Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky! máme concord fusion 2010. při jízdě na nerovnostech nám strašně cvaká přední kolečko, dá se to nějak opravit? prosím poraďte ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionBuď ráda, že jenom cvaká.. to moje se tak nějak vyvrátilo a přestalo otáčet..
Já si koupila jinej kočár.. ![]()
Nemáš zaseklý to aretovací kolečko? já ho měla, tak dlouho, až jsem ho ulomila..
Aretovací kolečko? myslíte když se kolečko netočí je uzavřené točení? my jsme zkoušeli kolečko uzamknout aby se netočilo a cvakalo to taky tak jak když se točit může ![]()
Mně cvakalo v Buzzovi, manžel tam nandal hodně letecké vazelíny do ložiska a je klid.Ale jestli byla stejná příčina, to nevím.
Je tu někdo, kdo má nebo měl concorda a cvakají mu přední kolečka?
Ja jsem ten kocarek mela a byla jsem spokojena, nikdy nic necvakalo, predni kolecka pokud si dobre pamatuju, tak jsou oddelavaci, daji se sundat z konstrukce, je to popsano v navodu. tak je zkus vyndat, ocistit a vystrikat WD 40:-)
Ahoj. my jsme byli v servise, protože to je ještě v záruce a taky nám to nešlo sundat. Servisák s tím taky měl problém to kolečko sundat a říkal, že kolečko bylo uvolněný, tak proto cvakalo. Teď je to pojezděníčko! žádný ostudný cvakání jak u nějakýho krámu!