Co vás přesvědčilo vrátit se brzo do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Díky děvčata za vaše milé komentáře ![]()
@CokeLady No u nás by bylo hlavním důvodem to, že už teď nedám dohromady pomalu kdloudnou větu, jak v češtině tak v angličtině
Taky krapet vyšší plat než má chlap, pracovní doba 7-15. Dítě má 10 a kousek měs. Jenže furt mě to nějak hlodá, jestli není ještě moc malá a jestli mám na to to dát
Uvidíme, uvidíme. Zatím se odhodlávám, že za šéfem zajdu, viděli jsme se onehdá a říkal, ať přijdu kdykoli, že místo je. Asi tomu ještě nechám měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A žijete kde, jestli se můžu zeptat, tady v ČR?!
já s tím byla docela srovnaná, že malá půjde tak brzo (už jsem to tak slíbila při odchodu na MD), ale neskutečně mě iritovala ta každodenní masáž a tlak okolí, jak jsem špatná matka. tak přeju, hlavně, ať Ti tohle nepodlomí kolena!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michaela1808 jj cesko. No uvidime.. zatim to zvazuju. Nez pujdu za sefem chci mit jasno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě na závěr dodám, že třeba matky, co se musí vrátit kvůli penězům, to mají v uvozovkách mnohem jednodušší, protože nad tím nemusí tak dumat, kdežto třeba já šla z vlastního popudu a tím pádem jsem byla nucena pořád v sobě zvažovat, zda dělám dobře. ve finále a s odstupem času ale vím, že to bylo dobré rozhodnutí a dítěti to také nejen že neublížilo, ale i prospělo. je také velmi důležitý výběr zařízení či osoby, která bude s dítětem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit