Krém Bust Fix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.11.11 19:05

Ok, beru na vědomí, díky za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
25.11.11 07:53

Poclí? Od kdy se zboží v rámci EU clí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.11 07:55
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simča 26
28.11.11 17:11

Tak huraaa! Mam to doma za tech 599 a jdu to zkusit! Dam vedet, az budou videt vysledky :D !

• Citovat
  • Upravit
105
29.11.11 13:52

Tak to jsem zvědavá, Simčo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.11 14:59

To já taky, objednala jsem si ho taky, měl by mi dojít do 14ti dnů, tak doufám, že to bude makat a že Simča bude mít už o číslo větší prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krachle
30.11.11 08:52

dá se sehnat na aukru, už mažu týden tak sem zvědavá :dance:

• Citovat
  • Upravit
229
8.12.11 13:13

Každopádně když to má bejt gratis, tak to příjde až po Novým roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.12.11 22:33
Simča 26 píše:
Tak huraaa! Mam to doma za tech 599 a jdu to zkusit! Dam vedet, az budou videt vysledky :D !

Tak co, jak to vypadá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simča 26
10.12.11 11:10

Ahoj holky,
zatím ještě nejsem Dolly Buster :-), ale musím říct, že něco vidět je.. zatím to mažu teda teprve 2 týdny, takže jsem ještě nechtěla psát konečný výsledek, ale když už mi to lisačka připomněla, tak aspoň nějaké info Vám sem napíšu! Zatím ještě chilku trpělivost, ale už teď musím říct, že je to na dobré cestě (i přítel si všiml!! :-))..asi se to pak na každé projeví individuálně, ale za pokus to stojí ;)

• Citovat
  • Upravit
10.12.11 14:01

No nekecej :lol: , tak to je super zpráva, čekám, až mi dojde a pak taky hurááá na to, doufám, že když už tam bude nějaký výsledek, tak že bude trvalý a nebudu muset mazat do konce života :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.12.11 12:35

rozdíl?

Ahoj,
nevíte jestli je nějaký rozdíl mezi:

NIP + FAB Bust Fix Plumping Treatment
a
NIP + FAB Bust Fix Décolleté gel

Objednala jsem si NIP + FAB BUST FIX zvětšení prsou
a přišel NIP + FAB Bust Fix Décolleté gel a jelikož není v balení nic česky a krabička má vevnitř 2 oddělené boxíky (v jednom byl krém) a v druhé nic - čekala bych tam nejspíš papírový návod který chybí.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
14.12.11 13:46

Krouživými pohyby vmasírujte do pokožky poprsí a dekoltu
Nejlepších výsledků dosáhnete při používání 2× denně
Před použitím ošetřete pokožku peelingem (peeling nedoporučuji používat každý den), abyste zajistili perfektní vstřebání séra do pokožky
Používejte po sprše, kdy je pokožka prohřátá a póry otevřené

V krabičce nic dalšího nechybí. a rozdíl mezi nimi není. „zvětšení prsou“ si v popisu připsal nějaký prodejce, od kterého to máte…

Plumping Treatment / Décolleté gel - různé obaly - stejný gel. Výrobce neustále inovuje obal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.12.11 13:55

rozdíl?

děkuju moc,
já jenom že jsem nemašla nikde na netu přes google tento obal nebo tubu s názvem NIP + FAB Bust Fix Décolleté gel.
I na stránce kde jsem NIP + FAB Bust Fix kupovala je fotografie obalu s názvem NIP + FAB Bust Fix Plumping Treatment
No jo…uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
14.12.11 14:12

protože si nikdo nevyfotí novej obal, ale všichni stahujou od výrobce starej obrázek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková