Co znamená označení u kyčle 2a/2c?

9.3.18 11:49

Co znamená označení u kyčle 2a/2c?

Ahojte, je tu někdo, kdo ví, co to znamená? Vím co je označení 2a, i 2c…ale nerozumím tomu, co to znamená v případě, že je to psané u jedné kyčle…a měl někdo, kdo léčil frejkovo peřinkou? Jak dlouho - vyléčil? Nám nasadili až ve třech a půl měsících :(…snad to i tak pomůže, poctivě dáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
9.3.18 12:02

Edit: neumím číst, promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
9.3.18 12:06

Ze jsou vychylene. Normal je 1a. My pouzivali jen siroke baleni a spravilo se to.

• Citovat
  • Upravit
1598
9.3.18 14:20

My máme 3a a jsme v brně na trakci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
9.3.18 14:28

@Zvědavka x Chce to pri kazdym prebalovani cvicit s kyclema. Poctive, jinak muzete dostat i perinku nebo trminky a to uz je blbe:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.18 14:54

Sary, to mě mrzí…hrozná představa, úplně trnu, za šest týdnů na kontrolu, tak se modlim, aby se to zlepšilo, peřinku máme už týden..ale dal nám malou, takze teď máme druhy den větší..držím vám palce! Já bych se asi sesypala už :,(. A jak ste se k trakci dopracovali?
Kristý… cvičili sme poctivě, teď mám řekla, že nemusíme, když má tu peřinku. Tak jen trochu protahujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
9.3.18 15:35

Malá měla původně 2b měla peřinku pak trmeny a pak ji udělali rtg a zjistili vykloubeni. Teď lezime v brně. pry stačí 10 dní trakce a pak ji to zkusí zakloubit. Když se to podaří dostane sadrovou spiku na 6 týdnů. a pak strojek.ten je prý už v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.18 09:43

To je strašný…jak to vypadá „celkem dobře“…stejně se může stát tohle :(. Nechápu, že to neviděli dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.18 20:10

Sáry, pořád mi to vrtá hlavou…jak mohli zjistit vykloubení tak pozdě? To neviděli, nebo se to stalo…při používání té peřinky - třmenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
11.3.18 14:56

To vykloubeni se stalo až při nasazení trminku. A tady v brně zjistili že to dr. Nasadila špatně. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.18 15:40

Aha, to je… neuvěřitelný teda. Pak svěř dítě do rukou doktorům :(. Tak ať vám to dopadne brzy dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
11.3.18 18:36

Moc děkuju :kytka: snad už to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí