Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já přípravek testuji od vánoc tj.2,5 měs. dvakrát za den s masáží,jsou trochu pevnější, ale o zvětšení se nedá mluvit! Mám pocit, že pokud se budu ráno a večer masírovat jakýmkoli jiným krémem, bude efekt stejný. U mě to tedy nepůsobí! Ostatním držím palce.
Takze nic = vysledek zadny (po 2 mesicich) = skoda penez!!! ![]()
Ja jsem si teda 2 balení na http://www.bustfix.cz už zakoupila, čekám až dorazí, tak uvidím. Zas tak drahé abych to nezkusila to není ![]()
HOlky tento přízpěvek jsem vyzkoušela a bohužel se prsa nezvětšila:-( Vyzkoušela jsem i tablety Decolen a přípravek stimulen a vše se stejným nulovým výsledkem:-(Škoda peněz!!! ![]()
@lisacka hele koupila jsem krem bust fix na *** asi za necelych 500.. Pouzivam ho od patku a ted je nedele rano a ja i pritel jsme si hned vsimli, ze mam prsa nafoukla.
Edit admin - odkaz
@lajla27 píše:
Ahojte, ja do anglie jezdim dost casto, ted jsem si precetla clanek o tom kremu a jelikoz pisou, ze tam ten krem stoji do 20 liber tak ho tam koupim a pisnu echo co a jak… Jen doufam, ze to nema nejake nezadouci ucinky, tvar prsou mam peknej, jen bych si prala aspon o cislo vetsi
Dobrý den sehnala jste krem?
tak přítel mi to koupí, tak se těším a reakce dopíšu po kůře
hodně štěstí ve zvětšování