Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak jak pokračujete, holky? Já už taky mažu, 2 dny
. Jsem zvědavá…
Tak jsem to riskla, před použitím poctivě vyfotila prsa, pak po šesti týdnech a kupodivu??? Nevím jak se mi to povedlo, ale fotky jsou na chlup stejné, nedošlo k žádné změně, ani o 1mm!!! Fotky lze rozeznat pouze podle jiného oblečení, ale i při přerytí staré fotky tou novou, je vidět, že prsa jsou úplně stejná. Je to na prd… Takže holky neutrácejte za Bust fix, třeba zabere něco jiného! Budu ráda, když mi doporučíte něco funkčního ![]()
Asi to funguje jak u koho. Pán co to u mě objednával pro manželku už mi psal, že potřebuje další dva krémy, že to funguje
Takže asi opravdu jak u koho. Ale nemám tušení, co ovlivňuje výsledek? Jestli opravdu stav tukových buněk v prsou, životospráva, celkovej životní styl…? Kdo ví?
![]()
no opravdu asi jak u koho, já po třech dětech a šesti letech kojení (dohromady) moc čekat nemůžu… ![]()
Já jsem po dvou týdnech používání jisté zvětšení určitě zaregistrovala ale ještě mnohem lépe to zpevňuje…to je luxus…uvidimě po 6ti týdnech
Smazala jsem příspěvky, ve kterých se nabízelo nebo poptávalo zboží.
Inzerce a propagace je v diskusi zakázaná.
Monika
ahojte před 8 měsíci ba netu byl článek o tomhle tom kremu moc ho pochvalovaly,že dělaly aji testy na ženach a by překvapivy vysledek,takže nevim jsem taky po porodu prsa síce nejsou tak až v katastrofalnim stavu,takže vyzkoušim a pak dam vědět jak jsem dopadla nestoji to moc ale uvidime,jinak to co jsem zjištovala na plastice tady v Brně je super klinika je tam pan dokror Hýža cene uprava prsu u něho se pohybuje od 26-30 000kč je to dost ale mám kamarádky maji to a jsou moc spokojeny ![]()
tak jsem pročetla celou diskuzy a moc jsem se zatim nedozvěděla, jen že je to individuální a hodně vás to začíná zkoušet, tak teď nevim, ještě asi počkám a prolezu net a uvidíme, je pravda že to jedno čísílko by bohatě stačilo, tak šup šup s pozitivníma komentářema ![]()
Jediný co můžeš udělat, tak vyzkoušet jeden krém a sama uvidíš. Jak už sis přečetla, je to individuální. Táta to prodává ve svým obchodě a říkal, že ten boom samozřejmě už opadl, ale mezi novýma zákazníka jsou i stálí, který to kupují stále dokola. Takže očekávám, že to musí fungovat, jinak by ti lidi museli bejt úplně pošetilý ![]()
ahoj tak sem se dozvěděla že to funguje jen krátkodobě, že po tom prsa jakoby natečou ale po několika hod zase splasknou. prý je v tom zřejmně nějaká dráždivá látka po které se prsa zvětší. prý to používala jedna fotografka na modelky před focením prádla. takže další podfuk od výrobců…
Prsa mi po tom určitě nenatekly…to je blbost. To fakt miluju takové ty příspěvky „dozvěděla jsem se“ nebo „prý to používala jedna..“ dokud to sama nevyzkoušíte tak tak tu netlačte svoje verze…já už mám kůru za sebou a prsa se mi zvětšily…zaregistroval to i přítel…sice to není mega objem ale u mě je každý centimetr k dobru…celkem to dělalo asi 3cm a jak už jsem psala hezky to zpevnilo…vidět to určitě jde. Jinak už se asi 14 dní nemažu a nemůžu říct že by se mi prsa splaskly…to jsou vážně keci. Jo a jinak krém krásně voní a jemně se třpytí ale určitě nijak nedráždí!!!! ![]()
a proč jste to sem nenapsala teda dřív? když tu ostatní zjištovaly zda to funguje? já sem napsala jen to co vím z první ruky. a to že ten krém byl používán opakovaně na různých ženách.pro me to je důveryhoný. nikomu neříkám aby to nekupoval. jen že mě to také zajímalo. a z této diskuze dosud žádný závěr nevyplynul. až nýní jste se ozvala vy.a koukám paní Macina ale u té je také že to nefunguje.
No holky jdu do toho, tady je to samé „…a co když..“ „A jak..“ " a funguje nefunguje......." není nic lepšího než vyskoušet na vlastní kůži a bude, třeba budu to procento pozitivních reakcí
![]()
Proč jsem to tu nenapsala dřív? Za prvé: Krém jsem používala od prosince (dřív u nás snad ani nebyl k dostání…možná od listopadu přesně to nevím)a kůra tvrvá 6 týdnů takže jsem dřív opravdu výsledek nevěděla. Za druhé: Kdyby jste tady i něco četla a né jenom psala nepodložené informace zjistila by jste že jsem tady po dvou týdnech používání výsledky psala. A konečne za třetí: Diskuse byla nějakou dobu zablokovaná takže jsem tady asi logicky psát nemohla. Ale jinak dobre no …