ DO ZÁSUVKY…
Předtím mi vůbec nevadily…no a zůstalo mi to…nesnáším je i teď, po letech a netěhotná…
![]()
Ze začátku mi vadilo pečený a smažený maso. Jsem ho nemohla ani cítit pak už jen se mi navalovalo když to bylo nacucaný mastným. A hrozně mi smrděl náš pes.
Já to třeba měla úplně naopak - hrozně mi voněl prášek, aviváž - pravidelně jsem musela chodit očuchávat do koupelny
No a co bylo ještě horší, tak benzín, barvy, laky atd. Měla jsem přísnej zákaz chodit do garáže, jinak jsem se neznala a byla schopná očmuchávat skřínku s plechovkama
Rodina mě měla za šílence, dokonce mi už doporučovali i psychiatra ![]()
@dituleska Gratuluji. Tak prací prášky mi naopak vůbec nevadí.
Abych nezapomněla, nemůžu pít normální šťávu (jupí, hello). Jako by mi v puse zůstává taková sladká, lepivá pachuť. první trimestr a vlastně i později to jistí voda s citronem, což ale není špatné, protože se mi celkem vyhýbají veškeré virózy.