Co zahrnuje poplatek "otec u porodu"?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
23.1.12 21:39

Já jsem si vždycky myslela, že se ten poplatek platí „preventivně“ proto, že kdyby ten táta omdlel, tak že s ním budou mít starosti (možná třeba i větší, než se samotnou maminou a miminkem)… :mrgreen: Jídlo bych ani nečekala, to jsou teda u vás hodný… Mě čeká první porod na konci února, tak uvidíme… :) Každopádně manžel chce k porodu jít, já jsem ráda a za co zaplatíme? No jo no, dneska se prostě platí za všechno. Hlavně, že chce jít a bude u takové události se mnou. Na sváču budu myslet, vezmu ji s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 09:21

platby jsou vykoristovani

:dance: :dance: Ja zasnu, cim vsim se v „demokracii“ da vydelavat. Na jedne strane si vydelate nejakou korunu jako zprostredkovatel, se vsim vsudy tedy s fakturou, registraci, cili opravnene dle procentualne ohodnocenim stupnice, ale soudne uz jste vyderac, co potom je too, ze nektere nemocnice vyzaduji poplatek za pritomnost otce a jine ne, a co jako ten otec je neceho „nadvybaveni“, ktery tam nema bez placeni co delat???!!Toto je na hlavu a myslim si, ze ministr zdravotnictvi jakozto lekar by mel stat na zemi a ne v oblacich a tuhle nehoraznost smest ze sveta!! To ze je tatinek u porodu sve detatka, nebere nic Nemocnici, nic matce, nic detatku, nic sestram tak kruci co jste to vymysleliza hovadinu, aby se zato platilo, nemusi mit od vas piti, jidlo, muze mit sve anebo nehygienicke muze byt za sklem, co si stale nekdo vymysli obohacovani, to je diskriminace tatinku!!!zRUSTE TUHLE NEBETYCNOU BLBOST A OTEC MUZE BYT I NEMUSI U PORODU HLAVNE ZDARMA!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
16.7.16 09:24
@Eleonorika píše: :dance: :dance: Ja zasnu, cim vsim se v „demokracii“ da vydelavat. Na jedne strane si vydelate nejakou korunu jako zprostredkovatel, se vsim vsudy tedy s fakturou, registraci, cili opravnene dle procentualne ohodnocenim stupnice, ale soudne uz jste vyderac, co potom je too, ze nektere nemocnice vyzaduji poplatek za pritomnost otce a jine ne, a co jako ten otec je neceho „nadvybaveni“, ktery tam nema bez placeni co delat???!!Toto je na hlavu a myslim si, ze ministr zdravotnictvi jakozto lekar by mel stat na zemi a ne v oblacich a tuhle nehoraznost smest ze sveta!! To ze je tatinek u porodu sve detatka, nebere nic Nemocnici, nic matce, nic detatku, nic sestram tak kruci co jste to vymysleliza hovadinu, aby se zato platilo, nemusi mit od vas piti, jidlo, muze mit sve anebo nehygienicke muze byt za sklem, co si stale nekdo vymysli obohacovani, to je diskriminace tatinku!!!zRUSTE TUHLE NEBETYCNOU BLBOST A OTEC MUZE BYT I NEMUSI U PORODU HLAVNE ZDARMA!!!

Places na špatném hrobě. Tady to nikdo rušit nebude :mrgreen: musíš sve příspěvky mířit trosku výš, treba k politikům. A nebo si vybírat porodnici kde se tyto poplatky neplatí. Anebo rodit doma a mas to :lol:

• Citovat
  • Upravit
1401
16.7.16 09:31

@Eleonorika Už to zrušili, ne? V Hořovicích, kde se poplatky platily nám řekli, že je už vybírat nesmí, protože je to protizákonné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
16.7.16 09:39

@Veru P
Poplatky zrušeny ale porodnice si nechává zaplatit za overal který má otec u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
16.7.16 09:48

Nesmi se to jmenovat,,poplatek za doprovod u porodu", ale nektere porodnice to jenom prejmenovaly a vybiraji dal. Treba v Podoli nam rikali, ze jsou statni podnik a maji to narizene shora a nic s tim nenadelaji a ze ty penize rozhodne nejsou zpet do porodnice nebo PA do kapes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
16.7.16 09:59
@sakota píše:
Nesmi se to jmenovat,,poplatek za doprovod u porodu", ale nektere porodnice to jenom prejmenovaly a vybiraji dal. Treba v Podoli nam rikali, ze jsou statni podnik a maji to narizene shora a nic s tim nenadelaji a ze ty penize rozhodne nejsou zpet do porodnice nebo PA do kapes…

No jo…Státní podnik…Jsem ráda, že jsem se této instituci vyhla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
16.7.16 10:34

@Marjanka Neočekávala bych od porodnice full servis nebo, že ti tam přijde navařit za to pětikilo Pohlreich v pruběhu porodu :D :D :D. Taky muj ex dostal plášť čepku a toť vše, ale nedávno se to řešilo v tv. Duvod si už nepamatuju, ale představ si že někteří lide by byly schopní tam dotáhnout k porodu celou svojí familii, takže už z toho důvodu to chápu :mrgreen: já si tam dotáhla dokonce svoji mamku, která taky vyplajzla 500,– ( spíše se ona neudržela jak slyšela muj jekot přes telefon) :mrgreen: :mrgreen:. K nastavajícimu porodu se stavím po cestě u MC drive a před klystýrem se chystám pořádně nacpat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí