Co všechno k moři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eustress
15.1.23 18:20

Co je žilko?

• Citovat
  • Upravit
14313
15.1.23 18:22

@Ignácie Píše že letí prvně tak je natesena no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
15.1.23 18:32

No a? Třeba letí teď. K moři se nejezdí jenom v létě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
15.1.23 18:34
@Annabela11 píše:
@Ignácie Píše že letí prvně tak je natesena no…

Jj natesena :palec: pisu si seznam. Chci byt pripravena… :lol:

• Citovat
  • Upravit
2038
15.1.23 18:37

Dcera vždycky prochodi celou dovolenou v crocsech, Vem hlavně opalovaci kremy a takový ty trička do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
15.1.23 19:42

@smile_xxx tak si stačí koupit krém s. minerálními filmy a přes poledne nechodit na sluníčko ☀️ :wink:

• Citovat
  • Upravit
853
15.1.23 19:43
@mackA159 píše:
Jj natesena :palec: pisu si seznam. Chci byt pripravena… :lol:

V tom případě si pripiš flashku s pohádkami. U nás na dovolené k nezaplacení. Děti večer u pohádky a my s vínem na balkoně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 19:44

Pro děti vždycky sandaly a nějaký pantofle, máme i tenisky ale moc nevyužijeme, plavky, trička, tilka kraťasy a tepláčky, mikina ( jezdíme autem do Itálie přes noc a v Rakousku je zima ), spodní prádlo asi psát nemusím a jedny ponožky, pokrývka hlavy, holčičkylékyšaty, sukně treba do města nebo tak, krémy ( opalovák 50+ a kdyby náhodou tak i panthenol na spáleniny),
Pro nás klasika v čem chodíme normálně v létě ( přítel opalovák 30 a já žádný)
Jezdíme do apartmánů s pračkou takže kdyby náhodou tak to vyperu..Pak velké osušky na pláž, menší k bazénu a ručníky malé.
Jezdim s přítelem a bereme vždy sourozence a tohle jim balím.
A nějaký tělový krém ( od ty soli z moře mám já a sestra hrozně suchou pokožku takže mazat a něco na rty ) a určitě vemte to na komáry do zásuvky a repelent :zed: ( jeden rok se nám stalo že se nedalo vylez ven večer a větrat jak bylo šíleně hodně komárů), sluneční brýle ( mám radši i kapky do očí).. a už mě nic nenapadá. Pak klasika asi co berete vždy sebou.

• Citovat
  • Upravit
13415
15.1.23 19:57

Manžel měl reakci na sluníčko (nebo to prostě přepísknul), tak jsem na místě na doporučení sháněla šumivé calcium. Krémy po opalování a léky na alergii jsme naštěstí měli. A záleží na moři - boty do vody kvůli ježkům? Jinak klasika, jako když jdeš na celý den na plovárnu x dny. Prášek na praní - po každém koupání jsem přeprala plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
15.1.23 20:01

A na pozorování pod vodou je dobrá taková ta maska, ne klasický šnorchl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
15.1.23 20:02
@Pajka89 píše:
V lednu řešíš, kolik triček si zabalit v létě k moři?

No tesit se v zime do tepla je parada. Vubec se ji nedivim, ze uz nad tim premysli, kdyz clovek vidi to pocasi venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
15.1.23 20:14

Uv oblecky na koupání, hodně triček, nějaké mlsani, na které jsou zvykli (kapsicky a tak - hodi se). To je podle mě takovy zaklad, krom těch léku a dokladu samozřejmě. Pokrývky hlavy - to je snad jasne.

Já jsem měla malého rada v dlouhých tenouckych kalhotách z trickoveho materiálu, nemusela jsem mu porad matlat něčím nozky a neměl Písek mezi pulkama a jinde v té oblasti :lol: pak měl triko a ručky jsem mu mazala pravidelne. Má ale světlou pokožku po mne a mne nedělá dobre mít holou kůži na přímém slunci příliš dlouho, byt namazanou, raději se oblecu nebo zakryji.

Jinak co bych si vzala příště je nějaká láhev na piti, u nas v resortu byly jen takové mrnave kelímky a z toho se pít nedalo, člověk musel chodit strasne často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
16.1.23 03:00

@smile_xxx a co používáš za opalovak?
Minerální filtry ti na kůži udělají film a slunko se na kůži vůbec nedostane :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
16.1.23 03:08

Veškerou kosmetiku kupuju až na místě. Když jsem letos viděla ceny opalovacích krému u nás a ve Francii, tak v kufru už z tohodle netahnu nic. My jezdíme do apartmánu minimálně na 14 dní, takže i oblečení stačí pár kousků a vyperu v pračce
Fajn jsou brýle do vody, pokud se děti potápí.
Hlavní jsou léky co člověk užívá, peníze / karta, pojištění, letenky, vouchery..my nejezdíme na váleci, ale spíš poznávací dovolené..
Jako táhnout s sebou jídlo na pláž, flašku a podobně kraviny, to koupím na místě…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix