Krém Bust Fix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
12.11.11 17:28

To by mě zajímalo, co je považováno za normální cenu? Kolik by to muselo být, aniž by prodejce nedotoval poštovné a další nezbytný poplatky kolem toho… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
12.11.11 20:33

jj já vím. Akurát čekám, až mě to dorazí nach hause. Ale teda nemám v plánu se tím sama mazat. Teda určitě ne v současný době. Prsa mám velký až až a ještě ke všemu kojím, tak se všemu vyhýbám jak čert kříži. No uvidíme jak to bude vypadat, až dokojím :o) Ale to už vy všechny budete mít plno zkušeností…
Jinak teda jsme taky čuchala na různých webech v Británii a taky tam psali, že další faktory, které zásadně ovlivňují účinek je životní styl a životospráva, jak intenzivně se budete mazat. Výrobce doporučuje 2× denně po sprše a po peelingu. A dalším faktorem je také stav vašich tukových buněk a kolik jich už zahynulo právě Vašim životním stylem a špatnými dietami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.11.11 22:11

Tak já nejspíš počkám, až sem někdo napíše zkušenost :wink: Ten měsíc to bez velkých prs nějak vydržím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simča26
23.11.11 11:26

Já to ted našla na Aukru za 599! Máte teda někdo zkušenost, jestli to funguje? Bych si to koupila. Podle všeho je to docela dobrá cena ve srovnání s tím, co tu píšete!

• Citovat
  • Upravit
229
23.11.11 11:52

To je bezva cena. Jen jsme zvědavá, jestli se to tomu člověkovi podaří dostat do ČR… Výrobce s tím dělá pekelný obštrukce :-( A nechce to posílat...... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simča26
23.11.11 13:45

Tak jsem si objednala rovnou 2 (i pro kamosku), tak jsem zvedava! Docela dobra cena fakt, pac je tam i moznost osobniho vyzvednuti v Praze! Dam vam pak vedet, jestli uvidim nejake vysledky :-)!
To Rascal: co myslis tim, ze dela vyrobce obstrukce? a „jestli se to tomu člověkovi podaří dostat do ČR…“?

• Citovat
  • Upravit
roli
23.11.11 13:46

Já si ten krém objednala taky na aukru, a to už je tak 10 dní a nikdo mi ještě nic neposlal..... Tak asi prsa nebudou :-))

• Citovat
  • Upravit
23.11.11 13:47

Taky nechápu, navíc mi poslala odkaz, kde to koupím, takže je to v ČR????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simča26
23.11.11 13:48

Taky dobry no.. tak to ja si to pujdu vyzvednout osobne a uz se tesim az pujdu na nakup podprsenek :-D! Teda jestli to pomuze..snad..

• Citovat
  • Upravit
Simča26
23.11.11 13:49

to iivvuullkkaa: jako nikde v obchode jsem to nevidela..zatim asi jede jen to Aukro..

• Citovat
  • Upravit
roli
23.11.11 13:52

No jo vlastně, ještě nový podprsenky musím nakoupit, tak to vyjde tento „špás“ pěkně draho :-)))

• Citovat
  • Upravit
23.11.11 14:23

Takže Rascal, kápni božskou, ten odkaz je podvod???? Když je to k dostání jen na aukru… Kašlu na to, chtěla jsem si to objednat, ale nějak ti nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
23.11.11 15:34

iivvuullkkaa: jakej odkaz teď myslíš??? 8o já sem přece odkaz nedávala nebo už mi zase něco vypadlo z hlavy? Jinak se snažím domluvit s výrobcem na tom gelu na kozy a není s nima rozumná řeč :) Nic víc, nic míň. Něco mi už poslali, dneska mi do došlo konečně! :dance: , se zbytkem dělaj děsný fóry :( Jediný co je na tom fajn, že si dobře cvičím svou english :) A teď jdu zase cvičit se zápěstím a nadepsat zbytek podacích lístků, ať se můžou někteří lidi konečně začít radovat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarymary
23.11.11 16:07

bust fix

Já jsem si ho také objednala, přes solidní e-shop tady v ČR, termín dodání se sice zdržel, ale měl by mi dorazit někdy příští týden.

• Citovat
  • Upravit
229
23.11.11 18:53

Jo tak, já myslela odkaz sem na zeď, když se to prej nemá… Proč by měl bejt ten odkaz podvod? Tuším, že zítra by mělo dojít k odelslání prvních objednávek z tohoto shopu… příjde jim nový zboží ;) na další se čeká… To by teoreticky mohlo bejt příští tejden.
nikde by to neměl bejt podvod, ty krémy existujou, je na ně dobrej ohlas…
Jen jsem se zamejšlela nad tou aukcí za 599, co si ten člověk na sebe upletl za bič… Tím jsme nechtěla říct, že nějací kupující budou okradení nebo já nevim co, jen si budou muset chvíli počkat, asi jako všude (až na pár výjimek, kerý maj pár kousků doma). Nic víc, nic míň za tím nehledej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková