Cofidis - nákup na splátky

4.3.20 14:50

Cofidis - nákup na splátky

Ahoj, prosím o vaše zkušenosti. Rozhodla jsem se, že bych si vzala zboží na splátky. Máte někdo zkušenosti se společností Cofidis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
4.3.20 14:53

@shadowofangels kdysi daaaavno za mladych let si brala kamoska, nijak moc nepreplatila a vcelku spoko. Vzdy ale plati radne splacet :palec:

• Citovat
  • Upravit
22569
4.3.20 14:55

@shadowofangels potřebuješ to zboží nutně? Pochopila bych ledničku, pračku apod. Jinak bych do půjčky nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.20 15:03

@Kockazvysocan nooo, právě potřebuji si dovybavit byt, jsem se stěhovala potřebuji to tu mít už co nejdříve zařízené.. Ale do nákupu na splátky se mi taky nechce, nejsem moc důvěřivá k těmto společnostem, proto jsem si dala dotaz. Ale stejně to vypadá, že si radši budu šetřit a prostě koupím až na to budu mít. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.20 15:11

@shadowbabe s řádným splácením problém nemám, jen právě nepotřebuju nějak naletět neb nemám důvěru k těmto společnostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
4.3.20 15:14

@shadowofangels když už na to nemáš balík peněz, radši bych si tedy vzala úvěr v bance, přijde mi to mnohem lepší a ve finále i výhodnější než u lichvářů nebo nedejbože to řešit přes kreditku. Jako prošli jsme si tím určitě všichni, nemyslím si, že je to ostuda, ale šla bych do bankovní půjčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.20 15:20

@Kockazvysocan půjčku nechci, to si to radši našetřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3708
4.3.20 15:35
@shadowofangels píše:

A proč nechceš klasickou půjčku, že to si raději našetříš, ale nebankovní společnost ano?
Tomu nerozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
4.3.20 16:03

Lepsi nez lichvari je pujcka od banky, kde mas treba ucet… Ale jestli to neni nezbytnost, jako napr lednicka, tak je lepsi samozřejmě počkat a radsi si usetrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
4.3.20 16:16
@shadowofangels píše:

Tomu moc nerozumím. Našetřit si je the Best :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.3.20 16:55

@shadowofangels No ja taky ne, hele zkus spis fakt bud banku nebo davej bokem penizky :palec:

• Citovat
  • Upravit
685
4.3.20 17:37
@shadowofangels píše:

Nechceš půjčku a chces prodej na splátky od Cofidisu? Vždyť oni poskytuji půjčky/úvěr? Viděla jsi smlouvu, kterou bys podepisovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23192
4.3.20 20:01

Jestli je to víc věcí a pokud je nutně potřebuješ, vzala bych si půjčku u své banky. Taky jsem si tenkrát brali na zařízení bytu asi 40.tis.
Pokud potřebuješ jen jednu věc, tak většina je bezúročná, když to zařizuješ přez ten obchod kde kupuješ.
Sama od sebe půjčku od těhle lichvářů bych si nevzala. Nikdy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.11.23 12:54

Cofidis zamítnutí

Dobrý den, přítel. si chtěl. vzit na pračku 10 tisíc vyplnil. fotmulare a vše, a nakonec pořád nic volal za 4 dny a operátorka mu řekla že to nebyli schválené, on totiž mel. osobni bankrot co mu skoncil před 3 lety a má záznam v registru..paní teta tvrdila že posílali SMS ale.nic neposlali, peníze samozřejmě na účet také. nic, a paní tvrdila že mu to bylo zamítnuto a další za 4 měsíce mám to teda brát že je teda vs ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák