Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jen tak, pro zamyšlení, co vás nejvíc štve, s čím se opakovaně potýkáte? Mě třeba, jak mi vše strašně dlouho trvá
mám asi nějaký špatný time management a někdy s tak dlouhým časem na různé běžné činnosti vůbec nepočítám. A co vám se nedaří, štve vás?
Kdyby někdo měl víc optimistickou náladu, tak se samozřejmě pochlubte i s tím, co se vám naopak povedlo! ![]()
Me stve, ze mi vzdycky nak rychle dojde vino…asi delaj ty flasky mensi nebo co
![]()
Mě nejvíc štve, že se celý den držím v jídle a večer, když už jsem v klidu, sežeru, co potkám. Už se ani nedivím, že ty cca 3 kg mi nejdou a nejdou zhubnout. Jinak mě ani nic moc neštve.
Tyjo toho by se naslo…ze jsem si velkou cast zivota nevazila sama sebe..ze nemam zdravy deti…ale co, je fura veci, za ktery jsem rada..
@Melodie91 píše:
Me stve, ze mi vzdycky nak rychle dojde vino…asi delaj ty flasky mensi nebo co![]()
@MaM píše: … a nedá se to nějak léčit?![]()
Nedá. Jsem stejně postižený.
![]()
@Len123l píše:
@Fofrník![]()
Klasik by řekl: Dobrá nálada nevyřeší vaše problémy, ale nas.re tolik lidí, že stojí za to si ji udržet. A je to naprosto přesné!!! Praxí ověřené.
![]()
Aktuálně? Že ještě nerodim, už to chci mít zasebou.
Jinak mě štve že jsem strašně rezimova, ráda bych zvolnila tempo, ale nejde to. ![]()