Doporučíte psychologa pro puberťáka Brno?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Podle mě je zbytečné navštěvovat psychologa v pubertě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@me57h píše:
Mně zase přijdou zbytečné některé příspěvky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sediza píše:
Mně zase přijdou zbytečné některé příspěvky…
Jasně, to je fakt, ale v sedmnácti většinu problémů způsobuje hormonální nerovnováha, Ať běhá a celkově si najde smysluplné koníčky, pak ho to přejde cobydup. Dnešní generace je strašně slabá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@me57h píše:
Jasně, to je fakt, ale v sedmnácti většinu problémů způsobuje hormonální nerovnováha, Ať běhá a celkově si najde smysluplné koníčky, pak ho to přejde cobydup. Dnešní generace je strašně slabá.
No a treba mojí kamaradce se v sedmnácti projevilo poprvé psychiatrické onemocnění. Trpí bludy. Kdyby s její diagnozou byla doktorka takto rychle hotová, jako Vy, nebo by si rodina rekla, že je to jen puberta a hormonální nerovnováha, tak potěš. O tom, jestli je to pubertou rozhodne psycholog v případě syna zakladatelky. A i kdyby bylo, jistě pomůže toto naročné období překonat. Starší generace je zase plna predsudků a mnohdy neschopná práce na sobě. Opravdu ne vše vyřeší jít si zahrát fotbal nebo se věnovat hraní na hudební nástroj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sediza píše:
No a treba mojí kamaradce se v sedmnácti projevilo poprvé psychiatrické onemocnění. Trpí bludy. Kdyby s její diagnozou byla doktorka takto rychle hotová, jako Vy, nebo by si rodina rekla, že je to jen puberta a hormonální nerovnováha, tak potěš. O tom, jestli je to pubertou rozhodne psycholog v případě syna zakladatelky. A i kdyby bylo, jistě pomůže toto naročné období překonat. Starší generace je zase plna predsudků a mnohdy neschopná práce na sobě. Opravdu ne vše vyřeší jít si zahrát fotbal nebo se věnovat hraní na hudební nástroj.
uplne v pohode, pise to @me57h, to je „tyranka“
svych deti. na svych holkach nenecha nit suchou (vadi ji ze studuji, ze nesly do
ucnaku jako ona, musi mit zachod po jejim chlapovi aj. libustky , starsi od ni utekla hned s dovrsenim 18ti let.
mladsi ted travi radeji cas u segry nez doma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@me57h píše:
Ty jsi úplně píp píp píp. Sama potřebuješ psychologa, protože jsi totálně na hlavu. Kdykoliv tě čtu, tak mám pocit, že Bohnice mají vycházku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Centrum prenatální diagnostiky Brno - gynekologie, Alena Kovářová
- Kam za sněhem v Brně a okolí?
- Hľadáme párik na spoločenské stolné hry Brno
- CAR Brno a naše problémy - které vybrat?
- Endokrinologie Brno kde berou?
- Doporučíte proktologa - kliniku na problémy s hemeroidy?
- Gyn centrum Dvorak Brno
- Pomohl vám psycholog?
Ahoj, prosím o anonym, nepíšu o sobě. Jinak smazat.
Po včerejším velmi afektivním záchvatu 17 letého nevlastního dítěte jsme zjistili, že má nějaké psychické potíže. Sháníme proto psychologa, vůbec ale nevím, jestli dětského/pro dospělé.? Může mi někdo doporučit někoho z Brna a okolí? Něco jsem vygooglila, ale přece jenom doporučení je vždycky lepší. Děkuju všem za případné tipy