Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
asi jsem tě vyděsila, ale myslela jsem jeden kus za 840, skladem byly 3 kusy. jsem zvědavá jak to bude působit, ještě propátrám net ohledně vedlejších účinků i z dlouhodobého hlediska, a také mě zajímá jak dlouho to můžeš/musíš používat.
Doručení před Vánoci vám zaručit nemůže asi nikdo, jelikož tam je pak otázka, Kdy přesně se to objedná. Vánoce se neúprosně blíží a to znamená, že všechny pošty na celém světě jsou více a více vytížené!!!! Minulý rok před Vánoci bylo zcela nemyslitelné posílat jakékoliv obyčejné balíky, jelikož jenom po ČR cestovaly i 14dnů!!!!! Takže normálně když balík z GB normálně cestuje k nám do týdne, netroufnu si říct, jak dlouho bude cestovat před svátky…
Holky, hlavně bacha, co objednáváte. Já jsem právě našla za 800,– Kč - ale název je BUSTA FIX! Pozmění jedno písmeno a už to může být úplně jinej krém
. Pokud najdete originál za dobrou cenu, pište!!!
Ahoj, našla jsem na netu bust fix už od 699,– Kč ale není to krém, jsou to tablety na bylinné bázi. Máte někdo zkušenosti s těma tabletama?
petuler píše:
Ahoj, našla jsem na netu bust fix už od 699,– Kč ale není to krém, jsou to tablety na bylinné bázi. Máte někdo zkušenosti s těma tabletama?
Do tablet bych se raději nepouštěla, protože bych se bála, aby mi toho nevyrostlo víc, než jenom prsa
Krém je určitě méně riskantní ![]()
to mě taky napadlo, teď se mi podařilo zhubnout 10 kilo a mám obavy aby mi ty tukové buňky nenarostli jinde než potřebuju. ![]()
petuler píše:
to mě taky napadlo, teď se mi podařilo zhubnout 10 kilo a mám obavy aby mi ty tukové buňky nenarostli jinde než potřebuju.
Jinak bacha na špatný diety a drastický hubnutí! Vraždíte tím právě ty tukové buňky v poprsí!!!! Takže pak se budete moct mazat celý hodiny, dny a noci a nebude to mít takovej efekt jako u holky, která dodržuje dobrou životosprávu a životní styl!!!!
Tak poštovné do ČR cenu zdvojnásobí, je to Ł14.99, tedy celkem Ł31.24
Rascal píše:
No právě. Já to mám za 690 + pak pošta po ČR a to záleží pak jestli to bude na dobírku (+120) nebo platba předem (+50)
Jen se chci zeptat, jestli z tohoto přeprodávání se slušným rabatem platíte daně.
Na internetu píšou, že to bude brzo už i v čechách, tak už aby to bylo
Snad to bude za normální cenu a ne nějakou zlodějinu…
No to jo, taky bych ho brala. Po kojení je to u mě taky katastrofa, pořád doma vyhrožuju plastickou operací, ale manžel mi řekl, že na žádný tvrďáky sahat nebude
. Takže co, kdy to bude v ČR? Dá se věřit těm, co to už tady prodávají???
To snad neeeeeeeeeee? Já jsem si objednala na aukru za 880,– a říkám si, jakej jsem udělala výbornej kauf.