Krém Bust Fix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
roli
10.11.11 21:05
P34 píše:
ahoj holky, sledujte ten krém na heurece, podařilo se mi to tam zastihnout když tam měli 3 ks za 840kč.

To snad neeeeeeeeeee? Já jsem si objednala na aukru za 880,– a říkám si, jakej jsem udělala výbornej kauf. :-?

• Citovat
  • Upravit
P34
10.11.11 21:53

asi jsem tě vyděsila, ale myslela jsem jeden kus za 840, skladem byly 3 kusy. jsem zvědavá jak to bude působit, ještě propátrám net ohledně vedlejších účinků i z dlouhodobého hlediska, a také mě zajímá jak dlouho to můžeš/musíš používat.

• Citovat
  • Upravit
229
11.11.11 08:52

Doručení před Vánoci vám zaručit nemůže asi nikdo, jelikož tam je pak otázka, Kdy přesně se to objedná. Vánoce se neúprosně blíží a to znamená, že všechny pošty na celém světě jsou více a více vytížené!!!! Minulý rok před Vánoci bylo zcela nemyslitelné posílat jakékoliv obyčejné balíky, jelikož jenom po ČR cestovaly i 14dnů!!!!! Takže normálně když balík z GB normálně cestuje k nám do týdne, netroufnu si říct, jak dlouho bude cestovat před svátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.11.11 12:37

Holky, hlavně bacha, co objednáváte. Já jsem právě našla za 800,– Kč - ale název je BUSTA FIX! Pozmění jedno písmeno a už to může být úplně jinej krém :-x . Pokud najdete originál za dobrou cenu, pište!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petuler
11.11.11 13:27

Bust fix

Ahoj, našla jsem na netu bust fix už od 699,– Kč ale není to krém, jsou to tablety na bylinné bázi. Máte někdo zkušenosti s těma tabletama?

• Citovat
  • Upravit
roli
11.11.11 13:32
petuler píše:
Ahoj, našla jsem na netu bust fix už od 699,– Kč ale není to krém, jsou to tablety na bylinné bázi. Máte někdo zkušenosti s těma tabletama?

Do tablet bych se raději nepouštěla, protože bych se bála, aby mi toho nevyrostlo víc, než jenom prsa :-) Krém je určitě méně riskantní :-)

• Citovat
  • Upravit
petuler
11.11.11 13:58

to mě taky napadlo, teď se mi podařilo zhubnout 10 kilo a mám obavy aby mi ty tukové buňky nenarostli jinde než potřebuju. :-D

• Citovat
  • Upravit
roli
11.11.11 14:03
petuler píše:
to mě taky napadlo, teď se mi podařilo zhubnout 10 kilo a mám obavy aby mi ty tukové buňky nenarostli jinde než potřebuju. :-D
:lol: :lol: :lol: Tak se tabletám radši vyhni a kup si ten krém. Já jen doufám, že mi jedna tuba vydrží alespoň na to zvětšení jednoho čísla. Koneckonců na jedno natření toho moc nespotřebuju, mám fakt malá prsa :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
229
11.11.11 14:56

Jinak bacha na špatný diety a drastický hubnutí! Vraždíte tím právě ty tukové buňky v poprsí!!!! Takže pak se budete moct mazat celý hodiny, dny a noci a nebude to mít takovej efekt jako u holky, která dodržuje dobrou životosprávu a životní styl!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scoby
11.11.11 18:35

14 liber

• Citovat
  • Upravit
105
11.11.11 20:49

Scoby: Krásná cena. Ale co poštovné? To bude asi dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mezoty
11.11.11 21:47

Poštovné

Tak poštovné do ČR cenu zdvojnásobí, je to Ł14.99, tedy celkem Ł31.24

• Citovat
  • Upravit
dabl
12.11.11 08:45

dotaz

Rascal píše:
No právě. Já to mám za 690 + pak pošta po ČR a to záleží pak jestli to bude na dobírku (+120) nebo platba předem (+50)

Jen se chci zeptat, jestli z tohoto přeprodávání se slušným rabatem platíte daně.

• Citovat
  • Upravit
zdenka58
12.11.11 13:33

Na internetu píšou, že to bude brzo už i v čechách, tak už aby to bylo :oops: Snad to bude za normální cenu a ne nějakou zlodějinu…

• Citovat
  • Upravit
12.11.11 15:38

No to jo, taky bych ho brala. Po kojení je to u mě taky katastrofa, pořád doma vyhrožuju plastickou operací, ale manžel mi řekl, že na žádný tvrďáky sahat nebude :mrgreen: . Takže co, kdy to bude v ČR? Dá se věřit těm, co to už tady prodávají???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze