Co vás nejvíc štve?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
3.12.20 19:51
@Kockazvysocan píše:
Mě nejvíc štve, že se celý den držím v jídle a večer, když už jsem v klidu, sežeru, co potkám. Už se ani nedivím, že ty cca 3 kg mi nejdou a nejdou zhubnout. Jinak mě ani nic moc neštve.

V tom je právě ta potíž. Když se nejí dost přes den, honí člověka chutě. To já znám :lol:
Nejobéznější ženská, co znám, nejí přes den vůbec, ptotože má problém jíst před lidma, když ej tak tlustá (to jsou její slova). A doma v klidu spase, na co přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.12.20 19:55
@Bábrdl píše:
V tom je právě ta potíž. Když se nejí dost přes den, honí člověka chutě. To já znám :lol:
Nejobéznější ženská, co znám, nejí přes den vůbec, ptotože má problém jíst před lidma, když ej tak tlustá (to jsou její slova). A doma v klidu spase, na co přijde.

To vůbec ne, já jím celý den v podstatě, ale zdravě a chutně. Já rozhodně nejsem tlustá, ale ještě to chci doladit a takhle dobrovolně si to bojkotuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
3.12.20 19:55

Nejvíc mě štve momentálně roční tragikomedie s názvem Covid, kromě toho mě štve, že mám pocit, že nic nestíhám, jak bych chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.12.20 19:57
@Paola21 píše:
Nejvíc mě štve momentálně roční tragikomedie s názvem Covid, kromě toho mě štve, že mám pocit, že nic nestíhám, jak bych chtěla.

Jooo tak covid taky, to je fakt. Hlavně ta hysterie kolem a omezování svobody.
Ten dotaz jsem původně pochopila jako vztažený ke své osobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
3.12.20 20:04

Nejvíc mě štvou lidi, co mají neustálé připomínky na vzhled a chování druhých, ačkoliv by sami na svém chování měli co vylepšovat… Naštěstí to mohu řešit ignorací.

A na mně mě štve, že se hrozně rychle rozčílím, poslední dobou. Fakt, jak jsem dřív byla vyklidněná, nějak jsem to vzala skokem k opaku. Jestli to ono není tím, že jak se blíží Vánoce, i lidi kolem mně jsou hrozně takoví uštvaní a nějak to na mě přenáší.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
3.12.20 20:06

Nejvíc mě štvou moje vlastní chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.20 20:14

Me stve moje lenost ze se postaram o malou a na vic nemam energii..mela bych pokracovat v cukrovi…taky me stve moje telo jelikoz sem tehotna, zacinam byt neohrabana a jsem prostorove vyraznejsi nez v prvnim tehu. Mam pocit, ze se menim tak rychle, ze sem v cizim tele :roll: uz chci byt zase samostatna jednotka…dokonce mam tak velky prsa za me to obtezuje. A taky se mnohem vic potim, ale to je asi hormonama

Příspěvek upraven 03.12.20 v 20:16

• Citovat
  • Upravit
2650
3.12.20 20:15

Zrovna dnes mě nejvíc se**, že jsem přes den pořádně nejedla (rozuměj vůbec) a teď sem se přežrala tak, že mě bolí břicho.

Jinak sem vlastně šťastný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
3.12.20 20:22
@Melodie91 píše:
Me stve, ze mi vzdycky nak rychle dojde vino…asi delaj ty flasky mensi nebo co :think: :lol:

Tak musím říct, že v okamžiku kdy mi mým přičiněním dojde víno, už mě neštve vůbec nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
3.12.20 20:25
@Kockazvysocan píše:
Jooo tak covid taky, to je fakt. Hlavně ta hysterie kolem a omezování svobody.
Ten dotaz jsem původně pochopila jako vztažený ke své osobě.

No nemusí být jen ke své osobě…ale u mě asi fakt to tak je, že nejvíc mi štvou věci na mne samotné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
3.12.20 21:18

@divine woman clovek se musi brat takovy kaky je i s chybami :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.12.20 21:26

Mě štve třeba to, že církev nám opakuje jak nás Bůh miluje, pomáhá nám, jak je spravedlivý a podobně a přitom se dějí denně hrůzy. Vrazdy, nemocné děti, nehody atd.Tak proč ten Bůh nezasáhne nebo proč to dovolí? tohle nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.12.20 21:29

Zlí lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
3.12.20 21:29

Že mám hrozně slabou vůli - v jídle, víně, nakupování, sportování… :zed: Neumím se zatnout a vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
3.12.20 21:38
@Len123l píše:
@divine woman clovek se musi brat takovy kaky je i s chybami :hug:

Díky. Na některé chyby přijdeš třeba až po 20 letech. Ty už se napravit nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová