Co vás navalovalo v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
23.3.15 18:35

Do čtvrtého měsíce se mi „hnusil“ manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
23.3.15 18:35

Momentalne brokolice, kvetak, cokoliv smazeneho, parecky, jenom to pisu, tak je mi :poblion:
Vsechno tohle (hlavne nezdrave parecky) jsem mohla na kila..
Jinak kava mi nevadi, ale ja piju jenom bezkofejnove nebo meltu ci zaludovou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
23.3.15 18:36

Pro mě nejhorší bylo jet sockou a čuchat ty bezdáky nebo starý lidi :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655

V prvnich měsících těhu jsem pracovala v obchodním centru v butiku a na patře bylo čínské bistro… z výparu z této kuchyně jsem se několikrát pozvracela do igelitové tašky… v butiku to nebylo zrovna ideální :lol:… mám 2 letou dceru a doteď, když jdeme kolem tého restaurace se mi vybaví všechny vzpomínky a zvedá se mi kufr :poblion: (před těhu mi to vůbec nevadilo) :lol:… jinak na opak jsem ujížděla na jablečném džusu s ledem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
23.3.15 18:37
@meltarto píše:
Do čtvrtého měsíce se mi „hnusil“ manžel :lol:
:pankac: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
23.3.15 18:39

@Radanka25 joooo to jsem měla taky a doneška mi ten smrad vadí :D dělala jsem také v jednom krámku v marketu vedle nich :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
23.3.15 18:43

Vadil mi ten pach při pečení bábovky, hned jak jsem to cítila, tak jsem vrhla…A když jsem koukala v tv na nějaký seriál, tak jsem věčně nadávala, že tam jen žerou a mě se z toho dělá špatně :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.3.15 18:45

@eva valoi Těhotná jsem byla před 12 lety…ale nesnášela jsem ty ELEKTRICKÉ VŮNĚ DO ZÁSUVKY… :poblion: :poblion: Předtím mi vůbec nevadily…no a zůstalo mi to…nesnáším je i teď, po letech a netěhotná… :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6889
23.3.15 18:49

Ze začátku mi vadilo pečený a smažený maso. Jsem ho nemohla ani cítit pak už jen se mi navalovalo když to bylo nacucaný mastným. A hrozně mi smrděl náš pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
23.3.15 18:57

Voňavky, aviváž a smrděla jsem sama sobě i těsně po umytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
23.3.15 18:58

Já to třeba měla úplně naopak - hrozně mi voněl prášek, aviváž - pravidelně jsem musela chodit očuchávat do koupelny :mrgreen: No a co bylo ještě horší, tak benzín, barvy, laky atd. Měla jsem přísnej zákaz chodit do garáže, jinak jsem se neznala a byla schopná očmuchávat skřínku s plechovkama :mrgreen: Rodina mě měla za šílence, dokonce mi už doporučovali i psychiatra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
23.3.15 19:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.3.15 19:03

@dituleska Gratuluji. Tak prací prášky mi naopak vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.3.15 19:06

Abych nezapomněla, nemůžu pít normální šťávu (jupí, hello). Jako by mi v puse zůstává taková sladká, lepivá pachuť. první trimestr a vlastně i později to jistí voda s citronem, což ale není špatné, protože se mi celkem vyhýbají veškeré virózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí