Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Máte někdo zkušenost s tímto krémem? http://www.novinky.cz/…t-tydnu.html A co si o tom myslíte? Mám po kojení prsa v hrozným stavu, tak přemýšlím, jestli to nevyzkoušet ![]()
ahoj, zkušenosti nemám. kojila jsem rok. Před tím pěkný pevný béčka a teď..... trochu menší, úplně měkký, povadlejší, naštěstí nepopraskaný prsa. ale počkám, co se bude dít během pár měsíců, prý se zase obnoví zásoba tuku a neni to tak zlé ![]()
Jo trošku cvičím - takový to jak se před prsama tlačí dlaně proti sobě.
lisacka píše:
Máte někdo zkušenost s tímto krémem? http://www.novinky.cz/…t-tydnu.html A co si o tom myslíte? Mám po kojení prsa v hrozným stavu, tak přemýšlím, jestli to nevyzkoušet
Být tebou,tak vůbec nepřemýšlím na tím,že to koupím
.takovým věcem vůbec nevěřím.A i kdyby to opravdu fungovala,tak by si to plastičtí chirurgové pěkně pohlídali,aby něco takového vůbec nespatřilo světlo světa ![]()
Jana F píše:
ahoj, zkušenosti nemám. kojila jsem rok. Před tím pěkný pevný béčka a teď..... trochu menší, úplně měkký, povadlejší, naštěstí nepopraskaný prsa. ale počkám, co se bude dít během pár měsíců, prý se zase obnoví zásoba tuku a neni to tak zlé
Jo trošku cvičím - takový to jak se před prsama tlačí dlaně proti sobě.
Mě už nepomůže ani svěcená voda.Taky jsem myslela,že se to časem spraví a prd.žádná tuková vrstva,jen kůže
V druhém těhu se to trošku spravilo,ale po porodu a dokojení,to je něco strašného,ale už jsem si za ty roky zvykla a chlap taky ![]()
Teď sedím u internetu a hledám, kde se to dá objednat. Mám také po kojení zničená prsa a je mi jedno, jestli někdo tvrdí, že to pomůže nebo nepomůže. Já to každopádně za 450,– zkusím!!!!!!
Není to tak hrůzostrašná částka. Za zkoušku to stojí…:-)
Ahoj, také jsem si dnes o tom zázračném krému přečetla článek, ale nějak se nemohu dopátrat kde a jak ho objednat. myslím, že za zkoušku to stojí ![]()
Ahojte holky,taky nevim s tou objednavkou.Nasla jsem jen jednu stranku a prvni se musis zaregistrovat,ale jelikoz je to cele v angline moc mi to nejde
zensky az zjistite jak jej sehnat,pujdu do nej taky. ja po kojeni prisla uplne o prsa,ale do plastiky bych nesla. a za cenu kterou normalne investuji napr do samponu to zkusit proste musim . no ne? ![]()
Nemáte ještě nějaké informace jestli je to jednorázovka nebo se tím musíme mazat na věky?
Tak to je na mě moc, na aukru za 2tis. a na té české internetové stránce 840,–, zkoušela jsem stránky ty anglické, ale nemohu se tam nikam proklikat. V angličtině neexceluji, takže to podle toho vypadalo, ale zaregistrovaná jsem, tím ovšem končím a hlavně mě zajímá kolik dám za dopravu…a to tam taky nemůžu zjistit…:-(
Ahojte, ja do anglie jezdim dost casto, ted jsem si precetla clanek o tom kremu a jelikoz pisou, ze tam ten krem stoji do 20 liber tak ho tam koupim a pisnu echo co a jak… Jen doufam, ze to nema nejake nezadouci ucinky
, tvar prsou mam peknej, jen bych si prala aspon o cislo vetsi ![]()
Diskuse je určena ke sdílení zkušeností nikoliv k vkládání odkazů ke koupi.
V tom případě se na stránkách zaregistrujte a doporučujte si je skrze Soukromé Zprávy. Příspěvky mažu.
Tereza
Našla jsi to někde? Já četla na jiný stránce, že si musíme chvíli počkat než to příjde do českých prodejen že nejdříve do coopu a lidlu a pak do dalších, já myslela že to bude k objednání na netu ![]()
admin píše:
Diskuse je určena ke sdílení zkušeností nikoliv k vkládání odkazů ke koupi.V tom případě se na stránkách zaregistrujte a doporučujte si je skrze Soukromé Zprávy. Příspěvky mažu.
Tereza
ahoj holky, sledujte ten krém na heurece, podařilo se mi to tam zastihnout když tam měli 3 ks za 840kč.