Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Máte zkušennosti s čokoládovou masáží?A cena?
Zatim ne, ale zitra jedem na dovcu do wellness hotelu, tak hodlam vyzkouset…
Minule jsem mela v tom samem hotelu medovou a nemela chybu a v zime miluju hot-stones masaz. Taky maji v nabidce masaz bylinnymi pytlíky, coz zni dost zajimave a novinku nejakou havajskou masaz Toko-riki nahratyma muslema a kokosovym olejem. Jenze to by tam clovek nechal za procedury skoro jako za cely pobyt pro ctyri lidi ![]()
Mně to přijde hrozně hnusné něčím se takhle dobrovolně opatlávat - ať už je to bláto nebo čokoláda. ![]()
Ale co vím, tak to skoro nikde nedělají, teda u nás v okolí určitě ne. Že by o to nebyl zájem? … Protože to není až tak úžasné, jak se občas někde píše? ![]()
rejžička píše:
Mně to přijde hrozně hnusné něčím se takhle dobrovolně opatlávat - ať už je to bláto nebo čokoláda.
Ale co vím, tak to skoro nikde nedělají, teda u nás v okolí určitě ne. Že by o to nebyl zájem? … Protože to není až tak úžasné, jak se občas někde píše?
Ze tobe to prijde hnusne
, tak nekomu to muze prijit jako ohromny relax
A u vas v okoli, to je jako kde? ![]()
Mimochodem ale na tvoje pocity se zakladatelka neptala… ![]()
Napriklad u medove masaze ve trech intervalech do zad rozmasirovavaji nahraty med - neni to vubec lepkave ci patlave…je to detoxikacni a opravdu jsem mela na rucniku par tmavych blivajziku… ![]()
Pro Jani09 - u nas na vsi kousek za Prahou se masaze pohybuji kolem petistovky, ted v tom wellness hotelu kam jedeme jsou v rozmezi od 500 do 1000 a nejdrazsi je ta havajska kolem 1200,–
Vracime se ve stredu nebo ve ctvrtek, tak urcite poreferuji ![]()
Mimochodem ale na tvoje pocity se zakladatelka neptala…
par tmavych blivajziku…
havajska kolem 1200,–
Tak to promiň, že si dovoluju přispět do debaty, když nemám zkušenost, snad jen osobní pocit z toho. ![]()
Tak mam cerstvou vcerejsi zkusenost a je to uzasna vec.
Prvne vam udela maserka peeling celeho tela (krom bricha a prsou samozrejme) peelingem s kousky cokoladovych bobu, pak se jdete osprchovat a potom nanese cokoladu, coz je pripravek z prave vysokoprocentni cokolady s prisadami, aby byla samozahrivaci a posleze tuhnouci.
Roztirat vonavou teplou cokoladu po tele je neskutecne prijemne…Pak vas zabali a nechaji vas 20 minut odpocivat, cokolada zatim na vas ztuhne. Je to neskutecny relax lezet ve vonave cokolade a relaxovat a cuchat tu vuni. Pak se jdete osprchovat a na zaver vas namazou cokoladovym olejem.
Jako bonus je to, ze ma clovek hezkou barvu, pry si ji hodne objednavaji v plesove sezone, clovek neni tak vyblity…
suma sumarum - stalo to za to
a vrele vsem doporucuju ![]()