Krém Bust Fix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veju-beju
3.3.12 18:22

tak přítel mi to koupí, tak se těším a reakce dopíšu po kůře :-)hodně štěstí ve zvětšování

• Citovat
  • Upravit
mopy
8.3.12 21:51

Bust fix

Já přípravek testuji od vánoc tj.2,5 měs. dvakrát za den s masáží,jsou trochu pevnější, ale o zvětšení se nedá mluvit! Mám pocit, že pokud se budu ráno a večer masírovat jakýmkoli jiným krémem, bude efekt stejný. U mě to tedy nepůsobí! Ostatním držím palce.

• Citovat
  • Upravit
K-a-t-k-a
21.4.12 22:52

Pro info...

:( Takze nic = vysledek zadny (po 2 mesicich) = skoda penez!!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
105
25.4.12 19:02

Tak to mě mrzí. Jeste že jsem do toho nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka58
27.4.12 12:56

Ja jsem si teda 2 balení na http://www.bustfix.cz už zakoupila, čekám až dorazí, tak uvidím. Zas tak drahé abych to nezkusila to není :nevim:

• Citovat
  • Upravit
alena.b
10.5.12 21:35

HOlky tento přízpěvek jsem vyzkoušela a bohužel se prsa nezvětšila:-( Vyzkoušela jsem i tablety Decolen a přípravek stimulen a vše se stejným nulovým výsledkem:-(Škoda peněz!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
alena.b
10.5.12 21:36

Překlepla jsem se místo přízpěvek, mělo být přípravek :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
24.7.16 07:57

@lisacka hele koupila jsem krem bust fix na *** asi za necelych 500.. Pouzivam ho od patku a ted je nedele rano a ja i pritel jsme si hned vsimli, ze mam prsa nafoukla.

Edit admin - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.5.20 12:42
@lajla27 píše:
Ahojte, ja do anglie jezdim dost casto, ted jsem si precetla clanek o tom kremu a jelikoz pisou, ze tam ten krem stoji do 20 liber tak ho tam koupim a pisnu echo co a jak… Jen doufam, ze to nema nejake nezadouci ucinky :-? , tvar prsou mam peknej, jen bych si prala aspon o cislo vetsi :-)

Dobrý den sehnala jste krem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.5.20 12:43

@Naty808 prosím kde jste sehnala? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...