Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte, je tu někdo, kdo ví, co to znamená? Vím co je označení 2a, i 2c…ale nerozumím tomu, co to znamená v případě, že je to psané u jedné kyčle…a měl někdo, kdo léčil frejkovo peřinkou? Jak dlouho - vyléčil? Nám nasadili až ve třech a půl měsících
…snad to i tak pomůže, poctivě dáváme.
Ze jsou vychylene. Normal je 1a. My pouzivali jen siroke baleni a spravilo se to.
@Zvědavka x Chce to pri kazdym prebalovani cvicit s kyclema. Poctive, jinak muzete dostat i perinku nebo trminky a to uz je blbe:(
Sary, to mě mrzí…hrozná představa, úplně trnu, za šest týdnů na kontrolu, tak se modlim, aby se to zlepšilo, peřinku máme už týden..ale dal nám malou, takze teď máme druhy den větší..držím vám palce! Já bych se asi sesypala už
. A jak ste se k trakci dopracovali?
Kristý… cvičili sme poctivě, teď mám řekla, že nemusíme, když má tu peřinku. Tak jen trochu protahujeme.
Malá měla původně 2b měla peřinku pak trmeny a pak ji udělali rtg a zjistili vykloubeni. Teď lezime v brně. pry stačí 10 dní trakce a pak ji to zkusí zakloubit. Když se to podaří dostane sadrovou spiku na 6 týdnů. a pak strojek.ten je prý už v pohodě.
To je strašný…jak to vypadá „celkem dobře“…stejně se může stát tohle
. Nechápu, že to neviděli dřív..
Sáry, pořád mi to vrtá hlavou…jak mohli zjistit vykloubení tak pozdě? To neviděli, nebo se to stalo…při používání té peřinky - třmenu?
To vykloubeni se stalo až při nasazení trminku. A tady v brně zjistili že to dr. Nasadila špatně. ![]()
Aha, to je… neuvěřitelný teda. Pak svěř dítě do rukou doktorům
. Tak ať vám to dopadne brzy dobře.