Krém Bust Fix

105
10.11.11 14:28

Krém Bust Fix

Máte někdo zkušenost s tímto krémem? http://www.novinky.cz/…t-tydnu.html A co si o tom myslíte? Mám po kojení prsa v hrozným stavu, tak přemýšlím, jestli to nevyzkoušet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
10.11.11 14:32

ahoj, zkušenosti nemám. kojila jsem rok. Před tím pěkný pevný béčka a teď..... trochu menší, úplně měkký, povadlejší, naštěstí nepopraskaný prsa. ale počkám, co se bude dít během pár měsíců, prý se zase obnoví zásoba tuku a neni to tak zlé :nevim:
Jo trošku cvičím - takový to jak se před prsama tlačí dlaně proti sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.11.11 14:33
lisacka píše:
Máte někdo zkušenost s tímto krémem? http://www.novinky.cz/…t-tydnu.html A co si o tom myslíte? Mám po kojení prsa v hrozným stavu, tak přemýšlím, jestli to nevyzkoušet :think:

Být tebou,tak vůbec nepřemýšlím na tím,že to koupím :mrgreen: .takovým věcem vůbec nevěřím.A i kdyby to opravdu fungovala,tak by si to plastičtí chirurgové pěkně pohlídali,aby něco takového vůbec nespatřilo světlo světa :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.11.11 14:35
Jana F píše:
ahoj, zkušenosti nemám. kojila jsem rok. Před tím pěkný pevný béčka a teď..... trochu menší, úplně měkký, povadlejší, naštěstí nepopraskaný prsa. ale počkám, co se bude dít během pár měsíců, prý se zase obnoví zásoba tuku a neni to tak zlé :nevim:
Jo trošku cvičím - takový to jak se před prsama tlačí dlaně proti sobě.

Mě už nepomůže ani svěcená voda.Taky jsem myslela,že se to časem spraví a prd.žádná tuková vrstva,jen kůže :poblion: :poblion: V druhém těhu se to trošku spravilo,ale po porodu a dokojení,to je něco strašného,ale už jsem si za ty roky zvykla a chlap taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
roli
10.11.11 14:49

Teď to taky googlím

Teď sedím u internetu a hledám, kde se to dá objednat. Mám také po kojení zničená prsa a je mi jedno, jestli někdo tvrdí, že to pomůže nebo nepomůže. Já to každopádně za 450,– zkusím!!!!!! :-) Není to tak hrůzostrašná částka. Za zkoušku to stojí…:-)

• Citovat
  • Upravit
P34
10.11.11 15:13

Ahoj, také jsem si dnes o tom zázračném krému přečetla článek, ale nějak se nemohu dopátrat kde a jak ho objednat. myslím, že za zkoušku to stojí :-)

• Citovat
  • Upravit
el2358
10.11.11 15:26

Ahojte holky,taky nevim s tou objednavkou.Nasla jsem jen jednu stranku a prvni se musis zaregistrovat,ale jelikoz je to cele v angline moc mi to nejde

• Citovat
  • Upravit
23
10.11.11 15:29

zensky az zjistite jak jej sehnat,pujdu do nej taky. ja po kojeni prisla uplne o prsa,ale do plastiky bych nesla. a za cenu kterou normalne investuji napr do samponu to zkusit proste musim . no ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P34
10.11.11 15:46

Nemáte ještě nějaké informace jestli je to jednorázovka nebo se tím musíme mazat na věky?

• Citovat
  • Upravit
roli
10.11.11 16:01

:-)

Tak to je na mě moc, na aukru za 2tis. a na té české internetové stránce 840,–, zkoušela jsem stránky ty anglické, ale nemohu se tam nikam proklikat. V angličtině neexceluji, takže to podle toho vypadalo, ale zaregistrovaná jsem, tím ovšem končím a hlavně mě zajímá kolik dám za dopravu…a to tam taky nemůžu zjistit…:-(

• Citovat
  • Upravit
lajla27
10.11.11 16:07

Dám echo ženy

Ahojte, ja do anglie jezdim dost casto, ted jsem si precetla clanek o tom kremu a jelikoz pisou, ze tam ten krem stoji do 20 liber tak ho tam koupim a pisnu echo co a jak… Jen doufam, ze to nema nejake nezadouci ucinky :-? , tvar prsou mam peknej, jen bych si prala aspon o cislo vetsi :-)

• Citovat
  • Upravit
20841
10.11.11 19:03

Diskuse je určena ke sdílení zkušeností nikoliv k vkládání odkazů ke koupi.

V tom případě se na stránkách zaregistrujte a doporučujte si je skrze Soukromé Zprávy. Příspěvky mažu.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hrubisek
10.11.11 19:04

Našla jsi to někde? Já četla na jiný stránce, že si musíme chvíli počkat než to příjde do českých prodejen že nejdříve do coopu a lidlu a pak do dalších, já myslela že to bude k objednání na netu :(

• Citovat
  • Upravit
20662
10.11.11 19:04
admin píše:
Diskuse je určena ke sdílení zkušeností nikoliv k vkládání odkazů ke koupi.

V tom případě se na stránkách zaregistrujte a doporučujte si je skrze Soukromé Zprávy. Příspěvky mažu.

Tereza
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P34
10.11.11 19:41

ahoj holky, sledujte ten krém na heurece, podařilo se mi to tam zastihnout když tam měli 3 ks za 840kč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková