Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kockazvysocan píše:
Mě nejvíc štve, že se celý den držím v jídle a večer, když už jsem v klidu, sežeru, co potkám. Už se ani nedivím, že ty cca 3 kg mi nejdou a nejdou zhubnout. Jinak mě ani nic moc neštve.
V tom je právě ta potíž. Když se nejí dost přes den, honí člověka chutě. To já znám ![]()
Nejobéznější ženská, co znám, nejí přes den vůbec, ptotože má problém jíst před lidma, když ej tak tlustá (to jsou její slova). A doma v klidu spase, na co přijde.
@Bábrdl píše:
V tom je právě ta potíž. Když se nejí dost přes den, honí člověka chutě. To já znám
Nejobéznější ženská, co znám, nejí přes den vůbec, ptotože má problém jíst před lidma, když ej tak tlustá (to jsou její slova). A doma v klidu spase, na co přijde.
To vůbec ne, já jím celý den v podstatě, ale zdravě a chutně. Já rozhodně nejsem tlustá, ale ještě to chci doladit a takhle dobrovolně si to bojkotuju.
Nejvíc mě štve momentálně roční tragikomedie s názvem Covid, kromě toho mě štve, že mám pocit, že nic nestíhám, jak bych chtěla.
@Paola21 píše:
Nejvíc mě štve momentálně roční tragikomedie s názvem Covid, kromě toho mě štve, že mám pocit, že nic nestíhám, jak bych chtěla.
Jooo tak covid taky, to je fakt. Hlavně ta hysterie kolem a omezování svobody.
Ten dotaz jsem původně pochopila jako vztažený ke své osobě.
Nejvíc mě štvou lidi, co mají neustálé připomínky na vzhled a chování druhých, ačkoliv by sami na svém chování měli co vylepšovat… Naštěstí to mohu řešit ignorací.
A na mně mě štve, že se hrozně rychle rozčílím, poslední dobou. Fakt, jak jsem dřív byla vyklidněná, nějak jsem to vzala skokem k opaku. Jestli to ono není tím, že jak se blíží Vánoce, i lidi kolem mně jsou hrozně takoví uštvaní a nějak to na mě přenáší.. ![]()
Me stve moje lenost ze se postaram o malou a na vic nemam energii..mela bych pokracovat v cukrovi…taky me stve moje telo jelikoz sem tehotna, zacinam byt neohrabana a jsem prostorove vyraznejsi nez v prvnim tehu. Mam pocit, ze se menim tak rychle, ze sem v cizim tele
uz chci byt zase samostatna jednotka…dokonce mam tak velky prsa za me to obtezuje. A taky se mnohem vic potim, ale to je asi hormonama
Příspěvek upraven 03.12.20 v 20:16
Zrovna dnes mě nejvíc se**, že jsem přes den pořádně nejedla (rozuměj vůbec) a teď sem se přežrala tak, že mě bolí břicho.
Jinak sem vlastně šťastný člověk.
@Melodie91 píše:
Me stve, ze mi vzdycky nak rychle dojde vino…asi delaj ty flasky mensi nebo co![]()
Tak musím říct, že v okamžiku kdy mi mým přičiněním dojde víno, už mě neštve vůbec nic ![]()
@Kockazvysocan píše:
Jooo tak covid taky, to je fakt. Hlavně ta hysterie kolem a omezování svobody.
Ten dotaz jsem původně pochopila jako vztažený ke své osobě.
No nemusí být jen ke své osobě…ale u mě asi fakt to tak je, že nejvíc mi štvou věci na mne samotné ![]()
@divine woman clovek se musi brat takovy kaky je i s chybami ![]()
Mě štve třeba to, že církev nám opakuje jak nás Bůh miluje, pomáhá nám, jak je spravedlivý a podobně a přitom se dějí denně hrůzy. Vrazdy, nemocné děti, nehody atd.Tak proč ten Bůh nezasáhne nebo proč to dovolí? tohle nechápu ![]()
Že mám hrozně slabou vůli - v jídle, víně, nakupování, sportování…
Neumím se zatnout a vydržet.
@Len123l píše:
@divine woman clovek se musi brat takovy kaky je i s chybami
Díky. Na některé chyby přijdeš třeba až po 20 letech. Ty už se napravit nedají.