Co vás štve na dětských hernách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7904
15.11.15 17:26

@Burj Chalifa…a chlastala u toho bohužel maximálně svařák z prášku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.15 17:33
@Billi píše:
@Burj Chalifa tak to doslova řekla ona matka ;)

tak z toho slovního průjmíku bych se také opila, pardon ožrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
15.11.15 20:36
@kacz píše:
Jinak mě na hernách neštve nic. Chodila jsem do jedné, kde měli internet a brala jsem si tam práci. Buď jsem si sedla do křesla a revidovala jsem nějaké dokumenty anebo jsem přímo pracovala na kompu. Většina těžce pracujících matek na mateřské se tam přikolébala v půl jedenácté, takže od osmi, kdy otvírali, tam byl 2,5 hodiny úžasný klid. Byla tam i rampa s klouzačkami, stany a trampolíny, takže paráda. Vlastně jediné, co mi vadilo, byla malá nabídka alkoholických nápojů.

No takové matky jako si ty tam potkávám.. Sedí u kompu, děcka si nevšímají a to tam pak dělá brajgl.. Nedávno jsem byla po dlouhé době v herně (já si na to moc nepotrpím) co tam bylo za spratky to bylo strašné. Matky otočené pro jistotu zády, jedna tam byla právě na kompu a další úplně bokem od dětí.. :cert: Děcka nevychované, dělají bordel a nikdo je neokřikne!!! A ještě si matky myslí jake nemají andělíčky.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
16.11.15 09:17

@brulinka laskavě važ slova, milá zlatá. Nevím, jaké „takové matky, jako jsem já“ tam potkáváš, když mě vůbec neznáš, protože moje dítě rozhodně není nevychované. Tak tam nechoď a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 14:25

No, jenže ty maky tam chodi, aby si prý od tech deti odpocinuly…bylo mi řeceno…v jedne herne delam. bych vám mohla vyprávet… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
9.2.17 14:29

Štvou mě tam bezohledné matky s kašlajícími a usmrkanými dětmi, pokud dítě není ok mají být prostě doma. Chodíme už minimálně, a pokud jdeme tak ideálně o víkendu dopoledne, kdy tam není nával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
11.2.17 08:31
@Aishenka píše: Štvou mě tam bezohledné matky s kašlajícími a usmrkanými dětmi, pokud dítě není ok mají být prostě doma. Chodíme už minimálně, a pokud jdeme tak ideálně o víkendu dopoledne, kdy tam není nával.

taky se nam stalo, ze vylozene nemocne ditko.. :roll: mne vadi, mam 13m a chofim do 3 let hern, kdyz se tam navali starsi deti a perou se, litaj a nic..pritom tam jsou batolata i nechodici deti, to je oak docela nebezoecny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí