Concord fusion cvaká kolečko

2021
6.9.12 18:32

concord fusion cvaká kolečko

Ahoj maminky! máme concord fusion 2010. při jízdě na nerovnostech nám strašně cvaká přední kolečko, dá se to nějak opravit? prosím poraďte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
182
6.9.12 18:49

Buď ráda, že jenom cvaká.. to moje se tak nějak vyvrátilo a přestalo otáčet.. :zed: Já si koupila jinej kočár.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radush11
6.9.12 19:21

Nemáš zaseklý to aretovací kolečko? já ho měla, tak dlouho, až jsem ho ulomila..

• Citovat
  • Upravit
2021
7.9.12 17:19

Aretovací kolečko? myslíte když se kolečko netočí je uzavřené točení? my jsme zkoušeli kolečko uzamknout aby se netočilo a cvakalo to taky tak jak když se točit může :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.9.12 19:36

Mně cvakalo v Buzzovi, manžel tam nandal hodně letecké vazelíny do ložiska a je klid.Ale jestli byla stejná příčina, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
7.9.12 19:39

Mě takhle cvaká kolečko u xlandra - taky nevíme co s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
17.9.12 16:12

Je tu někdo, kdo má nebo měl concorda a cvakají mu přední kolečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
27.9.12 21:15

Ja jsem ten kocarek mela a byla jsem spokojena, nikdy nic necvakalo, predni kolecka pokud si dobre pamatuju, tak jsou oddelavaci, daji se sundat z konstrukce, je to popsano v navodu. tak je zkus vyndat, ocistit a vystrikat WD 40:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.9.12 09:26

Ahoj. my jsme byli v servise, protože to je ještě v záruce a taky nám to nešlo sundat. Servisák s tím taky měl problém to kolečko sundat a říkal, že kolečko bylo uvolněný, tak proto cvakalo. Teď je to pojezděníčko! žádný ostudný cvakání jak u nějakýho krámu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí