Dobrý krém na vrásky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sahrazad1
23.1.20 17:16

Zazrak je za me snad jen arganovy olej. Vrasky viditelne vyhladil, plet mam jak mimino. Je mi 40.

• Citovat
  • Upravit
6532
23.1.20 17:37

100% baobavový olej. Fakt vyhlazuje. Přidává se často do drahých krémů. A hlavně hydratovat, hydratovat, hydratovat, a vyživovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
23.1.20 17:45
@Anonymní píše:
Od La Prairie jsou super krémy na oční okolí, nech si poradit třeba ve FAnn parfumerii. Prosím anonym, jedná se o exkluzivní kosmetiku…

Wtf? Anonym protoze se jedna o luxusni kosmetiku? :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.20 18:03
@Komsomol píše:
Wtf? Anonym protoze se jedna o luxusni kosmetiku? :zed: :zed: :zed: :zed:

To se možná těžko vysvětluje. Když někdo dá za kosmetiku půlku průměrného platu, nemusí mu být úplně příjemné, aby to bylo spojováno s jeho nickem… Ale jasně, většina lidí se spíš chová tak, aby to vypadalo, „že na to mají“, a tohle je opačná cesta, takže to na první pohled může vypadat blbě.

• Citovat
  • Upravit
36504
23.1.20 18:20
@Anonymní píše:
To se možná těžko vysvětluje. Když někdo dá za kosmetiku půlku průměrného platu, nemusí mu být úplně příjemné, aby to bylo spojováno s jeho nickem… Ale jasně, většina lidí se spíš chová tak, aby to vypadalo, „že na to mají“, a tohle je opačná cesta, takže to na první pohled může vypadat blbě.

pokrytectví. Kdo na to má a poctivě si na to vydělal, nemá se za co stydět. To je neskutečně čecháčkovský postoj. Někdo má na luxusní značky a koupí si je ( neřeším, zda jsou tak zázračné), někdo na Indulonu. Každý podle své kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.20 18:41

@MeloryNox ten mi bohužel moc nepomohl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.20 18:42

@sahrazad1 mohu se prosím zeptat, jakou používáte značku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
23.1.20 18:51
@Anonymní píše:
To se možná těžko vysvětluje. Když někdo dá za kosmetiku půlku průměrného platu, nemusí mu být úplně příjemné, aby to bylo spojováno s jeho nickem… Ale jasně, většina lidí se spíš chová tak, aby to vypadalo, „že na to mají“, a tohle je opačná cesta, takže to na první pohled může vypadat blbě.

Stydis se snad za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
23.1.20 18:51
@Domkakonka87 píše:
@sahrazad1 mohu se prosím zeptat, jakou používáte značku? :)

Purity Vision, bezne dostupna. Ale uz jsem videla I jine, ktere me lakaji.

• Citovat
  • Upravit
23.1.20 19:18

@sahrazad1 a dáte mi tip i s těmi, po kterých pokukujete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.20 19:44
@Komsomol píše:
Stydis se snad za to?

Ale vůbec ne. Jde jenom o ochranu soukromí. Možná z něčího pohledu přehnanou, ale pro mě tak akorát.
Zakladatelce se omlouvám za plevelení diskuze.

• Citovat
  • Upravit
3781
23.1.20 19:47
@Anonymní píše:
Ale vůbec ne. Jde jenom o ochranu soukromí. Možná z něčího pohledu přehnanou, ale pro mě tak akorát.
Zakladatelce se omlouvám za plevelení diskuze.

Takze aby na to neprisel. treba manzel, ze utracis prachy za kosmetiku a on chodi na prescasy. Tak to mam chapat? Jiny duvod anonymity nevidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.20 20:29
@Komsomol píše:
Takze aby na to neprisel. treba manzel, ze utracis prachy za kosmetiku a on chodi na prescasy. Tak to mam chapat? Jiny duvod anonymity nevidim

Manžel s tím nemá problém, ostatně kosmetiku mám ve vitríně v koupelně. Vydělává na to on, to je pravda. A přesčasy bych to nenazvala. Rentiér ještě sice není, ale už práci trochu omezuje, protože už se napracoval (a vypracoval) dost. Rodina je taky hodnota. Důvod anonymity je ten, že to nepotřebuji troubit mezi cizí lidi. Nechci spojení s příspěvky, které jsem psala na jiná témata. Nic víc a nic míň. A tím bych to asi uzavřela.

• Citovat
  • Upravit
3781
23.1.20 20:33
@Anonymní píše:
Manžel s tím nemá problém, ostatně kosmetiku mám ve vitríně v koupelně. Vydělává na to on, to je pravda. A přesčasy bych to nenazvala. Rentiér ještě sice není, ale už práci trochu omezuje, protože už se napracoval (a vypracoval) dost. Rodina je taky hodnota. Důvod anonymity je ten, že to nepotřebuji troubit mezi cizí lidi. Nechci spojení s příspěvky, které jsem psala na jiná témata. Nic víc a nic míň. A tím bych to asi uzavřela.

Aby z toho v kontextu s ostatnimi prispevky nevznikl oxymoron?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
24.1.20 08:10
@Domkakonka87 píše:
@sahrazad1 a dáte mi tip i s těmi, po kterých pokukujete :lol:

Tady http://www.hennalamda.cz/…l-100ml.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...