Co vás navalovalo v těhotenství?

14809
23.3.15 17:54

Co vás navalovalo v těhotenství?

Tak dámy, zajímalo by mě, co jste v těhotenství nemohly ani cítit, co jste musely úplně přestat konzumovat, jinak by to letělo do mísy.
Já nesnesu kávu, normálně si dávám tři, čtyři denně, ale v těhotenství ji nemohu ani cítit, natož si loknout, dokonce nemám ráda, když se o ni mluví. Jinak snad občas něco vadí, tu bílé pečivo, druhý den chléb, ale vždycky to přejde. Taky se mi stává, že na něco dostanu chuť a než si to seženu, protože jsem schopná si pro to dojet, tak mě přejde chuť, a nebo jsem ve výsledku zklamaná, že jsem vlastně lačnila po hovně, neboli ulovená potravina zdaleka nesplnila mé očekávání.
Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
23.3.15 17:57

A paní my si ale dávali pozor :mrgreen: Koukám, že je vše na nejlepší cestě :kytka: Já se několikrát pozvracela sama ze sebe na wc. Jinak nic zajímavýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
23.3.15 17:58

Hodně podobně jako ty. Teda kafe jsem pila tak 1-2 denně, ale taky ani cítit. A teď jsem ho vysadila cíleně úplně.
A u první jsem nesnesla vůně - voňavky, antiperspirant… obecně nejsem zvyklá se vonět, ale to jsem nepoužívala snad nic :D U dalších dvou mi to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.3.15 17:58

@Run No jo, dávali, ale naštěstí to nevyšlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.3.15 18:00

Jo to je pravda, voňavky mi děsně vadily. A drželo mě to pak dlouho i po porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.3.15 18:01

Všechno a nejvíc bobek v nočníku po ránu. Ihned se musel chodit naučit na WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.3.15 18:02

Já voňavky obecně nemusím, mám dost citlivej čich i mimo těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.3.15 18:03

@lyrica Tak biologický materiál mi nevadí, musím říct. Hov-no sem, hov-no tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
23.3.15 18:17

U prvniho pizza, u druheho rohliky-tem rohlikum mi nikdo nechtel verit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
23.3.15 18:18

Anýz :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
23.3.15 18:23

Maso - kachna a posledních par dnu i kure.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
23.3.15 18:23

Prvni 4 mesice kafe, a to jsem driv pila 2-3 za den. Ted jsem v 28 tt a kafickou si davam jedno denne, nebo obdem uz zase s chutí. Pak maso a masne vyrobky. Vlastne jsem nemela chut skoro na nic a do jidla se nutila, jel mi tak chleba se syrem, zelenina, ovoce, zeleninove polevky. Od 4-5 mes uz je to zase dobry. Jen se tesim na sushi a tatarak… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
23.3.15 18:30

Úplně VŠECHNO. Stále a stále… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
23.3.15 18:33

@eva valoi hoooj a já do toho padla chvíli po tobě :D hle mě dělá děsnej problém jakýkoliv salám, nakládaný hermelín který ale jinak miluju a co je pro mě nejhorší, moje ulička smrti jak tomu říkám - ULIČKA V MARKETECH S PRACÍMI PRÁŠKY :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
23.3.15 18:35

Jídlo žádné jen pachy. U prvního jsem nemohla cítit syrový česnek a cibuli-v jídle už mi to nevadilo. U druhého jsem nesnesla žádné umělé vůně jako vůně do WC, aviváže a tak. K používání aviváží už jsem se nikdy nevrátila, stačí když sousedka věší na chodbě to převoněné prádlo, bych :poblion: i pět let po porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí