Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Burj Chalifa…a chlastala u toho bohužel maximálně svařák z prášku ![]()
@Billi píše:
@Burj Chalifa tak to doslova řekla ona matka
tak z toho slovního průjmíku bych se také opila, pardon ožrala.
@kacz píše:
Jinak mě na hernách neštve nic. Chodila jsem do jedné, kde měli internet a brala jsem si tam práci. Buď jsem si sedla do křesla a revidovala jsem nějaké dokumenty anebo jsem přímo pracovala na kompu. Většina těžce pracujících matek na mateřské se tam přikolébala v půl jedenácté, takže od osmi, kdy otvírali, tam byl 2,5 hodiny úžasný klid. Byla tam i rampa s klouzačkami, stany a trampolíny, takže paráda. Vlastně jediné, co mi vadilo, byla malá nabídka alkoholických nápojů.
No takové matky jako si ty tam potkávám.. Sedí u kompu, děcka si nevšímají a to tam pak dělá brajgl.. Nedávno jsem byla po dlouhé době v herně (já si na to moc nepotrpím) co tam bylo za spratky to bylo strašné. Matky otočené pro jistotu zády, jedna tam byla právě na kompu a další úplně bokem od dětí..
Děcka nevychované, dělají bordel a nikdo je neokřikne!!! A ještě si matky myslí jake nemají andělíčky.. ![]()
@brulinka laskavě važ slova, milá zlatá. Nevím, jaké „takové matky, jako jsem já“ tam potkáváš, když mě vůbec neznáš, protože moje dítě rozhodně není nevychované. Tak tam nechoď a budeš mít klid.
No, jenže ty maky tam chodi, aby si prý od tech deti odpocinuly…bylo mi řeceno…v jedne herne delam. bych vám mohla vyprávet… ![]()
Štvou mě tam bezohledné matky s kašlajícími a usmrkanými dětmi, pokud dítě není ok mají být prostě doma. Chodíme už minimálně, a pokud jdeme tak ideálně o víkendu dopoledne, kdy tam není nával.
@Aishenka píše: Štvou mě tam bezohledné matky s kašlajícími a usmrkanými dětmi, pokud dítě není ok mají být prostě doma. Chodíme už minimálně, a pokud jdeme tak ideálně o víkendu dopoledne, kdy tam není nával.
taky se nam stalo, ze vylozene nemocne ditko..
mne vadi, mam 13m a chofim do 3 let hern, kdyz se tam navali starsi deti a perou se, litaj a nic..pritom tam jsou batolata i nechodici deti, to je oak docela nebezoecny