Co vše musí umět dítě než jde do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5169
30.9.24 19:00
@Zmatka píše: Více

No nevím, 4 letý dítě snad nepotřebuje nějakou spešl dlouhou adaptaci :nevim: To už je celkem rozumný chápající dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77273
30.9.24 20:17

no já bych zase za povinnou adaptaci byla nešťastná, dcera šla v 2,5 letech do dětské skupiny na 4 dny týdně, od 8 do 14 - skupina byla úžasná, dcera tam byla šťastná,
ve 3 letech šla do státní školky, těšila se a od první vteřiny se jí tam líbilo, měla ráda děti i učitelky, byla tam od 6.30 do 15.30, a někdy když jsem pro ni přijela, tak kňourala, že si ještě chce hrát, že tam chce ještě být - školka byla také úžasná, byla tam 4 roky, protože je říjnová a pořád pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
30.9.24 21:23
@ibis píše: Více

Proto ji zkratili na dva tydny, pro triletaky maji mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
30.9.24 21:24

@stinga a proc nestastna, nekterym detem to pomuze, jinym neuskodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77273
30.9.24 21:39

protože jsem už potřebovala pracovat na plný úvazek, a dítě by brečelo, když by po dvou hodinách muselo jít ze školky :mrgreen:

• u nás se vzpomíná, jak já jako tříletá nemohla nastoupit do školky, protože matka nesehnala práci, když jsme šli kolem plotu školky, tak jsem na tom plotě visela a brečela, že nemůžu dovnitř, hrát si s dětmi a prosila mamku, ať mě tam pustí aspoň na chvilku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
30.9.24 21:45

@stinga Vsak jasne, pokud tam rodic nepotrebuje byt, nemusi. Ale ja treba potrebovala a nemohla, to mi vadi. A pak, pokud nekomu hodijy hystericky place dite, tak teda bych taky cekala nejakou spolecnou iniciativu vsech dospelych :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.10.24 09:01

To je opravdu složitá situace 😞. Zkusila bych možná promluvit s ředitelkou té školky, zda by šla najít nějaká individuálnější řešení. Někdy pomůže i kontakt s jinými rodiči, kteří mají podobný problém, anebo popřemýšlet o maminkách na výpomoc, kteří si vzájemně pomáhají, když jsou na tom podobně 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí